Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 209 - 216 arası.

Konu: Vıop XLI

1. Ayhan başkan,

Dolares dün söylediğim gibi teknik olarak buralarda al gülüm ver gülümlerde.
    yeni bant aralığı 14.90-15.40 aralığı çözüm gelmezse burada güç kazandığı an 16 bandı benim graflarda. , dedikodulara göre arka kapılar ardında süper faizli bono çalışmaları varmış rahat ol buna nass girmiyormuş.Uydururlarsa doları bir daha gözden geçirmek gerek
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Eeee kaç bin eksi açıyoruz…

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Hepsiburada dolarla fiyatlanıyor diye düşünmüştüm ama hala düşmeye evam ediyor.

E-ticaret yasası ile de ilgili olabilir. Bu alan çok başı boş, nasıl olması gerektiğini çok bilen de yok. Nasıl ilaç şirketleri profesörlere bilimsel yazı yazdırıyor ise amzaon vs de bu iş için yazı yadırıyordur. Toplum için en faydalı model ne olmalı ben de bilmiyorum.

Farazi EPAZAR sitesi olsun, üyelerin satışlarını izlliyor, çok satanları bu sefer o da çok miktarda toptan alıp kendi satmaya başlıyor, o ürünü ilk getiren artık eskisi gibi bir kazanç elde edemiyor. Yine listelemede bazı üyeler ön planda oluyor daha uygun olan arka sayfalarda kalıyor. Onlarca durum olabilir.

Oysa fiziksel dünyada iki bayi arasında şu kadar mesafe olacak, şunları aynı dikkanda satamaz, camiye okula şu mesafede olmalı vs çok düzenleme var.

>>>>
    DMARKET Electronic Services Trading ADR 1,28 (-8,57%)
    E-Ticaret yasası esasen Trendyol'a (Aliexpress) karşı çıkarılıyor sanırım.

Amazon ve Aliexpress dünyayı parsellemiş, hakimiyet alanları farklı. TR'de Trendyol baskın.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. pıst 100 saatlik kanal kırılımında bir alt kanal önümüzdeki hafta ile beklentim.
    2430 altı barlarda ilk sinyal 2390 - 2360 diğer hedefler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. 2.806 yazdım…

Gelirse 9000 puan daha çarpmış oluruz paladan

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ayhan başkan,

Dolares dün söylediğim gibi teknik olarak buralarda al gülüm ver gülümlerde.
    yeni bant aralığı 14.90-15.40 aralığı çözüm gelmezse burada güç kazandığı an 16 bandı benim graflarda. , dedikodulara göre arka kapılar ardında süper faizli bono çalışmaları varmış rahat ol buna nass girmiyormuş.Uydururlarsa doları bir daha gözden geçirmek gerek
    Bu nas hiçbir şeye girmiyor bir bankaya yatırınca bize giriyor. Yaparlar herşeyi yaparlar…

GARAN sabit kaldığı için bugün pozitif olabilir..

?

Sayfa 27/1000 İlkİlk ... 1725262728293777127527 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •