Originally Posted by
Balmu
İyi ki varsınız sayın murat doğan bey. Pek sayın müjdat uslu nun aslında bir melek olduğunu bize gösterdiniz. Adam demişki haklı olduğunu düşünüyorsa mahkemeye versin öderim. Vay vay vay. Biz hak hukuk bilmeyen zır cahiller bu işi öğrenecek. Ama su söylediklerinizi okuyunca benim öfkem daha da artıyor. O çok muhterem müjdat uslu bunu diyeceğine şirkete niye sahip çıkmamış insanları kandırmış. Bunun adı hırsızlıktır bunun adı üçkağıtçılıktır. Bunun adı daha da demiyeceğim. Terbiyem müsade etmiyor. Bir daha böyle bir şey başımıza gelirse iflas masasına gider kaydımızı yaptırırız. Yargıtaya sayıştaya danıştaya hatta ve hatta anayasa mahkemesine başvururuz. Yaw arkadaş devir ne hale gelmiş yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya. Çok sayın müjdat uslu beyefendi kusura bakma bizler beddua ettik sana. Bileydik sadece mahkemeye başvurur hakkımızı hemen alırdık.!!!!
Sayın yatırımcı ben hiç kimseye melek olduğunu göstermiyorum şunu hatırlatmaya çalışıyorum... Burada argo küfürler ederek Müjdat USLU yu yenemezsiniz GENYH tahtasının açılmasını istiyorsanız yada haklı olduğunuzu düşünüyorsanız BENDE TÜM BELGELER VAR A dan Z ye bunun tek yeri mahkeme ama spk dava açarsınız , ama muhasebe denetçilerini , ama görevini kötüye kullanan Müjdat USLU ya ADALET yargıdadır .... Kanunlar birileri hırsızlık yapsın diye çıkmamıştır. Hırsızı tespit edip cezasını vermek içinde yargı kullanılmalıdır.. Sayın Ünal bu Konuda çok yol katetmiştir örnek dilekçeler göndermiştir. Kaç kişi başvurmuştur.. Başvurularının arkasında durmuşmudur. Bunları araştırmak irdelemek gereklidir. Siz yapılması gereken en son şeyi yapıyorsunuz ...Hakaret ederek Müjdat USLU hakkımızı versin " Müjdat USLU nun yönetim kurulu başkanı olduğu şirket Genpower Jeneratör A.Ş ini size 5 yıl vade ile satmıştır.. GENYH o 5 YILİÇİNDE ÖDEME YAPMAMIŞTIR. Kredi Borçlarından dolayı sermayesini kaybeden Genpower Jeneratör mahkeme kararıyla iflas etmiştir.. İflası bir üst mahkeme tarafından da tarihi değiştirilerek onaylanmıştır. Yargıtaya da Şirketle beraber bir tek asli müdahil olarak ben olduğumdan ben başvurdum... onunda sonucu belli değildir.. Bendeki belgeler ile Müjdat USLU yu evire çevire yenebilirsiniz ancak mahkemeyi kazandıktan sonra Müjdat USLU nun parası varsa alabilirsiniz... son durum itibari ile şirket iflas etmiştir. İflas masasında üretim izni alınıp aylık yan şirketten aktarılan 150.000 tl ile şirketin masrafları karşılanmaktadır.. SPK GENYH Hissedarını Müjdat kadar mağdur etmiştir.. Açıklama yapmadan bir kararla tahtayı kapatmıştır... Küçük yatırımcıyı korumamıştır... ytd iyi geceler
Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.
Yer İmleri