Bu durumda MJB hakkýndaki düþüncelerinizi öðrenebilir miyim? Ben de MJB almayý düþünüyorum. Sepet fonu oldugu için stopaj muafiyeti var sanýrým ek olarak.
Bu durumda MJB hakkýndaki düþüncelerinizi öðrenebilir miyim? Ben de MJB almayý düþünüyorum. Sepet fonu oldugu için stopaj muafiyeti var sanýrým ek olarak.
Þimdi görünen o ki faiz artmamýþ, hüsnü artmýþ.
Yani artýk faize faiz demiyoruz ya
https://eksisozluk.com/21-aralik-202...7091?a=popular
Gümüþ fonlarýna ben de baktým karar veremedim. Daha önce farklarýný inceleyen, araþtýran oldu mu? Altýn ONS'a yada Gümüþ Fona bir miktar kaydýrmak istiyorum.
Dolarda bugün gördüðümüz dalga boyu, rösenans, salýným artýk ne derseniz deyin, giderek düþecek, 15'lerde dengeye gelecek gibi. O yüzden yabancý fonum var, satalým mý, ne yapmalýyýz diyen arkadaþlara nacizane kenarda nakitleri varsa, maliyet düþürmeyi öneririm.
dedikodu 32 gunmuþ ddm ,boyle olursa vahim olur
Nebati: Dövize endeksli Türk lirasý mevduatlarý ile ilgili yeni düzenlemelerin ayrýntýlarýný saat 14:00'te açýklayacaðýz. Bankalarýmýz da gün içerisinde iþlemlere baþlayacaktýr
Kurda bir miktar geri çekilme oldu. Piyasa bu haberin detaylarýný bekliyor olabilir. Bankalar döviz satýþ kur makasý çok yüksek bu da dolarý talebi frenliyor olablir.
Yer Ýmleri