Keko nerelerde sesi çıkmıyor hiç...
Keko nerelerde sesi çıkmıyor hiç...
Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
aynen öyle dostum...bu piyasada kim ne alırsa elinde kalıyor...normal şartlarda seçimlerin bu kadar çirkef geçeceğini tahmin etmemiz lazımdı...seçilseler de vermeyiz lafını söyleyebileceklerine hiç ama hiç tahmin etmemiştim..bu kadar da yüzsüzlük yapmazlar diye düşünmüştüm...milletin iradesine bu kadar açık saygısızlık yapmazlar diye düşünüyordum...zaten yaşlanmışlar kuzu kuzu gidecekler diye düşünüyordum...ama bu konuda yanıldım..bu yanılgı ile de cezamızı çekiyoruz...keşke iki ay önce borsadan fuul çıksaymışım...ciddi bir sermayemiz eridi...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
arkadaşlar son bir haftadır hastayım...baş ağrısı,kuru şiddetli öksürük ve boğaz ağrısı şikayetlerim var...bazen akşam o kadar öksürüyorum ki göğüs kafeslerim ağrıyor...son bir kaç gündür sadece izliyorum...yenilenebilir enerji sektörü neredeyse çöktü...bu seçim belirsizliği çok etkili olmaya başladı..aslında seçimler bir demokrasi festivali olması gerekirken ve borsanın da bunun için ralli yapması gerekirken , seçimler bu hükümetçe kaosun nedeni sayılmaya başlandı...güya kazansalar da muhalefete iktidar teslim edilmeyecekmiş...bu lafı tayipten tut tüm hükümet yetkilileri söylüyor...böyle olunca da borsa haliyle çöküyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bu sıralarda çelikten yapılma bekaret kemerlerimizi sıkı sıkıya bağlamalıyız...artık kazanmayı değil kendimizi korumayı düşünmeliyiz...europower çok kaliteli bir şirket ama piyasa çok çok kötü...bu ortamda vur kaç yaparak kazanabileni ben kutlarım...ama çok zor bir iş...hisselerim ciddi bir şekilde eridi...
hükümet hazinedek altınları bile satmaya başladı..hükümet değişse bile tam takır bir hazine verecek onlara...bol keseden dağıtılan paralar var...bunlar bütçeye inanılmaz yük getirecek...adete biz gidersek de bizden sonra ülke batsın tavırları sergilenmiş...resmen bir enkaz devrediliyor....yeni geleceklere (gelebilirlerse ??? ) pimi çekilmiş bir bomba teslim ediliyor...hem ekonomik hemde siyasi...
ben muhalefetin yerinde olsam aha siz tekrar devam edin derim...çünkü seçimden sonrası bu ekonomi ile çarşı karışır..devülasyonlar olmak zorunda...ülke bu şartlarda ihracat yapamıyor ,döviz bulamıyor...
syn keko çok geçmiş olsun. bir an önce iyileşmeniz temennisi ile. syn eupwr yatırımcıları şu an eupwr ın pd/dd ve fk oranı nedir ben hesapladığımda fk 11.17 pd/dd de 4.94 çıkıyor. Saygılar..
Yer İmleri