İyi tarafından bakalım. Döviz artışından dolayı Yabancı fonların gerçek getirileri ile Yerli fonların getirilerini karşılaştıramıyorum diyenler vardı. Yerli vs. Yabancı performans karşılaştırması artık daha gerçekçi yapılabilir.![]()
Şahsen yatırımcı açısından "0" kayıp riski sunulan bir sistemde, devletin tek gelirinin vergi olduğu düşünülürse finansman nereden yapılacak diye kendimize sormak lazım.
Arkadaşlar sizlerden çok şey öğrendim. Bugün itibariyle tüm fonlara satış verdim. Aranızdan ayrılıyorum. Allah sonumuzu hayrelesin.
Milletin dolarini ucuzdan topladilar
Saygilar.
Soğandaki 11-12 fiyatlamaları panik satışlarından öte bir şey değil, rezerv açığını kapamak için MB bile bu fiyatlardan alıcı olacaktır. Kanımca bugün yarın 14-14,50 civarına oturacaktır. Yarın yabancı fonlardan nasıl zarar edeceksek, bugün alım yaparak ertesi gün güzel kar bırakacağı kanısındayım. AES alacağım yanına da bir gümüş fonu koyayım diyorum ama daha seçemedim.
Hımmm diyelim ki 12 altını ben fon alış emri girmeden tekrar gördü bende soğan alırım her yemeğe lazım değil mi?
Yer İmleri