Daha da açılmaz
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Daha da açılmaz
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
düşük hacimle bu tiyatro..
bizim borsamıza yakışır
Şu devre kesme işi artık iyice mide bulsndirmaya başladı. Madem piyasayı kapamiyorsun, devre kesme işine son ver, marjı %20 yap ne olacaksa olsun en kısa sürede fiyaylansin herşey. Olacağın önüne bu şekilde yaoarak gecemezler aksine itibar kaybı bişi boşuna gündem polik oluşuyor.
*Borsa İstanbul: Pay piyasasında saat 13:24:18'de tek fiyat emir toplama, 13:29:18'de eşleştirme yapılacak ve 13:34:18'den itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir
sabah açmayacaktı..
Açtın ne oldu? en baba şirketler %-9..alıcısız ortamda. Değdi mi?
TUPRS 5 lota kademe düşmüş..527.70-527.60..
1 lotta da, 3 tane kademe..düşen..
Çıkarken devre kesmez düşerken ikide bir devre kesilir, çok tuhaf bir piyasamız var yahu
DarkWeb Haber
@Darkwebhaber
·
2d
2. Ordu Komutanlığına bağlı tüm komando tugayları, deprem bölgelerine sevk ediliyor.
Limanda hiç yangın aracı yok. Gördünüz değil mi.
Pis yedili yavuz arkadaşımızın selamı var. Yardım düşünceleri içinde çocuklar için oyuncak da önemli diye söyledi. Kendisi bağ evinde kalıyor çocuklar ile hanımı sebebiyle ayrılamiyor eşi Dr. Bol bol dua istiyor ayrıca Hatay vs yakın yerlere yardım ulaştırmak konusunda gelenler olursa refakat ederim dedi. Refakat ederim dedi
Ayhan başkanım deprem bölgesinde yardım ulaştırıyor. Arkadaşlar bu konuda tarafsız güvenilir biri başkanım katılmak isteyen olursa rica ettim ilgilenecek.
Deprem bölgesinde kalacak yer arayanlar için evim açık arkadaşlar.
Katar, Türkiye ve Suriye'deki depremzedelere 10 bin konteyner ev gönderecek
DOHA (AA) - Katar, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 10 bin konteyner ev
gönderecek.
Katar Dışişleri Bakanlığından konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapıldı.
Açıklamada, Katar'ın Türkiye ve Suriye'de, deprem felaketinden etkilenen bölgelere
yardım çalışmaları kapsamında, 10 bin konteyner ev göndereceği kaydedildi.
Katar resmi ajansı QNA'da yer alan haberde de Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al
Sani'nin, Türkiye'ye "bir hava köprüsü" kurulması talimatını verdiği belirtilmişti.
Hava köprüsüyle ilk olarak Uluslararası Katar Arama ve Kurtarma Grubundan bir ekibin
geleceği aktarılan haberde, bu ekibin bir meydan hastanesi kuracağı, insani
yardımlar, kış şartlarıyla mücadele malzemeleri ve çadırlar getireceği ifade
edilmişti.
Zannedersem su yikimla oluşan ekonomik sosyal ve psikolojik kayıp maliyeti ile herhalde memlekette riskli yapı kalmazdı ve ceset torbasına ihtiyaç ta olmazdı. Bu kadercilik, açgözlülük, bilime düşmanlıkla dünyanın en güzel ülkesinde şu durumu yaşatanların ben taaa ....
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabaha kadar deprem enkaz kaldırma ekipmanları düşündüm böyle bir proje gerekli yıkılan binaların betonlarıni kolaylıkla kaldırıp onu kamyonlara aktaracak robot teknolojisi düşünüyorum.
Sise'de hisse geri alımı var. Büyük ihtimalle Bim'de de
dronelar ile bu mümkün yapsa yuapsa bayraktar yapar amma müteahhitlere ayar verip sağlam yapı stokları üretmelerini istemek hidrolik kollarla tonlarca yükleri kaldıran uçan vinçlerden daha maliyetsizdir . aslında betonu delmek veya kaldırmak için teknoloji geliştirmeye gerek de yok faylı riskli deprem bölgelerinde betonarme 2 veya 3 kat üstü binalar yasaklanmalı , ahşap hafif konstruksiyon çelik yapılar özendirilmelidir ve 3 kata kadar betonarme binalarda da çok sert önlemler en şiddetli depremlkere uygun hazırlık planları kurulmaldıır olanları da sınırlanmalı yapı denetimleri fay bölgelerine özel şartname ile 2. denetçi ve bağımsız firma ile de ilaveden proje aşamasında denetlenme bu bedeli gerekirse devlet de ödeyebilir ama fay bölgesinde beton katil haline dönüşüyorsa ve öldürüyorsa ülke insanı rant için çok katlı inşa edicem onu da ucuzdan yapıcam diye bence inat yapmasın beton yasaklansın en temizi bu olabilir daha iyi fikir yasaklamak mı acaba ? tüccarın iş adamının ülkede söz sahiplerinin , kapasitesi rant ve paradan ibaret mi ? böyle olanlar şehirler kuramaz , osmanlının, selçuklunun 7-10 asır önce kurduğu taş, tuğla kerpic ve ahşaptan yapılar ve şehirler depreme daha dayanıklı bile olabilir ..ytd
AFET İDARESİ YA MÜTEAHHİTİN AHLAKINI zorlayarak düzeltmekten BAŞLAR YA DA ÜLKENİN DENETİM GÜCÜ VE ANLAYIŞINDAN,
Gitmek için toplandık ama gidemedik almiyormarmis.
Burda beklemek yerine orda cadir kurarım bisilerin ucundan tutarım..
E devlet üzerinden gönüllü başvuru yaptım.
Gonulku olmak isteyen varsa müracaat etsin e devletten..
Arkadaşlar devleti güşsüz gösterecek haberlere itibar etmeyelim....Bu haberleri yaymayalım.....Bu günler milletçe birbirimize güç verme zamanı.. Dayanışma zamanı.......Depremden etkilenen kardeşlerimize yardım etme zamanı ....tartışırsak zayıflar düşmana yem oluruz.....
devlet bu ülkede 100 senedir hep en güçlü olmuştur, her deprem döneminde basının eleştiri özgürlü de vardır şu an eleştirme günler değil bu açık , ZAMAN DARALIYOR ilk 72 saat ve ilk 5-6 gün can pazarı var depremi enine boyuna riskleri şartları 10-15 gün sonra konuluruz olabilir neticede siyasileri sevmiyoruz, sevmiyorum, görevlerini hakkıyla yaptıklarını düşünmüyorum, yazınca vatan haini misin denmesinden bıkan bir insanım ..
:bravo::bravo::bravo::bravo:
Amerika bu ülkeyi iğdiş etti....ne dediğimi anlamak için...100 yıl önce cumhuriyeti kuran insanlara bakın inceleyin...
Eğitim...öğretim....giyim kuşam kültür zenginliklerine bakın....
Aradan yüz yıl geçmiş...bu ülkeyi yöneten insana bakın....aradaki farka bakın....şaka değil bu ülkeyi imamhatipliler yönetiyor...
ülkenin ikinci adamı konuşuyor....bir kaç saat önce....adama bakıyorum kahvaltıdan kalkmış ülkeye sesleniyor....
Ne kendine saygısı var nede topluma....
Bu ülke 3. lige ddüştü kimsenin haberi yok....
Orta doğuya hoşgeldin TÜRKİYE....!!!!!!!
Sonunda ait olduğun topraklara...ait olduğun lige döndün....!!!!!!!!!!!!
Bu ülke ...solcu değerlerini vatanseverlerini katletti...
Bu ülke bitti....!!!!!!!!!!!!!!!!!
İnsan kaynağın var, ekipman kaynağın var sadece envanter kaynağı tutacaksın ve devamlı güncelleyeceksin. Yani kimde hangi alet var kimler gönüllü, kimler resmi çalışan ad soyad, telefon, alet edavatlar nerede hangi firmada tak tak yazacaksın.. hop deprem mi oldu ona yakın illerde asker, polis, bireyler, eskavator, kırıcı delici, karavan, konteyner, sahra hastanesi bunları getirecek araclar tak tak organize edeceksin. Bilgisayara envanter gireceksin arkadaş. Kafası kesik tavuk gibi koşturmayacaksın. Yani organizasyon kafası olacak. Neymiş devletimizi güçsüz gostermeyelimmis. Yatacak yeriniz yok hacı hoca kafasi... sizin yüzünüzden hep kuzgun leşe geliyor. Ben taaaa ......
Öncesinde bu evler, yollar yıkılmayacak hale getirirsen sistemini öyle devasa envantere de gerek yoktur.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.