Dün akşama olmadı, bugüne kısmetmiş. Kısa zamanda 3x'li rakamlara ulaşırsın aselsan, sen yaparsın sana güveniyoruzYabancı da süpürüyor, devamını bekliyorum.
http://share.matriksdata.com/share.a...03031438514800
Dün akşama olmadı, bugüne kısmetmiş. Kısa zamanda 3x'li rakamlara ulaşırsın aselsan, sen yaparsın sana güveniyoruzYabancı da süpürüyor, devamını bekliyorum.
http://share.matriksdata.com/share.a...03031438514800
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir.
Aselsan son 4 yıldır 1,5-2,5 usd arasında gidip geliyor. Dolar bazında 4 yıldır kazandırmadı ancak Aselsanı güvenli liman olarak görenlerdenim. Güvenli liman konusunda benim gibi düşünen var mı? merak ediyorum.
Diğer şirketler basamakları zıplaya zıplaya tırmanırken bizim portföy yerinde sayıyor. Acaba güvenli liman diyerek kendimi mi avutuyorum bilemedim.![]()
Bir de şirketin 2015 yılına kadar temettü verimliliği nispeten daha yüksekmişti. İş yatırımdan baktığımda %2-4 gibi.
2016 dan sonra temettü verimliliği düşmüş karın en fazla %9-10 kadarı dağıtılmış. Bu tarihten sonra şirkette ne oldu? Eskilerden bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Teşekkürler.
Son düzenleme : temettuverimi; 03-03-2022 saat: 18:07.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
ASELSAN yabancı oranı 3 Mart 2022 % 37,95. 2 Mart 2022 % 36,78.
Fark % 1,17.(Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Aselsan
Bugün Ereğli de satış gelmese 24 400 kapattırdı ama Ereğli kar realize etti seans içinde
Yarın güzel bir kapanış beklerim
Aselsan, finansal durumu ve büyüme trendi dikkate alındığında bu fiyattan daha fazlasını hak etmektedir.bu tartismasiz, hele ki son günlerdeki gelişmelerin dünyada açacağı yeni dönem düşünüldüğünde.kanimca istenilen fiyat ancak ABD ile ilişkilerin 2014 öncesine dönmesi ile ulaşılabilir. Bazi gelişmeler olacaktır,en azından taraflar yakınlaşmayı deneyeceklerdir. Yabancılar bazı haberleri almış olabilirler.abd dışişleri bakan yardımcısı 4-5 mart 'ta Türkiye ye geliyor.takip edilmeli
ABD heyeti geliyor
ASELSAN a büyük işler verilebilir
Yer İmleri