Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 349/470 ÝlkÝlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,785 - 2,792 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

1.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Niyeti hala anlamak istemiyorsun Balmu. Sahtekar adam musterisi varsa isi varsa, gider bunlari baska yerden baska sirket uzerinden yapar. Sorunlu yerle ne ugrassin.

15 sene gecmis aradan adam hala Unal Tarim acilacak mi diyro topiginde.

"Umut kotuluklerin en kotusudur, cunku iskenceyi uzatir" - Nietzsche
    Umut kötülüklerin en kötüsüdür bu söze sonuna kadar katýlýyorum. Buradan bu adamýn bu þirketleri artýk borsaya sokmayacaðýný anlýyorum doðru mu. Bunun imkâný yok yani. Gerekli vurgunu yaptý yani. Kendince de istediði gibi üretimine devam edecek. Rehin verdiði hisseler deki büyük baþlar la da anlaþtý ozaman. Banka borçlarýný da yapýlandýrdý. SPK nýn umrunda olmayacak. Koca þirket (bize göre) ile borsa da neler neler yapacakken býrakacak öylece. Herkese kazýðýný atýp rahat rahat yaþayacak öyle mi. Yapacak bir þey yok ozaman. Üzerine soðuk suyu içeceðiz. Psikolojik yýpranmalarý köy hayatýyla düzeltmeye çalýþacaðýz. Biz de bir gün (15 yýl sonra) acaba bu þirket hala açýlýr mý diye sorarýz. Ozmn herhalde 55 60 yasýnda olacaðým. Vay be. Ýçine tükürdüðüm dünya. Ne zaman güleceksin la. Fazlasýný býrak hakkýmýzý bile alamýyoruz. Bu þekilde binlerce insan bu forumlarda heder oldu gittiler . bizde ayný kervana girdik. Ama müsait olduðum bir gün Müjdat USLU nun kapýsýný týklatmayý düþünüyorum. Hakkýmý almak için deðil. Helal olsun demek için. Allah senden razý olsun Müjdat bey. Dünya da hiç bir þeyin deðiþmediðini deðiþmeyeceðini tekrar bize gösterdiðin için. Bu arada bu gün dayanamayýp gene suç duyurusunda bulundum haddim olmayarak. Seni rahatsýz ederseler kusura bakma Sayýn Müjdat bey. Benim eþþekliðim.

Gercekten adam gibi bir sirket olsaydi bu durumlara getirmezdi Balmu. Amaci belliydi.

Bu arada mesud nerde, hic sesi cikmiyor. O kadar yardimci olmustu takaslara. Arti'dan vurdu mu ki acaba?

3.  Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Gercekten adam gibi bir sirket olsaydi bu durumlara getirmezdi Balmu. Amaci belliydi.

Bu arada mesud nerde, hic sesi cikmiyor. O kadar yardimci olmustu takaslara. Arti'dan vurdu mu ki acaba?
    Ne diyelim 666 amacýna ulaþtýðýný zannetsin ozmn yüce uslu ve þebekesi. Ama þunu söylemekte fayda var gün gelir devran döner. Alýnan ahlarýn mislisi bulur kiþiyi. Bakarsýn ilahi adalete gerek kalmaz . bizim adaletimiz bir çözüm getirir. Belli mi olur. Adalet her yerde adalet. Er yada geç.

Bir toplantý öncesinde genyh ve genpowor jeneratörün yönetim kurulu baþkaný müjdat uslu bey bana demiþti ki birisi benden yada þirketten hakký olduðunu düþünüyorsa tc tüm mahkemeleri onlar için açýktýr. Herkes hakkýný aramak için mahkemeye baþvura bilir mahkeme onlarý haklý görürse boynum kýldan ince haklarýný öderim demiþtir. þimdik hepinize soruyorum haklý olduðunu düþünen yargýya gitmeli siz ne yapýyorsunuz adalet, ah , gebersin , ölsün , çocuklarýdan çýksýn vb... Beddualarla günlerinizi geçiriyorsunuz ben þahsen kendi adýma haklý olduðumu düþündüðüm için sayýn nuri beyinde dilekçe yardýmýyla mahkemeye baþvurdum... O yetmedi iflas masasýna baþvurdum oda yetmedi yargýtaya temyiz baþvurusunda bulundum siz yatýrýmcýlar bu hisselere aldýðýnýz günden beri mesut kemal bey hariç ne yaptýnýz ? Bol bol dedi kodu muratý poflamalar nede olsa murat adliyeye gider bizlere bilgi aktarýr yok öyle haklý olduðunu düþünen kim varsa tc mahkemeleri orda gider hakkýnýzý ararsýnýz ben iflas masasýna 300.000.tl þirketten alacaðýmý kayýt altýna aldýrdým.. Inanmayan gider bakar... Sizler bu kafadan devam ederseniz inanýn hiç birþeye ulaþamassýnýz... 666 sen diyorsunya her iþin yarým þu benim yaptýðýmýn %1 ini yapamazsýn sen sende medeni cesaret yok boþ boþ konuþuyorsun bana polar diyorsunya sen polarýn hakikisin ve orjinalisin bundan þüphen olmasýn... Ytd murat doðan
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

5.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Bir toplantý öncesinde genyh ve genpowor jeneratörün yönetim kurulu baþkaný müjdat uslu bey bana demiþti ki birisi benden yada þirketten hakký olduðunu düþünüyorsa tc tüm mahkemeleri onlar için açýktýr. Herkes hakkýný aramak için mahkemeye baþvura bilir mahkeme onlarý haklý görürse boynum kýldan ince haklarýný öderim demiþtir. þimdik hepinize soruyorum haklý olduðunu düþünen yargýya gitmeli siz ne yapýyorsunuz adalet, ah , gebersin , ölsün , çocuklarýdan çýksýn vb... Beddualarla günlerinizi geçiriyorsunuz ben þahsen kendi adýma haklý olduðumu düþündüðüm için sayýn nuri beyinde dilekçe yardýmýyla mahkemeye baþvurdum... O yetmedi iflas masasýna baþvurdum oda yetmedi yargýtaya temyiz baþvurusunda bulundum siz yatýrýmcýlar bu hisselere aldýðýnýz günden beri mesut kemal bey hariç ne yaptýnýz ? Bol bol dedi kodu muratý poflamalar nede olsa murat adliyeye gider bizlere bilgi aktarýr yok öyle haklý olduðunu düþünen kim varsa tc mahkemeleri orda gider hakkýnýzý ararsýnýz ben iflas masasýna 300.000.tl þirketten alacaðýmý kayýt altýna aldýrdým.. Inanmayan gider bakar... Sizler bu kafadan devam ederseniz inanýn hiç birþeye ulaþamassýnýz... 666 sen diyorsunya her iþin yarým þu benim yaptýðýmýn %1 ini yapamazsýn sen sende medeni cesaret yok boþ boþ konuþuyorsun bana polar diyorsunya sen polarýn hakikisin ve orjinalisin bundan þüphen olmasýn... Ytd murat doðan
    Ýyi ki varsýnýz sayýn murat doðan bey. Pek sayýn müjdat uslu nun aslýnda bir melek olduðunu bize gösterdiniz. Adam demiþki haklý olduðunu düþünüyorsa mahkemeye versin öderim. Vay vay vay. Biz hak hukuk bilmeyen zýr cahiller bu iþi öðrenecek. Ama su söylediklerinizi okuyunca benim öfkem daha da artýyor. O çok muhterem müjdat uslu bunu diyeceðine þirkete niye sahip çýkmamýþ insanlarý kandýrmýþ. Bunun adý hýrsýzlýktýr bunun adý üçkaðýtçýlýktýr. Bunun adý daha da demiyeceðim. Terbiyem müsade etmiyor. Bir daha böyle bir þey baþýmýza gelirse iflas masasýna gider kaydýmýzý yaptýrýrýz. Yargýtaya sayýþtaya danýþtaya hatta ve hatta anayasa mahkemesine baþvururuz. Yaw arkadaþ devir ne hale gelmiþ yavuz hýrsýz ev sahibini bastýrýrmýþ ya. Çok sayýn müjdat uslu beyefendi kusura bakma bizler beddua ettik sana. Bileydik sadece mahkemeye baþvurur hakkýmýzý hemen alýrdýk.!!!!

Alýntý Originally Posted by Balmu Yazýyý Oku
    Ýyi ki varsýnýz sayýn murat doðan bey. Pek sayýn müjdat uslu nun aslýnda bir melek olduðunu bize gösterdiniz. Adam demiþki haklý olduðunu düþünüyorsa mahkemeye versin öderim. Vay vay vay. Biz hak hukuk bilmeyen zýr cahiller bu iþi öðrenecek. Ama su söylediklerinizi okuyunca benim öfkem daha da artýyor. O çok muhterem müjdat uslu bunu diyeceðine þirkete niye sahip çýkmamýþ insanlarý kandýrmýþ. Bunun adý hýrsýzlýktýr bunun adý üçkaðýtçýlýktýr. Bunun adý daha da demiyeceðim. Terbiyem müsade etmiyor. Bir daha böyle bir þey baþýmýza gelirse iflas masasýna gider kaydýmýzý yaptýrýrýz. Yargýtaya sayýþtaya danýþtaya hatta ve hatta anayasa mahkemesine baþvururuz. Yaw arkadaþ devir ne hale gelmiþ yavuz hýrsýz ev sahibini bastýrýrmýþ ya. Çok sayýn müjdat uslu beyefendi kusura bakma bizler beddua ettik sana. Bileydik sadece mahkemeye baþvurur hakkýmýzý hemen alýrdýk.!!!!
    Sayýn yatýrýmcý ben hiç kimseye melek olduðunu göstermiyorum þunu hatýrlatmaya çalýþýyorum... Burada argo küfürler ederek Müjdat USLU yu yenemezsiniz GENYH tahtasýnýn açýlmasýný istiyorsanýz yada haklý olduðunuzu düþünüyorsanýz BENDE TÜM BELGELER VAR A dan Z ye bunun tek yeri mahkeme ama spk dava açarsýnýz , ama muhasebe denetçilerini , ama görevini kötüye kullanan Müjdat USLU ya ADALET yargýdadýr .... Kanunlar birileri hýrsýzlýk yapsýn diye çýkmamýþtýr. Hýrsýzý tespit edip cezasýný vermek içinde yargý kullanýlmalýdýr.. Sayýn Ünal bu Konuda çok yol katetmiþtir örnek dilekçeler göndermiþtir. Kaç kiþi baþvurmuþtur.. Baþvurularýnýn arkasýnda durmuþmudur. Bunlarý araþtýrmak irdelemek gereklidir. Siz yapýlmasý gereken en son þeyi yapýyorsunuz ...Hakaret ederek Müjdat USLU hakkýmýzý versin " Müjdat USLU nun yönetim kurulu baþkaný olduðu þirket Genpower Jeneratör A.Þ ini size 5 yýl vade ile satmýþtýr.. GENYH o 5 YILÝÇÝNDE ÖDEME YAPMAMIÞTIR. Kredi Borçlarýndan dolayý sermayesini kaybeden Genpower Jeneratör mahkeme kararýyla iflas etmiþtir.. Ýflasý bir üst mahkeme tarafýndan da tarihi deðiþtirilerek onaylanmýþtýr. Yargýtaya da Þirketle beraber bir tek asli müdahil olarak ben olduðumdan ben baþvurdum... onunda sonucu belli deðildir.. Bendeki belgeler ile Müjdat USLU yu evire çevire yenebilirsiniz ancak mahkemeyi kazandýktan sonra Müjdat USLU nun parasý varsa alabilirsiniz... son durum itibari ile þirket iflas etmiþtir. Ýflas masasýnda üretim izni alýnýp aylýk yan þirketten aktarýlan 150.000 tl ile þirketin masraflarý karþýlanmaktadýr.. SPK GENYH Hissedarýný Müjdat kadar maðdur etmiþtir.. Açýklama yapmadan bir kararla tahtayý kapatmýþtýr... Küçük yatýrýmcýyý korumamýþtýr... ytd iyi geceler
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

7.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    Sayýn yatýrýmcý ben hiç kimseye melek olduðunu göstermiyorum þunu hatýrlatmaya çalýþýyorum... Burada argo küfürler ederek Müjdat USLU yu yenemezsiniz GENYH tahtasýnýn açýlmasýný istiyorsanýz yada haklý olduðunuzu düþünüyorsanýz BENDE TÜM BELGELER VAR A dan Z ye bunun tek yeri mahkeme ama spk dava açarsýnýz , ama muhasebe denetçilerini , ama görevini kötüye kullanan Müjdat USLU ya ADALET yargýdadýr .... Kanunlar birileri hýrsýzlýk yapsýn diye çýkmamýþtýr. Hýrsýzý tespit edip cezasýný vermek içinde yargý kullanýlmalýdýr.. Sayýn Ünal bu Konuda çok yol katetmiþtir örnek dilekçeler göndermiþtir. Kaç kiþi baþvurmuþtur.. Baþvurularýnýn arkasýnda durmuþmudur. Bunlarý araþtýrmak irdelemek gereklidir. Siz yapýlmasý gereken en son þeyi yapýyorsunuz ...Hakaret ederek Müjdat USLU hakkýmýzý versin " Müjdat USLU nun yönetim kurulu baþkaný olduðu þirket Genpower Jeneratör A.Þ ini size 5 yýl vade ile satmýþtýr.. GENYH o 5 YILÝÇÝNDE ÖDEME YAPMAMIÞTIR. Kredi Borçlarýndan dolayý sermayesini kaybeden Genpower Jeneratör mahkeme kararýyla iflas etmiþtir.. Ýflasý bir üst mahkeme tarafýndan da tarihi deðiþtirilerek onaylanmýþtýr. Yargýtaya da Þirketle beraber bir tek asli müdahil olarak ben olduðumdan ben baþvurdum... onunda sonucu belli deðildir.. Bendeki belgeler ile Müjdat USLU yu evire çevire yenebilirsiniz ancak mahkemeyi kazandýktan sonra Müjdat USLU nun parasý varsa alabilirsiniz... son durum itibari ile þirket iflas etmiþtir. Ýflas masasýnda üretim izni alýnýp aylýk yan þirketten aktarýlan 150.000 tl ile þirketin masraflarý karþýlanmaktadýr.. SPK GENYH Hissedarýný Müjdat kadar maðdur etmiþtir.. Açýklama yapmadan bir kararla tahtayý kapatmýþtýr... Küçük yatýrýmcýyý korumamýþtýr... ytd iyi geceler
    bugüne kadar hiç bir þirkete üretim izni verilmemiþ iflas eden þirketlere burada sende yanlýþ konuþuyorsun bence iflas eden hiç bir þirket üretim falan yapamaz üretimi geçtim satýþ bile yapamaz bir konuda haklýsýn spk ve borsa istanbul tahtayý kapatarak küçük yatýrýmcýyý maðdur etmiþtir

8.  Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    hasan hoca hatýrlarmýsýn bilmem bundan 9 ay önce senle ilk tanýþtýðýmýzda bana yakýn arkadaþlarýnýz ve akrabalarýnýzýn genyh hisselerini sizin tavsiyeleriniz üzerine aldýklarýný þimdik kendinizin o insanlara karþý mahçup olduðunuzu anlatmýþtýnýz... Her neyse daha sonra o kiþiler hisseleri sana aktarmýþ sende bir þeyler satýp onlarýn zararýný verdiðini anlatmýþtýnýz ... O dönemde genyh mahkeme ve diðer takiplerimi beni arayarak bilgilendirmemi rica etmiþtiniz... Bende durumunuza üzülüp sizi rahatlatmak için o dönemdeki geliþmeleri sizlerden birþey talep etmeden bilgi vermiþtim.. Sorum þu hocam size yazýlý sorularýnýn cevabýný verdiðim için mi bana kaç paralýk adam dedin sizi bir kere daha kýnýyor öðretmenlikten sizi istifaya davet ediyorum... Siz öðretmen olamazsýnýz çünkü hayinlik yapýyorsunuz hasan hoca murat doðan
    Merhaba Murat Bey Siz ne içiyorsunuz Bana da gönderdi Ben de içeyim ondan Sen beni baþkasýyla karýþtýrýyorsun

SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 349/470 ÝlkÝlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •