Temettü 50 kuruş
Sermaye artırımı yüzde 100
Hayırli olsun demek isterim.
Aselsan candır
Printable View
Temettü 50 kuruş
Sermaye artırımı yüzde 100
Hayırli olsun demek isterim.
Aselsan candır
neyse birşey demeyecegim.
Sevgili dostlar,
2017 haziranında aldığım asels ile bir kağıt şirketine ait lotlarımın piyasa değerine bugün baktığımda kendimi cidden enayi yerine konmuş hissediyorum. Aradan geçen sürede bistin gözbebeği aselsanın hissesi sadece %115 giderken alelade kağıt şirketinin hissesi %375 gitmiş. Ne taraftan bakarsan bak her daim parlatılan ASELSAN gelinen noktada beni ne dolara ne enflasyona karşı korumuş. Yerli ve milli askeri teknolojiyi bir vatandaş olarak tüm kalbimle elbette destekliyorum. Ancak değil mi ki buraya çoluk çocuğumuzun rızkından artırdığımız tasarrufları geçtim kârı hiç değilse bizi enflasyona karşı korusun diye koyuyoruz ne anlamı kaldı sen yatırımcını koruyamadıktan sonra.
Şimdi de görüyorum mal pazarlama gayretinde olan arkadaşlar var. Hep oldu eminim hep de olacaktır. Çünkü hikaye bitmiyor canına yandımın kağıdında. Ama hisse fiyatına etkisi yok. Misal Senelerdir sağlık bakanlığına yapılacak on milyar değerinde bi ihale alacak deniyordu. Hatırlayan var mı? Sözün özü uçacak kaçacak gidecek diyenlere inanmayın. Tam portföy buraya dalmayın. Bu da böyle değişik bi hisse işte.
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Karadeniz de Romanya uçağı ve helikopteri vuruldu beyler
Dünya savaşı çıkmak üzere beyler
Askerlik süresi acilen uzatilsin
Acilen sığınaklar hazırlansın
Beyler bayanlar durum çok vahim dünya çapında
Herkes erzak alsın şimdiden
ASELSAN yabancı oranı 1 Mart 2022 % 35,91. 2 Mart 2022 % 36,78.
Fark % 0,87. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Teşekkür ederimSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
asels eskisi gibi durmayacak endekse karşı daha güçlü duracaktır..ben olumsuz algının dağıldığını düşünüyorum...bir trend olur mu şu dönem emin değilim...endeks trend başlarsa fazlasıyla ayak uydurur bu net..
Evet tavana gider dostlar
Dün tuzak kurdular
Sattirdilar
Şimdi tavana gidiyor.
Ytd
Doktor kerizer satmış sana satasiyor demis
............
Dün akşama olmadı, bugüne kısmetmiş. Kısa zamanda 3x'li rakamlara ulaşırsın aselsan, sen yaparsın sana güveniyoruz :) Yabancı da süpürüyor, devamını bekliyorum.
http://share.matriksdata.com/share.a...03031438514800
Aselsan son 4 yıldır 1,5-2,5 usd arasında gidip geliyor. Dolar bazında 4 yıldır kazandırmadı ancak Aselsanı güvenli liman olarak görenlerdenim. Güvenli liman konusunda benim gibi düşünen var mı? merak ediyorum.
Diğer şirketler basamakları zıplaya zıplaya tırmanırken bizim portföy yerinde sayıyor. Acaba güvenli liman diyerek kendimi mi avutuyorum bilemedim.:)
Bir de şirketin 2015 yılına kadar temettü verimliliği nispeten daha yüksekmişti. İş yatırımdan baktığımda %2-4 gibi.
2016 dan sonra temettü verimliliği düşmüş karın en fazla %9-10 kadarı dağıtılmış. Bu tarihten sonra şirkette ne oldu? Eskilerden bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Teşekkürler.
ASELSAN yabancı oranı 3 Mart 2022 % 37,95. 2 Mart 2022 % 36,78.
Fark % 1,17.:one: (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Aselsan
Bugün Ereğli de satış gelmese 24 400 kapattırdı ama Ereğli kar realize etti seans içinde
Yarın güzel bir kapanış beklerim
Aselsan, finansal durumu ve büyüme trendi dikkate alındığında bu fiyattan daha fazlasını hak etmektedir.bu tartismasiz, hele ki son günlerdeki gelişmelerin dünyada açacağı yeni dönem düşünüldüğünde.kanimca istenilen fiyat ancak ABD ile ilişkilerin 2014 öncesine dönmesi ile ulaşılabilir. Bazi gelişmeler olacaktır,en azından taraflar yakınlaşmayı deneyeceklerdir. Yabancılar bazı haberleri almış olabilirler.abd dışişleri bakan yardımcısı 4-5 mart 'ta Türkiye ye geliyor.takip edilmeli
ABD heyeti geliyor
ASELSAN a büyük işler verilebilir
Eski Aselsancı olarak herkese hayırlı kazançlar. ASELSAN Ne zaman nasıl hareket edeceğini sadece Aselsan bilir.inşallah uğurlu gelirim. Ytd
2016 yılından sonra ilk defa yabancı oranı bu seviyeyi gelmiş. Artış var hadi hayırlısı
2016 %53.66
2015 %61.75
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoş bulduk bu ortamda analiz zor zaten o zamanda algı olarak yorum yazıyordum. O dönemde ısrarla altından bahsediyordum benim için altın uzun vade sigorta full hisse hiç bir zaman girmem altın yanına güvenli hisse hiçbir zaman garanti ortam yok herkes kendi terçihini yapmalı ve stop burada yazdıklarım benim yatırım terçihim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Kuslu sıtede ; 0,1 , 2 kısı takıpcısı olan kısıler , 7 usd' lık Aselsan grafıgı paylasıyor. Hosuma gitmedi
Evet yunsa Tavan bugün endeks falan takmadı
ASELSAN da endeks falan takmadı
Honky sizi seviyor
ASELSAN pazarlıyor diyen arkadaşlar var
Devletin bir numaralı şirketi savunmada
Benim dememle pazarlaniyorsa eyvah ki eyvah
Yunsa yi da özelikle yazdım oradan da takip edebilirsiniz
Uydurmadim yani
Bilgi eşittir güç
BOFA alımları çoğunlukta deniyor,
Ek 28339
Asels Seanslık takip grafiğim. YTD
https://www.haberturk.com/abd-disisl...onustu-3365915
Buzlar eriyor.
ABD dışişleri bakan yardımcısının açıklamaları çok farklı bir sürecin başlangıcı olabilir. Çok büyük hareketler görülebilir
Bekleyip göreceğiz.
https://i.hizliresim.com/3peva2h.png
https://i.hizliresim.com/3wcankg.jpeg
25.10 seviyelerini önemsiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir. Kendimce takip ettiğim bir grafiktir. Siz zarar edebilirsiniz.
ASELSAN yabancı oranı 3 Mart 2022 % 37,95. 4 Mart 2022 % 37,83.
Fark % -0,12 (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır