Bir toplantý öncesinde genyh ve genpowor jeneratörün yönetim kurulu baþkaný müjdat uslu bey bana demiþti ki birisi benden yada þirketten hakký olduðunu düþünüyorsa tc tüm mahkemeleri onlar için açýktýr. Herkes hakkýný aramak için mahkemeye baþvura bilir mahkeme onlarý haklý görürse boynum kýldan ince haklarýný öderim demiþtir. þimdik hepinize soruyorum haklý olduðunu düþünen yargýya gitmeli siz ne yapýyorsunuz adalet, ah , gebersin , ölsün , çocuklarýdan çýksýn vb... Beddualarla günlerinizi geçiriyorsunuz ben þahsen kendi adýma haklý olduðumu düþündüðüm için sayýn nuri beyinde dilekçe yardýmýyla mahkemeye baþvurdum... O yetmedi iflas masasýna baþvurdum oda yetmedi yargýtaya temyiz baþvurusunda bulundum siz yatýrýmcýlar bu hisselere aldýðýnýz günden beri mesut kemal bey hariç ne yaptýnýz ? Bol bol dedi kodu muratý poflamalar nede olsa murat adliyeye gider bizlere bilgi aktarýr yok öyle haklý olduðunu düþünen kim varsa tc mahkemeleri orda gider hakkýnýzý ararsýnýz ben iflas masasýna 300.000.tl þirketten alacaðýmý kayýt altýna aldýrdým.. Inanmayan gider bakar... Sizler bu kafadan devam ederseniz inanýn hiç birþeye ulaþamassýnýz... 666 sen diyorsunya her iþin yarým þu benim yaptýðýmýn %1 ini yapamazsýn sen sende medeni cesaret yok boþ boþ konuþuyorsun bana polar diyorsunya sen polarýn hakikisin ve orjinalisin bundan þüphen olmasýn... Ytd murat doðan
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri