Böyle küçük küçük yükselmesi daha sağlıklı...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Böyle küçük küçük yükselmesi daha sağlıklı...
bence burce iyice bozdu... 430 agidecek diyenler nerde..
Bende memnun oldum sayın hemşerim ,burce den kazanman dileğiyle...
sen bekle yavrun gitsin nebiçim bişi yaa
2 kademe götür 5 kademe bas nebiçim iştir bu ya ondan sonra güvenip kağıt al
Nalet olsun seni aldığım güne herkese hayırlı akşamlar
Sabır hemşerim ,yapacak bir şey yoksa , sabretmek en iyi ,yeter ki sağlıklı ol...
herkese hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun
Berat kandiliniz mübarek olsun...
bu burce nereye kadar düşecek daha yahu.. geldiği yere gerimi dönecek acaba..
korkutuyor ama bu hisseyi bilmeyen almaz spek bakılıyor bakalım nereye kadar eninde sonunda kıracak bir yöne
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
altan toparlıycaz başka şıkkı yok..
azda olsa kar açıklarmı aceba burva gibi ytd
İçine mi doğdu aynı şeyi bende düşünüyorum küçük bir kar bile süper olur 12 aylıkda esas faaliyet karı çok iyi di zaten kara geçersek yıl sonuna kadar burda çok Showlar izleriz
küçük bir alım yaptım hemen verdi daha aşağımı salıcak acaba
başladığımız yere geri mi dönüyoruz ne
bakalım kapanış kaç olacak..
iyi bir haber gelse bari kar falan
bun dan bi cacık olmazz
piyasa uçmuş kaçmış bu nalet olası neyi bekliyor
BURCE Konsolide 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -785.744 Ana Ortaklık Payları: -815.588
Biraz daha iyi olabilirdi ama yinede geçen sene 1.5 milyon zarar yarıya inmiş gidişat fena değil satışlar gayet iyi
Bunlar millete Burvadan dolayı malı kilitleyecekler anlaşılan ne hikmetse benim aldığım hisselerde oluyo bu iş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Merhaba,
Bugün yukarı trend bitmiş görünüyor.Fakat bu Burce trend dinlemez.Yinede buraya koyayım.Takibe devam.Bilginize..
Ek 3177
Hissenin 20 tl nin üzerine çıktığı yıllardaki 2011 2012 bilanço rakamlarına çok yaklaştık esas faaliyet karı böyle devam ederse yılın 2 yarısı kar görmeye başlayacaız aslında hissenin bilançosunda ciddi düzelmeler var oldukça iyi ayrıca iştiraki burva nın bilançosuda artıya döndü ilerde ordanda iştirak payı kar olarak eklenecek gidişat oldukça iyi.
yatırım tavsiyesi değildir
bunlardan bi cacık olmaz nalet olsun böle hisselere nerden bulaştıydık:::
Harekete 3.50'lerden başlamıştı, bence o seviyeleri görmeyiz artık. Her çıkışında aha bu sefer koptu gidiyor diye diye bekledik ve her seferinde de geri geldi. 4.20lerde satmadığıma mı yanayım, son hareketinde 3.90'dan alım yaptığıma mı yanayım bilmiyorum. Ancak hala gideceğine dair içimde bir ümit var. Burva'ya ayak uyduramamasına şaşırdım, normalde bu da en azından onun kadar giderdi. Saat 12-13 arası yapıyor genelde hareketini. Bakalım bugün bir şeyler olacak mı?
aldığımız yere geri döndük burada ne kadar bekleriz acaba
burva iyi tutundu yoksa çıkış da eşlik etmeyen burce inişde önde gidiyor.
Bu burce bir hinlik yapacak gibi burvayı gösterip burceyi uçuracak...Benim düşündüğüm sadece masaldır... Hiç bir şekilde somut kanıtı yoktur... Asla yatırım tavsiyesi olamaz...
sağım soluma burcelik aldırdım bu yüzden gideceğini sanmıyorum. fakat burva zaten gitti. yanlış yapmışım daha da gider gibi burva öyle gizli gizli.... bekliyor. bugün enaz yüzde 10 eksi olmalıydı.
hala neyin eksisin den bahsediyosunuz battık battık nerden bulaştık bu adi kağıda
kabahat onlar da değil bizde niye sağlam kağıtlar varken bu kağıtlara bulaşırsın ki
kardes burvanın sayfasında da yazıyorsun burdada, demekki iyi biliyorsun bu şirketleri bunların yapısı bu beklemekten başka çare yok .