Sayfa 31/1002 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Daha da açılmaz

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düşük hacimle bu tiyatro..
    bizim borsamıza yakışır

3. Şu devre kesme işi artık iyice mide bulsndirmaya başladı. Madem piyasayı kapamiyorsun, devre kesme işine son ver, marjı %20 yap ne olacaksa olsun en kısa sürede fiyaylansin herşey. Olacağın önüne bu şekilde yaoarak gecemezler aksine itibar kaybı bişi boşuna gündem polik oluşuyor.

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Her gün gülerek sağa sola takılır hayattan keyif alırdım. İki gündür zerre yok hep uyumak istiyorum güzel günler gelsin sana transparan poşet giydiririm.
    Senin gibi güzel bir insanı, yardımsever ve etrafındakilere ışık saçan bir insanı moralmen çöktüğünü görmek beni fazlasıyla üzdü, zaten iki gündür moralim bozuktu birde senin ışığın sönünce hepten karalar bağladım.
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,269
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    düşük hacimle bu tiyatro..
    bizim borsamıza yakışır
    Aldığını hemen satamama ve üst kademe açığa satış sartı gibi şeyler robotları çalışmaz hale getirdi. Durum bu olunca borsamızdaki gerçek hacim ortaya çıktı. Hacim düşük değil. Gerçek göründü.

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi adeti vardır.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6. *Borsa İstanbul: Pay piyasasında saat 13:24:18'de tek fiyat emir toplama, 13:29:18'de eşleştirme yapılacak ve 13:34:18'den itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

7.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    *Borsa İstanbul: Pay piyasasında saat 13:24:18'de tek fiyat emir toplama, 13:29:18'de eşleştirme yapılacak ve 13:34:18'den itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir
    Niye açarlarki

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Aldığını hemen satamama ve üst kademe açığa satış sartı gibi şeyler robotları çalışmaz hale getirdi. Durum bu olunca borsamızdaki gerçek hacim ortaya çıktı. Hacim düşük değil. Gerçek göründü.

Gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi adeti vardır.
    Depo şartı kalktı. Ama Perşembe cuma hareketiyle giden korku geri geldi. Zaten borsanın açık olması bile saçma. Ama birilerinin mal satması lazım, o krediyi kapatması lazım.

Sayfa 31/1002 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •