Patronuda borsacı ,borsacı patronlara herzaman dıkkat etmek gerek ,hem olumlu hem de olumsuz yönde .!!
Patronuda borsacı ,borsacı patronlara herzaman dıkkat etmek gerek ,hem olumlu hem de olumsuz yönde .!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Elbette herkesin kendi kararı , şuan şirket gayet iyi durumda halka arz gelırı ile daha da iyi duruma gelecek, ürün gamı olarakta diğer şirketlerin üretemediği farklı üretimleri mevcut , en son baktığımda aklımda kaldığı kadarıyla cwent europower ın yarısı pahalılığında arz ediliyordu !! Tabıkı herkes kendi rıskını alıyor ,kendi araştırma ve değerlendırmesıni yapmalı !!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
2019 eylülden beri al sat sat al ama geri baktığımda alıp beklesem aynı parayı kazanacaktım
Eupwr alıp bekleyeyim diyorum kâr varken satmıyorum zarara düştüm 1 milyon koydum ya batacam ya çıkacam bir gambler olmak istemiyorum cvkmd da öyle güniçi kâr varken satmıyorum sonra zarar gedik Yatırım tavanı bozduğundan beri güniçi toplayıp hemen satıyor fiili dolaşım az altın madeni haberi gelir mi bilmem zaman ister sabır zorlar
Fk pd/dd borsa İstanbul’da geçmez seçim öncesi borsa kararsız risk iştahı az ben bütün paramı borsadan kazandığım için sıfır maliyet ile devam ediyorum şu ölümlü hayatta yapmak istediklerim var memuriyeti bırakmak istiyorum ama tam istikrar kazanamadım bakalım ne olacak borsa yükselecek borsa düşecek ikisi de borsanın doğasında var ama şuna inanıyorum borsa en ufak iyi haberleri kullanıp yükselecek seçim sonucu kim alırsa alsın borsa yükselecek
tavan çözüldümü bu hisse de?
Yazdıklarım minicik bir yatırımcının görüş ve önerileri olup, yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Buraya kadarmış beyler mi diyeceğiz şimdi?
Yer İmleri