Gesan ile europower ı karşılaştıranlar gitsin Kozaa ya .Kozal in sahibi kozaa Kozal in piyasa değerinin 3 te biri .Bu hesapla europower gesan in 3 katı bile olabilir .
Gesan ile europower ı karşılaştıranlar gitsin Kozaa ya .Kozal in sahibi kozaa Kozal in piyasa değerinin 3 te biri .Bu hesapla europower gesan in 3 katı bile olabilir .
:party::party::halay::halay:...
bereketli olsun ,
dün az bişey ile bismillah dedik,
Rabbim hayırlısını versin..
Arkadaşlar europower da halen daha potansiyel var bence , ama maalesef şirket çok pahalı halka arz etti bunun içinde ky olarak çok teşekkür ederiz kendılerıne pek marj bırakmadılar bize ,zamanla daha iyi fıyatlamalar gelecektir ama şuan ıçın 18 mılyar tl ye dayanmış durumda ve parayı şirket kazandı yanında da bazı kurumlar !!ky ye pek birşey bırakmadılar kısa vade için benim kanaatım böyle !!astor alfas ı bedava arz ettiler buna bakınca ,,
gesanı arz ettiklerinde piyasa şartlarında bedava arz etmişler 1 yılda tahtayı götürenler iyi topladılar sonra fişekledi eupowerda ederinden arz ettiler uzunda kazandırır kısa bekletebilir hissenin hareketlerinden yukarı sürüp peşine takılanlara veriyor dünde 85 e çekti kapanışa kadar verdi bugünde benzeri olabilir enerjilerde en ucuzu yeotek onda patron satışı bekliyor peşine alfas ve astor geliyor nitekim marjlardan belli ediyor kendileri ytd
Hocam gesan halka arz olduğunda konjektur çok farklıydı , o dönemde pahalı bile arz ettiler !! Astor alfasta benzer şirketler o zaman onlar cıddı manada ahmakmışkı şirketlerını bedava arz ettiler !! Ben kesınlıke katılmıyorum şirket ıyı nıyetlı bır arz yapmadı biz 50 fk ya dayanmış bir europower aldık , Astor alfas şuan bile 20 fk dan gıdıyorlar ,, cwent alabılırsem europower ıle vedalaşırım !!
Eupower resmi internet sitesinden yatırımcı sunumunu incelediniz mi?
EUPWR günlük,
https://i.hizliresim.com/on0qfsx.PNG
Gesandan dolayı şirketı yeterince tanıyoruz,şirket kalıtelı gelecek vaat ediyor ama yeni bir arz için 18 mılyar pıyasa değerı fazla,bize bırakacağı marj düşük 40 mılyara dayansa yüzde yüz yapar kı 40 mılyar pıyasa değerıni görüp orada kalması da nekadar zamanda olur bılınmez, gesan bıle şuan 26 mılyar pıyasa değerinden gıdyor ,burada olma sebebim Astor,alfas varı kısada bır hareket yakalayabılmek , benim için önemli olan şirketin bana ne kadar bir marj bırakabıleceğidir .!!Orta uzun vade europower tutacağıma cwent tutarım daha iyi ,kafamdakı şablona daha uygun !!
Cwent ile europower bir tutmamak lazım ayrıca cwent de ucuza arz edilmedi . cwentin geçmişini araştırdığınızda bir iflas erteleme geçirmiş olduğunu görürsünüz. Buda şirketin sicilinin temiz olmadığını gösteriyor. Dikkatli olmakta fayda var.
Y.T.D
Elbette herkesin kendi kararı , şuan şirket gayet iyi durumda halka arz gelırı ile daha da iyi duruma gelecek, ürün gamı olarakta diğer şirketlerin üretemediği farklı üretimleri mevcut , en son baktığımda aklımda kaldığı kadarıyla cwent europower ın yarısı pahalılığında arz ediliyordu !! Tabıkı herkes kendi rıskını alıyor ,kendi araştırma ve değerlendırmesıni yapmalı !!
Patronuda borsacı ,borsacı patronlara herzaman dıkkat etmek gerek ,hem olumlu hem de olumsuz yönde .!!
2019 eylülden beri al sat sat al ama geri baktığımda alıp beklesem aynı parayı kazanacaktım
Eupwr alıp bekleyeyim diyorum kâr varken satmıyorum zarara düştüm 1 milyon koydum ya batacam ya çıkacam bir gambler olmak istemiyorum cvkmd da öyle güniçi kâr varken satmıyorum sonra zarar gedik Yatırım tavanı bozduğundan beri güniçi toplayıp hemen satıyor fiili dolaşım az altın madeni haberi gelir mi bilmem zaman ister sabır zorlar
Fk pd/dd borsa İstanbul’da geçmez seçim öncesi borsa kararsız risk iştahı az ben bütün paramı borsadan kazandığım için sıfır maliyet ile devam ediyorum şu ölümlü hayatta yapmak istediklerim var memuriyeti bırakmak istiyorum ama tam istikrar kazanamadım bakalım ne olacak borsa yükselecek borsa düşecek ikisi de borsanın doğasında var ama şuna inanıyorum borsa en ufak iyi haberleri kullanıp yükselecek seçim sonucu kim alırsa alsın borsa yükselecek
tavan çözüldümü bu hisse de?
Buraya kadarmış beyler mi diyeceğiz şimdi?
Düşen endekste Ufak ufak olsa da halka arz olan hisselerde teselli olacak kadar kazanmak bir nebze moralimi düzeltiyor her şey seçim sonrası değişir diye ümit ediyorum endeksi bu kadar uzun süre düşünmelerini manidar buluyorum hayırlısı bekleyip göreceğiz
50 de güçlü destek var oradan döner
Info denen baş belası kurum anlık 527 bin lot satmış, buraya da dadanmış. Gesan’da az çekmedik bunlardan
hepımıze geçmış olsun,artık eskı pıyasa olmayacak..bır ara halka arzlar açıldıgı gun eksı yapardı artık yavaş yavaş o doneme gececegız anlaşılan..4300 lerde sağlam destek var haftaya orayı kırmaz umarım,kırarsa 4000 de buluruz kendımızı..4000 altı zaten konuşacak bırşey kalmaz..Allah yardımcımız olsun..
enerji şirketidir iyiydi dendi, gesan a kaç gündür vuruyorlar taban veya eksi europower da taban yemeye başladı, o kadar kap lara rağmen, ben şunu gördüm genelde bir şirket bedelsiz verip bölündüğü zaman toparlayamıyor, örnekler Aselsan, Jantsa, örnekler çoğaltılabilir, hatta Tüpraş bile son zamanlarda
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim derdi ki tüm Türkiye ye 150 tl ye satma hedefimiz olan europower i 76.50 den satacağımızı?Burası borsa .Herkese geçmiş olsun.Artık 14 mayıs seçimini görelim.Büyük ihtimalle 2. tura kalacağız.Öyle olursa 28 mayıs a kadar borsada çalkantı devam eder.
Aracı kurumlar gelecek hafta borsada sert düşüş bekledikleri için kredili müşteerilerine kredili hisselerini satmaları için telkinde bulunmaya başladı.
Gelecek hafta 4.000 e dokunabiliriz.
Hisseleri pozisyonuna göre yorumla ne değişti şirket aynı çalışıyor?
Bu şirketlere hıcbırşey olmaz ,hepımızin dönüp dolaşıp alacağı şirketlerdir bunlar!!!smrtg bugün 50 milyon usd değerinde kap atmış , pıyasa bıraz düzelsin en önde koşacak olanlardır !! Elınde nakıt olanlar için toplama dönemi !!!
Keko nerelerde sesi çıkmıyor hiç...
astorla kıyaslamak pek mantıklı değil. Astorda oransal dağılımla büyük lot alanlar ve belli bir miktar ( yüzdeden ziyade miktar) olarakkazanma hedefiyle tutanlar vardı. Şu an ben artık eşit dağılımlarda uzun tavan serileri beklemiyorum. Astor, akfye, söke vb yüksek mebla koyanlar yüzdeden, ziyade miktar olarak kafasında bir fiyat belirliyordu. Eşit dağılımlılarda herkes aynı miktar kazanabildiği için çözülmeler artık bir anda ve patır kütür oluyor ve olacak
Grainturkte de tavanda bekleyen devasa alım varken sattım, ertesi gün o kadar alıcı görünmesine rağmen 1 tavan daha yapıp tabana başladı.
Keza alfas, ahlatçı doğalgaz, teradaki serilerde de görüldüğü gibi
arkadaşlar son bir haftadır hastayım...baş ağrısı,kuru şiddetli öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim var...bazen akşam o kadar öksürüyorum ki göğüs kafeslerim ağrıyor...son bir kaç gündür sadece izliyorum...yenilenebilir enerji sektörü neredeyse çöktü...bu seçim belirsizliği çok etkili olmaya başladı..aslında seçimler bir demokrasi festivali olması gerekirken ve borsanın da bunun için ralli yapması gerekirken , seçimler bu hükümetçe kaosun nedeni sayılmaya başlandı...güya kazansalar da muhalefete iktidar teslim edilmeyecekmiş...bu lafı tayipten tut tüm hükümet yetkilileri söylüyor...böyle olunca da borsa haliyle çöküyor...