Bu saatten sonra 3,70 olacak deyipde olduğunda ben demiştim diyenin ta ............
3,46-3,49 da 3,10 nidaları atılırken elini taşın altına koyup diyeceksin, malları ek yapacaksın vs.vs. ama tv yorumcuları zütümün ekonomistleri, yalamaları, twitter dallamaları vs.vs. bak gene sinir yaptım.
Endeks neden artmıyor yahu 128000 görmemiz lazım hala tırmalıyor eşşoğlusu gene sinirlendim bak
Dolarda başlıycam 3,6112 testine 3,6480 e neden yapışumıyor bu arkadaş ulennnnn sinirlendirmeyin beni len yapışın ikinizde hedeflere şerrolar sizi.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
FED'de şahinler Fed'in ''too low for too long'' olmasından korkuyorlarmış..
Bende Fed'in ''too high for too short'' olmasından korkuyorum..
Ben kimsem..
Arkadan dolaşmak yok ama..
Yani hem faiz arttırıyım..hemde gevşek kalayım..olmaz..
Şu anki gibi..![]()
Adam 2007 de 70K endeks diyodu..
20K oldu
Gitti 48000 endeks dedi
O ortamda da olunca woaww oldu millet bir anda parladı..
Rahatsız bi tip..Ağır işsiz..Yok büyük işadamlarından teklif gelirse 10K dolar karşılığı eğitim falan verecekmiş..
Azılı boğa..Reis çi..
Düşerken kapar tweet i yükselirken açar yanılmadık yanıltmadık der..
Takip edilecek birisi değil..
Burada sağdan soldan isimler anmasak..Nasıl olur ???
Kaç gündür twitter dallaması diye kime diyorum reis :D Bunlar 3 kişiler biri bu, diğeri prof olan 3,35 deyip milleti batıran, diğeri zaten burdan çıkıp 1000 TL ye kurs kitleyen euro 1,06 dayken 1,01 olacka diyen dalaylama üçünü toplasan yarım adam ya eder ya etmezler ama deli gibi takipçileri var adam yokluğunda böyle işte.
Yer İmleri