Şu devre kesiciler ne zaman çalışacak acaba, keremalkm abi 15-15.30 saatlerinde pala veriyor dediydi
Printable View
Net mesaj
Borçlu kalırsınız VOB YAPMAYİN
Hayatınız mahvolur.. otogarda banklarda yatıp kalkarsanız..
Bu bir yatırım tavsiyesidir.
Finlandiya NATO ya katilacakmis. Buyur burdan yak.
THY atak yaparsa günü kurtarır
ALTIN alacağım..ama 1.750 dolar olunca...
FED fazi artışı ve bilanço azalırken...
sıkıntı yok başkan orada pozisyonumuz geçen hafta aldık , spotta beklemedeyim belirli tahtaları alıcaz , dün şortladık bir tek o pozisyonda elimde tetikte devam , ben oyuna vıop grafına göre değil pıst 100 grafına kuruyorum dün bozkurta 2490 altı sat dedim ben şort giymişimdir .Sonuç olarak özlden gelen msjlarıda toplu cvplamış olduk.
başkan hayırlısı olsun ne diyelim.
2799 gördük, az kaldı 2780
Sindoma abi memedabi ye niye kafayı taktın anlamadım, adam ne alırsa alır bizi ilgilendirmez, parası olan her seviyeden alır hatta gider coin bile alır, paşa gönlü bilir keyfide parası da onun. hem itiraf etmiş gıstırıldım diye
takma kafana büüle şeyleri, o ne demiş bu ne demiş önemli mi senin gibi bir teknikciye yakışmaz bu denli münakaşalar.
Dün 2490 sistemin sat verdi yazdın, tebriklerimizi ilettik
Sistemin al verince yazarsan seviniriz. :ok:
Bol kazançlar
Renko barlar ve most
maalesef güç yetmedi ve satış geldi
https://i.hizliresim.com/piv2st8.PNG
12 de saatlik kapanış 2800 altı olmassa yeni dip görmessek shortları kapatıyorum
Portföy gıbgırnızıydı, hissemin biri yeşillendi. way be ilk defa endekis düşerken hisse yeşil gördüm
Manif te bugun operasyon geçirecekdi.
Allah şifa versin hasta olanlara.
kolay gelsin
şu anki fiyatlardan kapanış yapsak 2410 2420 arası yarın tahmininiz ne olur ? yavaş yavaş tehlike geçti hissi uyanabilir benim tahminim.
Bitcoin işi bitti mi?
18. Yy 'daki lale balonuna doner mi?
2250/2300 ler iyidir ..donsuz kalıp malsiz kalamayanlar her seviyeden alabilir... Hedefler epey yukarida oldugundan üçe beşe bakmaya bilirsiniz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet ucuz mal yok, para girişi olmayan tahta var
pala- yada piyasa diyelim- para sokmuş olduğu tahtalara devam ediyor genelde, bu çok pahalandı yeter diye bi konsept yok.. bankaların durumu ortada, ama hala para oraya akmıyor, banka-dışı u-50 hisseleri ise devam ediyor
Bikaç ay borsaya bakmamak en iyisi, bistteki düşüşün dibini biri gelip işaretle demesini beklemek mantıklı, enazından dibe yaklaştığımızı gösterir