Bu þirketlere hýcbýrþey olmaz ,hepýmýzin dönüp dolaþýp alacaðý þirketlerdir bunlar!!!smrtg bugün 50 milyon usd deðerinde kap atmýþ , pýyasa býraz düzelsin en önde koþacak olanlardýr !! Elýnde nakýt olanlar için toplama dönemi !!!
Bu þirketlere hýcbýrþey olmaz ,hepýmýzin dönüp dolaþýp alacaðý þirketlerdir bunlar!!!smrtg bugün 50 milyon usd deðerinde kap atmýþ , pýyasa býraz düzelsin en önde koþacak olanlardýr !! Elýnde nakýt olanlar için toplama dönemi !!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Keko nerelerde sesi çýkmýyor hiç...
Burada, tarafýmdan yapýlan yorum ve görüþler, YATIRIM TAVSÝYESÝ NÝTELÝÐÝ kapsamýnda deðildir.
Borsada fýrsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayý!!!
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
astorla kýyaslamak pek mantýklý deðil. Astorda oransal daðýlýmla büyük lot alanlar ve belli bir miktar ( yüzdeden ziyade miktar) olarakkazanma hedefiyle tutanlar vardý. Þu an ben artýk eþit daðýlýmlarda uzun tavan serileri beklemiyorum. Astor, akfye, söke vb yüksek mebla koyanlar yüzdeden, ziyade miktar olarak kafasýnda bir fiyat belirliyordu. Eþit daðýlýmlýlarda herkes ayný miktar kazanabildiði için çözülmeler artýk bir anda ve patýr kütür oluyor ve olacak
Grainturkte de tavanda bekleyen devasa alým varken sattým, ertesi gün o kadar alýcý görünmesine raðmen 1 tavan daha yapýp tabana baþladý.
Keza alfas, ahlatçý doðalgaz, teradaki serilerde de görüldüðü gibi
arkadaþlar son bir haftadýr hastayým...baþ aðrýsý,kuru þiddetli öksürük ve boðaz aðrýsý þikayetlerim var...bazen akþam o kadar öksürüyorum ki göðüs kafeslerim aðrýyor...son bir kaç gündür sadece izliyorum...yenilenebilir enerji sektörü neredeyse çöktü...bu seçim belirsizliði çok etkili olmaya baþladý..aslýnda seçimler bir demokrasi festivali olmasý gerekirken ve borsanýn da bunun için ralli yapmasý gerekirken , seçimler bu hükümetçe kaosun nedeni sayýlmaya baþlandý...güya kazansalar da muhalefete iktidar teslim edilmeyecekmiþ...bu lafý tayipten tut tüm hükümet yetkilileri söylüyor...böyle olunca da borsa haliyle çöküyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri