Borsa hiçççç takmıyor ilginç..
Printable View
Borsa hiçççç takmıyor ilginç..
şu gundiye bir pozisyon verin baş danışman olsun:
işi dolar çıkınca döviz almak.
o zaman dolar 50 kuruş olur.:kahkah:
DOLAR BAZINDA BAKINCA UÇURUMUN KENARINDAYIZ.
https://i.hizliresim.com/mk32Z0.jpg
BU DA BAŞKA BİR UÇURUM HABERCİSİ: 2009 DA NE OLMUŞ? ŞELALE MİSALİ.
ABD de Kredi Kartı Faizleri ve Ticari Kredi Faizleri.
https://i.hizliresim.com/6X9J10.jpg
https://resmim.net/f/a4mOiN.jpg
Vadeli endeks burada işte destek 125700 dü 125525 gördü otomatik emirleri 125475 e attık 50 pipsle sıyırdı ********.
125750 den longladım gitti bunu el mahkum sahte tepe olayı var o olduysa spot 124744 hedefi var hala ve hala orası görüldüğünde vadeli 127750-128000 civarında olursa benim işlem tamamdır.
Gerçekten gururlandım ben de.
Takıldığım şey bu haberin ne derece haber niteliği taşıdığı.
Yazılı ya da görsel basında gördüğümü pek hatırlamıyorum.
Halbu ki defalarca söylediğimiz "bilim, teknoloji, üretim, teknoloji ihracatı vs vs..." kavramlarıyla doğrudan ilintili bir durum.
Umalım ve destek olalım ki bu gençlerin gelecekleri kararmasın.
Spottaki 124774 rakamı
12,12,2016 : 0 noktası
22,12,2016 : 1 noktası
05,01,2017 : 2 noktasında belirlendi ve şuanki yerine bakın
https://resmim.net/f/wRKWzP.jpg
spotta kamanın en tepe noktası şuan orası konumunda algo işi işte mühendislik harikası mübarek.
ZAR eksiye geçti..
Borsa omuz silkiyor dünden beri..
Bir gariplik var..Borsanın en az yüzde 1-2 düşmesini beklerdim 2 günde..
RUSYA KUZEY KOREYE YAPTIRIM ÖNERİNİSİNİ BM LERDE VETO ETMİŞ. (Emperyalizmin Kominist versiyonu)
ABD : Ben de bildiğim yoldan hallederim işimi demiş.
Reuters Top News†*@Reuters 12 sa. :
U.S. Ambassador to the U.N. Haley says 'we will go our own path' on North Korea
if other countries don't approve new sanctions.
Ahmet Bugra gururlanacak birşey yok..Yaptığı şey lego parçalarından maket yapmak..
https://www.youtube.com/watch?v=Ny1S94Zy9F4
Bende yapıyorum bunlardan..Bir devre eklemek de çok zor bi durum değil.
Haklısın doğrudur..
Amerikanın eğitimi bir kaç üniversite hariç berbat ötesidir..
Ama yukarıdaki zımbırtıda büyütülecek bir durum yok..
Lego motorunu almış bi çıkış daha vermiş al sana robot..
Benim yeğen de böyle bi yarışmada 2. mi ne olmuş idi..
cv sine bile eklemiyor.
5 para etmez yarışmalar..
O legolardan bende yapıyorum beni neden kimse haber yapmıyor..:)
Hürriyet Gazetesine göre, Erdoğan, Fransız TV'sinde kendisine "Güneydoğu'da bağımsızlık referandumu olur mu?" sorusunu soran muhabire, sağ elinin baş ve işaret parmağını birleştirip kameraya doğru uzatarak kısaca "sıkar" demiş...:)
Peki ya altında bu iktidarın imzası bulunan uluslararası anlaşmalar ne demekte bu konuda?
Ben yapamıyorum, belki ondan gururlanmışımdır.
Ayrıca bir gün umarım benim kızım da sn Sermonun kızı gibi ya da senin yeğen gibi lego parçalarını birleştirip, bir devre daha ekleyip babasının yapamadığı şeyleri yapar.
Ve sonuç olarak tohum, fidan, ağaç...öyle değil mi?
Yavaş yavaş her şey...hele de şu dönemde sanatın, bilimin, aydın nesil yetiştirmenin önüne planlı şekilde set vurulmuşken bunlar "benim için" çooook çok önemli meseleler.
Bırak da keyifle gururlanalım sevgili Gun :) Ne bıraktılar elimizde!
Ahanda 125750 longlar iş yapmaya başladı.
Usdtry biraz daha tırmalasın gün içinde orada dedik bugün abartı göstermezler diye endeks bir %1,5-2 lik ralli yaparsa yeterli yarın zaten TDI günü hayatımızın riskini alıcaz gene cuma günü.
Tamamen kendi yorumundur..
Benim bakış açım fiyatlamalarda böyledir..
Dolar 11 ocak günü 3.94 ü gördü ama kapanış 3.86
2 gün sonra 3.72 den kapandı...
27 ocak günü 3.91 i gördü kapanış 3.87
ertesi gün kapanış 3.78..
Yani 3.94 diye gözümüze sokulan ilüzyon..
Doların zirvesi 3.86 87 dir..Oradada bir günden fazla geçirememiş 3.70 3.80 aralığına dönmüştür..
Doların zirvesini kabaca 3.70 3.80 aralığı diye ele almak lazım..
O zaman zirvesine yakın seyrettiği ortaya çıkar..
3.94 nerede 3.50 nerde owww..aslında benim bakış açımdan ilüzyondur..Borsadaki babalar çok kullanırlar bu ilüzyonu..
Ortalama fiyatlar daha akla yatkındır bence.
Borsada babalar degil cakallar var.
Babalarin ne isi var boyle bir Borsa'da.
Bu yarışmalar önemlidir çocuklarımızın hayal gücü çalıştırır. Buluşlar bu hayal gücü ile ortaya çıkar. Tesla zekasının yanında hayalgücünün gelişmiş olmasından çok icat yapmıştır. Ben şahsen ortaokulda felsefe dersine , resim ve el beceri derslerinin daha fazla olması taraftarıyım.
Şu anki ortamda, buda benim yorumum olsun:
Dolarda: İçerisi çok kalabalık..Emanet eşeğin yuları gevşek olur..:)
Buda borsa/borsalar için olsun: Para var huzur var..havuzun suyu hiç kesilmeyecek gibi..
DOLAR NEDEN ARTIYOR: ÜSTAD SELİM SOMÇAĞ'IN KALEMİNDEN
https://twitter.com/selimsomcag/stat...73920155561984
FED 'ten bilgi sızdıranların yatırılacağı musalla taşı:
DİKKAT ÖLÜM TEHLİKESİ.
HAH! HAH! HA...... ADAM ÖLMÜŞ ZATEN.
https://i.hizliresim.com/lWdZPk.jpg
Endeksi hala adam gibi çekmedi yukarı şerrolar, ulen doları 250 pisp aşağı aldın bari endeksi 1500-2000 çek adam diyelim sabah verdi korkuyu şimdide yukarı almıyor insafsızlar epi topu 675 pips iş yaptı endeks longlar.
Dün gece bloomberg de ışık ökte ve özgür Altuğ vardı ışık ökte $ için 3.7xx lerden bahsediyordu.
Daha önce de € ytl için 4.100 demişti. Işık ökte
Bnde izledim neden açık açık diyorlarki 3.50 den niye demediler madem fed piyasadan dolar çekcek. Beklenti bu yönde onu bnde derim hatta martta 4.xx ama iki hafta önce 3.50 iken şimdi konuşmak marifet drğil haberlerdr bangır bagır vermeleri çokta profluk değil
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu saatten sonra 3,70 olacak deyipde olduğunda ben demiştim diyenin ta ............
3,46-3,49 da 3,10 nidaları atılırken elini taşın altına koyup diyeceksin, malları ek yapacaksın vs.vs. ama tv yorumcuları zütümün ekonomistleri, yalamaları, twitter dallamaları vs.vs. bak gene sinir yaptım.
Endeks neden artmıyor yahu 128000 görmemiz lazım hala tırmalıyor eşşoğlusu gene sinirlendim bak
Dolarda başlıycam 3,6112 testine 3,6480 e neden yapışumıyor bu arkadaş ulennnnn sinirlendirmeyin beni len yapışın ikinizde hedeflere şerrolar sizi.
FED'de şahinler Fed'in ''too low for too long'' olmasından korkuyorlarmış..
Bende Fed'in ''too high for too short'' olmasından korkuyorum..:whistling:
Ben kimsem..:kahkah:
Arkadan dolaşmak yok ama..
Yani hem faiz arttırıyım..hemde gevşek kalayım..olmaz..:)
Şu anki gibi..:cool:
Adam 2007 de 70K endeks diyodu..
20K oldu
Gitti 48000 endeks dedi
O ortamda da olunca woaww oldu millet bir anda parladı..
Rahatsız bi tip..Ağır işsiz..Yok büyük işadamlarından teklif gelirse 10K dolar karşılığı eğitim falan verecekmiş..
Azılı boğa..Reis çi..
Düşerken kapar tweet i yükselirken açar yanılmadık yanıltmadık der..
Takip edilecek birisi değil..
Burada sağdan soldan isimler anmasak..Nasıl olur ???
Kaç gündür twitter dallaması diye kime diyorum reis :D Bunlar 3 kişiler biri bu, diğeri prof olan 3,35 deyip milleti batıran, diğeri zaten burdan çıkıp 1000 TL ye kurs kitleyen euro 1,06 dayken 1,01 olacka diyen dalaylama üçünü toplasan yarım adam ya eder ya etmezler ama deli gibi takipçileri var adam yokluğunda böyle işte.