Ne demek istediğimi Müjdat bey kardeşimiz düşünsün. Az da onun uykuları kaçsın. Sen boşver kardeş.
Printable View
Bu Müjdat nasıl hasta ettiyse bizi uyumaz olduk. Gecenin yarısı 5 takipçi sabahın körü 5 takipçi. Beşimizi fena dolandırmış demekki.
Sayın deepimpect ben acık söylüyorum bütün yatırımı bu üçkağıtçının beş para etmez kağıtlarına yatırdım. Şu anda benim umutsuzluğum hıncım o kadar büyük ki. Kaybettiğim maddi değerin bile önüne geçti. Gecenin 3 ünde haber olur mu diye bakılır mı. Ben bakıyorum. Bir şey olacağından değil onuda biliyorum. Ne denilir ki Allah a havale etmekten bile sıkıldım. Tez zaman da umarım hakkettiği pisliği bulur içinde boğulur.
Memsa bugun Kota döndü
''Şirketimizin 20.04.2017 tarihli genel kurul toplantısına katılan bir grup yatırımcının Yönetim Kurulu'nun önerdiği bağımsız denetim şirketi seçimini engellemesi ve buna bağlı olarak mali tabloların yayımlanamaması nedeniyle, mevzuat hükümleri uyarınca 19.06.2017 tarihi itibariyle işlem sırası geçiçi olarak işleme kapatılan ve 27.12.2017 tarihinde kot dışı kalan şirketimizin MEMSA kodlu hisse senetlerinin, şirketimiz muhasebe departmanının ve 04.12.2018 tarihli genel kurul toplantısı sonucunda yetkilendirilen bağımsız denetim firması personelinin özverili çalışmaları ile düzenleyici otoritelerin iyi niyetli yaklaşımları neticesinde, 03.01.2019 tarihi itibariyle yeniden Borsa kotuna alınmasına ve işlem görmeye başlamasına karar verilmiştir.''
Darısı genyh ve genpwr başına inşaallah...
Ytd
Demekki özverili çalışınca iyi niyetli olunca kota dönebiliniyor. Sayın uslu siz ne yapacaksınız. Bu eziyeti sürdürmeye devammı edeceksiniz.
Minik bir özet geçeyim.
Memsa iflas etmedi. İflas masasına konu olmadı. Sadece mali tabloları gönderemediği için kottan atıldı. Tabloyu düzenleyince de kota geri döndü. Memsa son 1 yılda borsa dışı halka açık şirket bildirimlerinde lider. Sık sık yatırımcısını bilgilendirdi.
Genyh a gelince; Bağlı ortağımız genpower jeneratör firması mali sıkıntıya girdi. Patron alacaklılardan kaçmak için iflas erteleme istedi. Kanunen 2 yıl alacaklıdan kaçabilecek idi. Dava açar açmaz tedbirli iflas erteleme verildi. Peki 1.5 yılda ne yaptı. iflas erteleme alacağım diye evrak peşinde koştu. Borcu sermayenin yarısından fazlasına çıkartmalıydı ki iflas erteleme alabilsin. Baktı olmadı sermayeden fazla borç açıkladı. Eeee dedi hakim. Senin 450 milyon borcun var ve senede 20 milyon kazanıyorsan, bu borcu 20 senede ödeyemezsin. İflas et daha iyi amq dedi. İflas verdi. Bu sefer patron; valla ben üçkağıtçının önde gideniyim. Yalan beyanda bulundum. Borçlarım 200 milyon civarında. Alacak ve varlıklar 500 milyon civarında. Benim 310 milyon özkaynağım var iflası iptal edin filan dedi. Şimdi yalancının mumu hala sönmediyse, hadi len etme bakalım diyecekler. Alacaklılar ümüğüne çökecek. Yok ettin iflas, senin yalanlarına doyduk derlerse, her şey satılacak. Villalar, arsalar, fabrika, eski fabrika, hatta sincan civarında benim ikametim dediği ama işçilerin lojman olarak kullandığı mekan da dahil satılacak. Memsa kıyaslaması yapmayın. Siz şeytanı ekber ile ortaksınız.
Yanildin dostum benim sayfayi takip edindiğim bilgilere dayanarak konuşuyorum onu yaptığı hareketlerle karakterini çözmüş biriyim çok aç gözlü deveyi hamuduyla yutmak isterken boğazına takılan tiplerden sadece bir tanesi Müjdat in tostunu yemedim o kadar alcaklardan değilim bu kadar ky hakkini yiyenin Postu nu yerim!!
https://s15.directupload.net/images/190104/niismnqz.jpg
1 senelik takas.
2018 senesinde alan satanlar.
borsa dışında.
Eeeee.. Şimdi Murat Doğan bizi keriz yerine mi koydu. 100 bin lot ondan aldım ona verdim. 300 bin lot şurdan topladım buna verdim derken bizi kandırdı mı? Borsa dışı takaslar yanlış mı yoksa? Murat Halktan İşe, İşten Gediğe fır döndüm diyordu. Allah Allaaah. Sene başı sene sonu durumlar ise aralardakiler görünmüyor mu? :) Bir misina da burdan salayım bakayım. Ne çıkacak. :) :) :)
Onun aldiklari burda. 270K Garanti'den Teb'e gitmis. Geri kalani toplamis iste piyasadan herkesten 50 bin liraya.
http://666kb.com/i/e03xqzjsbkr6pks1y.png
Bülent uslu müjdat uslu nun neyi olur bilmiyorum ama facebook ta sürekli jeneratör ile ilgili görseller paylaşıyor. Ne güzel hayat be. Bak işler yolunda demekki. Daha neyi bekliyoruz acaba.
Ünal ve kankisi Murat'a sor
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi niyetli düzgün yollardan kazanmak isteyen bir patrona sahip olsaydı su anda iki şirketi de borsa kotuna sokar üretimlerini daha da arttırır. Hem yatırımcısının ahını almaz hem memlekete çok büyük faydası olurdu. Rabbim bir an önce şu hisselerden kurtulmayı nasip eder inşallah
https://m.facebook.com/photo.php?fbi...52&__tn__=EH-R
https://m.facebook.com/photos/viewer...52&__tn__=EH-R
Onu bilmiyorum ama sayın murat doğan genyh , gnpwr hol. , hatta transtürk hisselerinden koleksiyon yapıyormuş. İsteyenden alabilirmiş. Ha bi de nuri kimse sanırım ünal bey ile de zamanın da anlaşmışlar hesaplar açmışlar ama ünal bey vermemiş sanırım. Murat beyin hesabında hala o para duruyomuş. Hatta Dubai li iş adamları falan da işin içine girmiş. Falan filan. Bunlar murat doğan beyin gece yazıp sildiklerinin ufak bir örneği. Madem birşeyler yazıyorsun bırak kalsın. Yazıp sonra neden silersin. Maksadın nedir acaba. Kimin görmesini istedinde sonra sildin. Çok büyük sırlar ve bilgilerle yaşayan insanlarsınız. Azıcık aydınlatsanız bizim gibi bilgisiz KY leri.
Ünal ve Nuri Bey görmüşse kızmıştır
Hepsini vaktinde yonetime sikayet etmek gerekliydi ki burda tezgah kuramasinlardi. Ama ne bileyim, hisse satmak isteyen olur, hayirli isler yapilir diye dusunduk. Yonetimin forumda akceli islere izin vermemesi forumun bu hale gelmesini, yani bu ortama cevrilmesini onlemek istemelerindendir zaten.
Sana da o kadar yaziyoruz be Balmu. Anlamiyor musun hala sirki?
O kadar insan katkida bulunuyor bu foruma. Ne halde olurduk her bilgi paylasan para isteseydi.
Polar Murat, ayip etmissin.
Umut kötülüklerin en kötüsüdür bu söze sonuna kadar katılıyorum. Buradan bu adamın bu şirketleri artık borsaya sokmayacağını anlıyorum doğru mu. Bunun imkânı yok yani. Gerekli vurgunu yaptı yani. Kendince de istediği gibi üretimine devam edecek. Rehin verdiği hisseler deki büyük başlar la da anlaştı ozaman. Banka borçlarını da yapılandırdı. SPK nın umrunda olmayacak. Koca şirket (bize göre) ile borsa da neler neler yapacakken bırakacak öylece. Herkese kazığını atıp rahat rahat yaşayacak öyle mi. Yapacak bir şey yok ozaman. Üzerine soğuk suyu içeceğiz. Psikolojik yıpranmaları köy hayatıyla düzeltmeye çalışacağız. Biz de bir gün (15 yıl sonra) acaba bu şirket hala açılır mı diye sorarız. Ozmn herhalde 55 60 yasında olacağım. Vay be. İçine tükürdüğüm dünya. Ne zaman güleceksin la. Fazlasını bırak hakkımızı bile alamıyoruz. Bu şekilde binlerce insan bu forumlarda heder oldu gittiler . bizde aynı kervana girdik. Ama müsait olduğum bir gün Müjdat USLU nun kapısını tıklatmayı düşünüyorum. Hakkımı almak için değil. Helal olsun demek için. Allah senden razı olsun Müjdat bey. Dünya da hiç bir şeyin değişmediğini değişmeyeceğini tekrar bize gösterdiğin için. Bu arada bu gün dayanamayıp gene suç duyurusunda bulundum haddim olmayarak. Seni rahatsız ederseler kusura bakma Sayın Müjdat bey. Benim eşşekliğim.
Gercekten adam gibi bir sirket olsaydi bu durumlara getirmezdi Balmu. Amaci belliydi.
Bu arada mesud nerde, hic sesi cikmiyor. O kadar yardimci olmustu takaslara. Arti'dan vurdu mu ki acaba?
Ne diyelim 666 amacına ulaştığını zannetsin ozmn yüce uslu ve şebekesi. Ama şunu söylemekte fayda var gün gelir devran döner. Alınan ahların mislisi bulur kişiyi. Bakarsın ilahi adalete gerek kalmaz . bizim adaletimiz bir çözüm getirir. Belli mi olur. Adalet her yerde adalet. Er yada geç.
Bir toplantı öncesinde genyh ve genpowor jeneratörün yönetim kurulu başkanı müjdat uslu bey bana demişti ki birisi benden yada şirketten hakkı olduğunu düşünüyorsa tc tüm mahkemeleri onlar için açıktır. Herkes hakkını aramak için mahkemeye başvura bilir mahkeme onları haklı görürse boynum kıldan ince haklarını öderim demiştir. şimdik hepinize soruyorum haklı olduğunu düşünen yargıya gitmeli siz ne yapıyorsunuz adalet, ah , gebersin , ölsün , çocuklarıdan çıksın vb... Beddualarla günlerinizi geçiriyorsunuz ben şahsen kendi adıma haklı olduğumu düşündüğüm için sayın nuri beyinde dilekçe yardımıyla mahkemeye başvurdum... O yetmedi iflas masasına başvurdum oda yetmedi yargıtaya temyiz başvurusunda bulundum siz yatırımcılar bu hisselere aldığınız günden beri mesut kemal bey hariç ne yaptınız ? Bol bol dedi kodu muratı poflamalar nede olsa murat adliyeye gider bizlere bilgi aktarır yok öyle haklı olduğunu düşünen kim varsa tc mahkemeleri orda gider hakkınızı ararsınız ben iflas masasına 300.000.tl şirketten alacağımı kayıt altına aldırdım.. Inanmayan gider bakar... Sizler bu kafadan devam ederseniz inanın hiç birşeye ulaşamassınız... 666 sen diyorsunya her işin yarım şu benim yaptığımın %1 ini yapamazsın sen sende medeni cesaret yok boş boş konuşuyorsun bana polar diyorsunya sen poların hakikisin ve orjinalisin bundan şüphen olmasın... Ytd murat doğan
İyi ki varsınız sayın murat doğan bey. Pek sayın müjdat uslu nun aslında bir melek olduğunu bize gösterdiniz. Adam demişki haklı olduğunu düşünüyorsa mahkemeye versin öderim. Vay vay vay. Biz hak hukuk bilmeyen zır cahiller bu işi öğrenecek. Ama su söylediklerinizi okuyunca benim öfkem daha da artıyor. O çok muhterem müjdat uslu bunu diyeceğine şirkete niye sahip çıkmamış insanları kandırmış. Bunun adı hırsızlıktır bunun adı üçkağıtçılıktır. Bunun adı daha da demiyeceğim. Terbiyem müsade etmiyor. Bir daha böyle bir şey başımıza gelirse iflas masasına gider kaydımızı yaptırırız. Yargıtaya sayıştaya danıştaya hatta ve hatta anayasa mahkemesine başvururuz. Yaw arkadaş devir ne hale gelmiş yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya. Çok sayın müjdat uslu beyefendi kusura bakma bizler beddua ettik sana. Bileydik sadece mahkemeye başvurur hakkımızı hemen alırdık.!!!!
Sayın yatırımcı ben hiç kimseye melek olduğunu göstermiyorum şunu hatırlatmaya çalışıyorum... Burada argo küfürler ederek Müjdat USLU yu yenemezsiniz GENYH tahtasının açılmasını istiyorsanız yada haklı olduğunuzu düşünüyorsanız BENDE TÜM BELGELER VAR A dan Z ye bunun tek yeri mahkeme ama spk dava açarsınız , ama muhasebe denetçilerini , ama görevini kötüye kullanan Müjdat USLU ya ADALET yargıdadır .... Kanunlar birileri hırsızlık yapsın diye çıkmamıştır. Hırsızı tespit edip cezasını vermek içinde yargı kullanılmalıdır.. Sayın Ünal bu Konuda çok yol katetmiştir örnek dilekçeler göndermiştir. Kaç kişi başvurmuştur.. Başvurularının arkasında durmuşmudur. Bunları araştırmak irdelemek gereklidir. Siz yapılması gereken en son şeyi yapıyorsunuz ...Hakaret ederek Müjdat USLU hakkımızı versin " Müjdat USLU nun yönetim kurulu başkanı olduğu şirket Genpower Jeneratör A.Ş ini size 5 yıl vade ile satmıştır.. GENYH o 5 YILİÇİNDE ÖDEME YAPMAMIŞTIR. Kredi Borçlarından dolayı sermayesini kaybeden Genpower Jeneratör mahkeme kararıyla iflas etmiştir.. İflası bir üst mahkeme tarafından da tarihi değiştirilerek onaylanmıştır. Yargıtaya da Şirketle beraber bir tek asli müdahil olarak ben olduğumdan ben başvurdum... onunda sonucu belli değildir.. Bendeki belgeler ile Müjdat USLU yu evire çevire yenebilirsiniz ancak mahkemeyi kazandıktan sonra Müjdat USLU nun parası varsa alabilirsiniz... son durum itibari ile şirket iflas etmiştir. İflas masasında üretim izni alınıp aylık yan şirketten aktarılan 150.000 tl ile şirketin masrafları karşılanmaktadır.. SPK GENYH Hissedarını Müjdat kadar mağdur etmiştir.. Açıklama yapmadan bir kararla tahtayı kapatmıştır... Küçük yatırımcıyı korumamıştır... ytd iyi geceler
bugüne kadar hiç bir şirkete üretim izni verilmemiş iflas eden şirketlere burada sende yanlış konuşuyorsun bence iflas eden hiç bir şirket üretim falan yapamaz üretimi geçtim satış bile yapamaz bir konuda haklısın spk ve borsa istanbul tahtayı kapatarak küçük yatırımcıyı mağdur etmiştir
Merhaba Murat Bey Siz ne içiyorsunuz Bana da gönderdi Ben de içeyim ondan Sen beni başkasıyla karıştırıyorsun
doğru konuşuyorum ben onlar Bu vatanın geleceğini çaldı Sen de Buradaki insanların Zor Bela birikim yaptıklarım paralarını çalıyorsunuz hiçbir zaman Mazlumun Ahı yerde kalmaz
Mujdat magdur edilmismis. SPK aciklama yapmadan kottan atmismis.. Parali kalemler.
A. KAP'ta yayımlanmış olan 2016 yıl sonu finansal tablolarında özkaynaklarının negatif olması sebebiyle Kotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "KAP'ta yayımlanan son yıllık bilançosunda, SPK'nın ilgili düzenlemelerine göre sermayesinin tamamını kaybeden ortaklıklardan, varsa sermaye artırımı/azaltımı ile ilgili sürecin saklı kalması kaydıyla, aktiflerin rayiç değerlerle yeniden değerlenmesi sonrasında sermayenin tamamının kaybının devam ettiğinin anlaşılması veya bu kapsamda yeniden değerleme yapılmaması" şeklindeki (f) bendi ile
B. Finansal ve ticari borçları ile vergi, SGK primi vb. ve personel borçlarını vadesinde ödeyememesi ve hakkında takipler başlatılmış olması sebebi ileKotasyon Yönergesinin kottan çıkarma şartlarını düzenleyen 23. maddesinin birinci fıkrasının "Ortaklığın faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansman sıkıntısına düşmüş olması" şeklindeki (d) bendi kapsamında
İlgili şirketin payları 27/04/2017 tarihinden itibaren Borsa kotundan çıkarılmıştır.
Ürün çin malıdır.*
Şirketin batma olayı göstermelik, aktif çalışıyor.
Kaç saat kullanacağınız çalıştıracağınız aletlere bağlıdır yukarıdaki yazıyı Müşteri gibi davranarak gittigidiyor.com dan Genpower jeneratör satan firmadan aldım
eline diline sağlık
Çalmak kelimesi tdk göre : Başkasının malını gizlice almak, hırsızlık etmek, aşırmak geri zekalı biz kimsenin evine girip malını çalmadık gönül rızası ile spk mevzuatlarına göre devir işlemi yaptık seninde hissen varsa sanada devir edelim yada devir alalım bu kadar kıskançlık olmaz ki ! D:)))) Hasan Bey sabah sabah güldürdün yine beni boş adamsın ...ytd
yolun ankara düşerse beni telefon ile arar yanıma gelirsen belgeleri kendin incele ne kadar üretim yaptığını boş boş konuşuyorsun üretim raporları elimde iflas masasına sunulan aylık 2 jeneratör ancak müjdat uslu 2 inci fabrikasında üretim yapıyorsa onu bilemem onuda ben kontrol edecek halim yok devletin mercileri var gider bakar... Yasalara uygun üretim yapıyorsa onada kimse karışamaz ytd
Elimde bir tane ıskur hissesi var 2016 yılından beri bekletiyorum... Deniz yeşilürdü bir telefon görüşmemizde bana bu hissenin geleceği parlak olabilir alabiliyorsan al demişti bende o 1 hissenin üzerine mali durumuma göre 2 tane daha almak için 2018 yılında 4 ay boyu geceleri alım yazdım alamadım ha buradaki kastım şu ben kuruşluk hisselerle uğraşmam bir hisse alırsam hedefi 12 den vururum ... Onun için kimsenin malını çalmamıza gerek yok elhamdülillah kazancımız helal onun için yaradan bize her zaman veriyor... Ytd
amor