Sayfa 25/360 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon
Arama sonucu : 2878 madde; 193 - 200 arası.

Konu: BURCE - Bursa Çelik Döküm Sanayi

1. Beyler hedefim 4.30 dün yazmıştım 4.30 kadar direnç kalmadı 3.63 geçilince geçmiş yazılarımı okursanız. Ancak dün bir şey daha belirttim bu hisse düzelterek gidiyor ortalamaya dikkat ederek alın.Dün bir şey daha yazdım eğer 4.30 geçilirse hisse önce 5.50 sonra 10.8 kadar direnç yok lotu az ve eder değerine göre iskontolu bir hisse birde başka bir durum daha var ki işte o enterasan burva da öyle bir mal alıyorlarki hisse sanki ikiye katlıyacak gibi piyasadaki tüm malı emiyorlar ben gün içinde alıp yakalanan arkadaşlar çok üzülmeyin bilançoda iyi gelirse gelecek hafta 4.30 üstün de oluruz sean sonu düzelmesi sert oldu ama ortalamanın 6 kademe altında kapandı pazartesi 4 5 kademe yukardan başlayabilir.saygılar

yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Beyler hedefim 4.30 dün yazmıştım 4.30 kadar direnç kalmadı 3.63 geçilince geçmiş yazılarımı okursanız. Ancak dün bir şey daha belirttim bu hisse düzelterek gidiyor ortalamaya dikkat ederek alın.Dün bir şey daha yazdım eğer 4.30 geçilirse hisse önce 5.50 sonra 10.8 kadar direnç yok lotu az ve eder değerine göre iskontolu bir hisse birde başka bir durum daha var ki işte o enterasan burva da öyle bir mal alıyorlarki hisse sanki ikiye katlıyacak gibi piyasadaki tüm malı emiyorlar ben gün içinde alıp yakalanan arkadaşlar çok üzülmeyin bilançoda iyi gelirse gelecek hafta 4.30 üstün de oluruz sean sonu düzelmesi sert oldu ama ortalamanın 6 kademe altında kapandı pazartesi 4 5 kademe yukardan başlayabilir.saygılar

yatırım tavsiyesi değildir
    ben burce yi 2006 senesinde 16.200
    den satmıştım bakalım nerelere gider veya düşer zaman gösterecek ya herri ya merro bilanço bi gelsin.ytd.

SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by serseri26 Yazıyı Oku
    BİNGO.

Yukarı trend oku göründü..Bilginize.

Ek 3011
    Dun trend oku göründü ve bugünde yukarıya doğru kuvvetli bir çıkış yaptı.Bakalım ne zaman yukarı trend bitip kafayı aşağıya çevirecek.Yukarı trend bitiminde tekrar görüşürüz..

Burce.JPG

4. [attach=confıg]3047[/attach]

hayırlısı diyelim
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

5. Üstad hayırlısı derken alanlar gayet iyi senin yorumun nedir nereye kadar gideriz birde yorum yapsaydın

6. Serseri26 çizmiş,aynı fikirdeyim,gideri var...

LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

7. Burce halka açık şirketler içerisinde sektörel bazda tek hissedir.Diğer demir çeliklerden farklı konumdadır.Fakat karlılık acısından handikapları nelerdir pek açık değildir,yatırım mı yapmakta,sipariş mi alamamakta veya yönetimsel bir sıkıntı var bilinmemekte birlikte bildiğim kadar üretim acısından Türkiye'de tek.Hissenin seyrine gelince temsilde hata olmasın fakat bir Erbos veya Egeen olması içten değil,zira grafikler incelendiğinde görülen şu ki; 2011 de bölündüğünde 14 TL.cıvarında,dolar kuru ise 1.610 bugün bölündüğü fiyata gelmesi için 31.61 TL olması,tarihi zirvesi 22 TL ye ulaşması içinde 48.8125 TL olmalı ki;ancak o zaman alanlar ancak maliyetini kurtarsın,(O zamandan alanların kalmış mıdır.) bu acıdan bakılınca henüz yolun başı bile değil.KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.ŞAHSİ DÜŞÜNCEM OLUP HİSSEYİ ÖVMEK veya YERMEK İÇİN YAZILMAMIŞTIR.

8. ekin kardeş burcelik için çok sallayan oldu fakat grafiksel görüntü gerçekleri 10 yılda biri gösteriyor. kısaca bu kağıdı tutanların iyi kar etmesi için 10 yıllık süreç gerekiyor.... bu gerçek de sadece spekler özgüdür. kaç kişi burcelikte 10 yıl beklemiştir. ben 6 yıldır bekleyen biliyorum o da şunu demişti. 10 yıl sonra nasıl olsa bir spek çıkar yıl 2011 di daha 2021 e var. belki bu sefer erken olur kim bilir ki spek ten başka

Sayfa 25/360 İlkİlk ... 1523242526273575125 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •