Bu saatten sonra 3,70 olacak deyipde olduðunda ben demiþtim diyenin ta ............
3,46-3,49 da 3,10 nidalarý atýlýrken elini taþýn altýna koyup diyeceksin, mallarý ek yapacaksýn vs.vs. ama tv yorumcularý zütümün ekonomistleri, yalamalarý, twitter dallamalarý vs.vs. bak gene sinir yaptým.
Endeks neden artmýyor yahu 128000 görmemiz lazým hala týrmalýyor eþþoðlusu gene sinirlendim bak
Dolarda baþlýycam 3,6112 testine 3,6480 e neden yapýþumýyor bu arkadaþ ulennnnn sinirlendirmeyin beni len yapýþýn ikinizde hedeflere þerrolar sizi.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
FED'de þahinler Fed'in ''too low for too long'' olmasýndan korkuyorlarmýþ..
Bende Fed'in ''too high for too short'' olmasýndan korkuyorum..
Ben kimsem..
Arkadan dolaþmak yok ama..
Yani hem faiz arttýrýyým..hemde gevþek kalayým..olmaz..
Þu anki gibi..![]()
Adam 2007 de 70K endeks diyodu..
20K oldu
Gitti 48000 endeks dedi
O ortamda da olunca woaww oldu millet bir anda parladý..
Rahatsýz bi tip..Aðýr iþsiz..Yok büyük iþadamlarýndan teklif gelirse 10K dolar karþýlýðý eðitim falan verecekmiþ..
Azýlý boða..Reis çi..
Düþerken kapar tweet i yükselirken açar yanýlmadýk yanýltmadýk der..
Takip edilecek birisi deðil..
Burada saðdan soldan isimler anmasak..Nasýl olur ???
Kaç gündür twitter dallamasý diye kime diyorum reis :D Bunlar 3 kiþiler biri bu, diðeri prof olan 3,35 deyip milleti batýran, diðeri zaten burdan çýkýp 1000 TL ye kurs kitleyen euro 1,06 dayken 1,01 olacka diyen dalaylama üçünü toplasan yarým adam ya eder ya etmezler ama deli gibi takipçileri var adam yokluðunda böyle iþte.
Yer Ýmleri