Dün akþama olmadý, bugüne kýsmetmiþ. Kýsa zamanda 3x'li rakamlara ulaþýrsýn aselsan, sen yaparsýn sana güveniyoruzYabancý da süpürüyor, devamýný bekliyorum.
http://share.matriksdata.com/share.a...03031438514800
Dün akþama olmadý, bugüne kýsmetmiþ. Kýsa zamanda 3x'li rakamlara ulaþýrsýn aselsan, sen yaparsýn sana güveniyoruzYabancý da süpürüyor, devamýný bekliyorum.
http://share.matriksdata.com/share.a...03031438514800
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aselsan son 4 yýldýr 1,5-2,5 usd arasýnda gidip geliyor. Dolar bazýnda 4 yýldýr kazandýrmadý ancak Aselsaný güvenli liman olarak görenlerdenim. Güvenli liman konusunda benim gibi düþünen var mý? merak ediyorum.
Diðer þirketler basamaklarý zýplaya zýplaya týrmanýrken bizim portföy yerinde sayýyor. Acaba güvenli liman diyerek kendimi mi avutuyorum bilemedim.![]()
Bir de þirketin 2015 yýlýna kadar temettü verimliliði nispeten daha yüksekmiþti. Ýþ yatýrýmdan baktýðýmda %2-4 gibi.
2016 dan sonra temettü verimliliði düþmüþ karýn en fazla %9-10 kadarý daðýtýlmýþ. Bu tarihten sonra þirkette ne oldu? Eskilerden bununla ilgili bilgisi olan var mý acaba?
Teþekkürler.
Son düzenleme : temettuverimi; 03-03-2022 saat: 18:07.
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
ASELSAN yabancý oraný 3 Mart 2022 % 37,95. 2 Mart 2022 % 36,78.
Fark % 1,17.(Kaynak Ýþ Yatýrým).
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Sabýr acý kökleri, fakat çok tatlý meyveleri olan bir aðaçtýr.
Yasal Uyarý.Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir.
Aselsan
Bugün Ereðli de satýþ gelmese 24 400 kapattýrdý ama Ereðli kar realize etti seans içinde
Yarýn güzel bir kapanýþ beklerim
Aselsan, finansal durumu ve büyüme trendi dikkate alýndýðýnda bu fiyattan daha fazlasýný hak etmektedir.bu tartismasiz, hele ki son günlerdeki geliþmelerin dünyada açacaðý yeni dönem düþünüldüðünde.kanimca istenilen fiyat ancak ABD ile iliþkilerin 2014 öncesine dönmesi ile ulaþýlabilir. Bazi geliþmeler olacaktýr,en azýndan taraflar yakýnlaþmayý deneyeceklerdir. Yabancýlar bazý haberleri almýþ olabilirler.abd dýþiþleri bakan yardýmcýsý 4-5 mart 'ta Türkiye ye geliyor.takip edilmeli
ABD heyeti geliyor
ASELSAN a büyük iþler verilebilir
Yer Ýmleri