Originally Posted by
666
polar muratla bir sorunum yok benim. Benim hakkimda ne iftira atti, ne yalan soyledi, ne beni manipule etmeye kalkti. Small time crook.
Peki tamam, dedigin mantikli da... Madem ortada gercekten boyle paralar donuyor, adam niye milletten 10-20 milyon lira vurmakla ugrasti o kadar zaman? Mazhar holding, ýc holding, falan filan bir ton sirketi almaya calisti bu dumenleri cevirmek icin. Aciklamasi neymis?
ben size açýklama yapmam; geri düþünceli kiþiler bizim ileri fikir ve zekalarýmýzý çözemezler.. Ben bu tahtada 27 yatýrýmcýnýn çözüm ortaðý oldum istesinler kalan 20 yatýrýmcýyýda mutlu ediyim almak devretmek benim uzmanlýk alaným ancak iþlemler spk mevzuatýna uygun olmalý sülün osman senin gibi bir gün deniz bir gün 666 olmuyoruz herkesi kandýra bilirsin beni asla sen deniz yeþilürdü sün ... Nokta her yazýný incelettim inceledim 666 neredeyse denizde orada yazý yazmýþ markaya girip baksýnlar yaptýðýn ayýp insanlarýn duygularýný sömürürek tuzaða düþürüyorsun her neyse kötü davranýþ sahibinindir. Ben murat doðan olarak herkese yardýmcý olurum yeter ki onlar mutlu olmak istesinler saygýlarýmla murat doðan
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Yer Ýmleri