Ýyi tarafýndan bakalým. Döviz artýþýndan dolayý Yabancý fonlarýn gerçek getirileri ile Yerli fonlarýn getirilerini karþýlaþtýramýyorum diyenler vardý. Yerli vs. Yabancý performans karþýlaþtýrmasý artýk daha gerçekçi yapýlabilir.![]()
Þahsen yatýrýmcý açýsýndan "0" kayýp riski sunulan bir sistemde, devletin tek gelirinin vergi olduðu düþünülürse finansman nereden yapýlacak diye kendimize sormak lazým.
Arkadaþlar sizlerden çok þey öðrendim. Bugün itibariyle tüm fonlara satýþ verdim. Aranýzdan ayrýlýyorum. Allah sonumuzu hayrelesin.
Milletin dolarini ucuzdan topladilar
Saygilar.
Soðandaki 11-12 fiyatlamalarý panik satýþlarýndan öte bir þey deðil, rezerv açýðýný kapamak için MB bile bu fiyatlardan alýcý olacaktýr. Kanýmca bugün yarýn 14-14,50 civarýna oturacaktýr. Yarýn yabancý fonlardan nasýl zarar edeceksek, bugün alým yaparak ertesi gün güzel kar býrakacaðý kanýsýndayým. AES alacaðým yanýna da bir gümüþ fonu koyayým diyorum ama daha seçemedim.
Hýmmm diyelim ki 12 altýný ben fon alýþ emri girmeden tekrar gördü bende soðan alýrým her yemeðe lazým deðil mi?
Yer Ýmleri