Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,09 10% 10,90 Mn 13,09 / 13,09
87,45 10% 635,00 Mn 78,70 / 87,45
22,02 9.99% 206,50 Mn 20,02 / 22,02
25,32 9.99% 68,43 Mn 22,70 / 25,32
30,16 9.99% 1,84 Mr 28,14 / 30,16
1.053,00 -10% 16,61 Mn 1.053,00 / 1.053,00
14,60 -9.99% 983,11 Mn 14,60 / 17,35
13,35 -9.98% 38,96 Mn 13,35 / 13,35
12,48 -9.96% 407,45 Mn 12,48 / 12,79
1,75 -9.79% 302,16 Mn 1,75 / 1,96
308,25 -1.99% 17,26 Mr 305,25 / 311,50
132,00 8.82% 15,02 Mr 114,00 / 132,00
3,14 -1.88% 12,96 Mr 3,08 / 3,22
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
420,25 -1.23% 11,48 Mr 418,25 / 431,00
18,98 1.99% 716,50 Mn 18,36 / 19,08
73,20 -0.68% 8,75 Mr 72,85 / 74,05
284,00 7.58% 12,78 Mr 260,00 / 284,00
741,50 1.99% 4,00 Mr 720,50 / 743,50
95,65 -1.54% 576,94 Mn 94,25 / 96,75
111,90 -0.36% 293,60 Mn 110,80 / 112,70
31,38 1.49% 126,31 Mn 30,10 / 31,66
10,59 3.62% 645,46 Mn 10,12 / 10,70
82,20 -1.14% 450,82 Mn 81,60 / 83,75

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 359/470 ÝlkÝlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon
Arama sonucu : 3759 madde; 2,865 - 2,872 arasý.

Konu: GENYH - Gen Yatýrým Holding A.Þ.

ünal Guest
     Alýntý Originally Posted by 666 Yazýyý Oku
    Yarim milyarlar, 50 milyonlar, Havalimani Arsalari, Altin madenleri.. hepsi havalarda ucusmus!

Biraz dusunun.. Bu kadar parasi olan; ya da boyle paralari ceviren adam insanlara borsada 20 milyon lira gecirebilmek icin bu kadar dumen cevirir mi? Ya da cevirmekle mi ugrasir?

Bir yerde arsasi varsa icinden porsuk cikar muhtemelen!

https://www.youtube.com/watch?v=XObmRf3VhcE

Tarla denince aklima geldi orasinin pislikleri. 1 sene kariyla ...k gectim, herkesi kacirdim forumdan, adam geldi bana "Mal Pazarliyorsun" dedi isine comak soktum diye.
    Dostum; emin ol, yazdýklarýmda abartý, yönlendirme spekülasyon yok. Bahsedilen mallarýn bir tanesi bile satýlmýþ da deðil. Çünkü hepsi banka kredilerine karþý teminatlý. Diðer alacaklýlar da üzerine ilave ipotek koymuþ. 18 Gayrimenkul. Ýcra Müdürlüðünün iflas erteleme davasýna gönderdiði belge. Tapu sicil numaralarýndan tek tek google maps ile baktým yerlerine. O bölgedeki emlakçýlarý aradým. Sanýrým 2016 yýlý aðustos ayý idi. Fiyat aldým. Buna senin hiç sevmediðin, benim de tanýdýkça kendisinden uzaklaþtýðým Murat Doðan þahit. Belge onda, bende, MKU da var. Bu gayrimenkullerin þirket üzerine olma nedeni de açýk. Bu adam üzerinde tek kuruþ bulundurmuyor ki, þahsi mesuliyetten haciz yememek için. Planlarý arasýnda borçlarda hareketsizlik nedeniyle varlýk þirketlerine devrediliyor. Oran %3-8 arasý. Bu parayý gidip þirkete %20 fazlasýyla verince borç kapanýyor. Yani 150 milyon banka borcunu 7-15 milyon arasý bir paraya kapatabiliyorsun. Tüm hedefi buydu. Çünkü senede en iyi þekilde imalat yapsan 50 milyon kazanamazsýn. Burada ortada 250 milyon borç olduðunu var sayarsak 5 sene gece gündüz çalýþsan elde edebileceðin rakam. Hiç çalýþmadan bu rakamý cebe koymak derdindeydi zatý muhterem. O nedenle her þeyi ilk günden hazýrladý. Üzerinde 20 tl genyh a tipi hisse var. A tipi hisselere rehn sözkonusu olamaz. Üzerinde 58 milyon lot genpower holding hissesi vardý. Onu da çeviklere rehn verdi. Böylelikle þahsi haciz mümkünatý kalmadý. Adam karýsýný bile boþadý be. Kimseyi ikna yada inandýrma gayretim olamaz. Zaten þimdi desek ki dünyanýn yarýsý bu þirketin, hiç bir þey ifade etmez. Desek ki dünyanýn yarýsý kadar borcu var yine bir þey ifade etmez. Ama yazdýðým bilgilerin hepsi doðru. Kamuya açýklanmýþ bir leasing dolandýrýcýlýðý da var ki, evlere þenlik. Bu günün parasý ile milyar liralýk iþ. O davayý bile uyutturdu yok etti adam. Selamlar.

Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    Dostum; emin ol, yazdýklarýmda abartý, yönlendirme spekülasyon yok. Bahsedilen mallarýn bir tanesi bile satýlmýþ da deðil. Çünkü hepsi banka kredilerine karþý teminatlý. Diðer alacaklýlar da üzerine ilave ipotek koymuþ. 18 Gayrimenkul. Ýcra Müdürlüðünün iflas erteleme davasýna gönderdiði belge. Tapu sicil numaralarýndan tek tek google maps ile baktým yerlerine. O bölgedeki emlakçýlarý aradým. Sanýrým 2016 yýlý aðustos ayý idi. Fiyat aldým. Buna senin hiç sevmediðin, benim de tanýdýkça kendisinden uzaklaþtýðým Murat Doðan þahit. Belge onda, bende, MKU da var. Bu gayrimenkullerin þirket üzerine olma nedeni de açýk. Bu adam üzerinde tek kuruþ bulundurmuyor ki, þahsi mesuliyetten haciz yememek için. Planlarý arasýnda borçlarda hareketsizlik nedeniyle varlýk þirketlerine devrediliyor. Oran %3-8 arasý. Bu parayý gidip þirkete %20 fazlasýyla verince borç kapanýyor. Yani 150 milyon banka borcunu 7-15 milyon arasý bir paraya kapatabiliyorsun. Tüm hedefi buydu. Çünkü senede en iyi þekilde imalat yapsan 50 milyon kazanamazsýn. Burada ortada 250 milyon borç olduðunu var sayarsak 5 sene gece gündüz çalýþsan elde edebileceðin rakam. Hiç çalýþmadan bu rakamý cebe koymak derdindeydi zatý muhterem. O nedenle her þeyi ilk günden hazýrladý. Üzerinde 20 tl genyh a tipi hisse var. A tipi hisselere rehn sözkonusu olamaz. Üzerinde 58 milyon lot genpower holding hissesi vardý. Onu da çeviklere rehn verdi. Böylelikle þahsi haciz mümkünatý kalmadý. Adam karýsýný bile boþadý be. Kimseyi ikna yada inandýrma gayretim olamaz. Zaten þimdi desek ki dünyanýn yarýsý bu þirketin, hiç bir þey ifade etmez. Desek ki dünyanýn yarýsý kadar borcu var yine bir þey ifade etmez. Ama yazdýðým bilgilerin hepsi doðru. Kamuya açýklanmýþ bir leasing dolandýrýcýlýðý da var ki, evlere þenlik. Bu günün parasý ile milyar liralýk iþ. O davayý bile uyutturdu yok etti adam. Selamlar.
    ÜNAL BEY BU 666 OLAN KÝÞÝ SENCE KÝM OLA KALIBIMI ORTAYA KORUM AÞAÐIDAKÝ KÝÞÝ ! ÝTÝBAR ETMEYÝNÝZ

https://www.youtube.com/watch?v=iqHmwOdjwKY

YE-ÜR-DE-ÞÝL-NÝZ- DÜ
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

Alýntý Originally Posted by ünal Yazýyý Oku
    Polar Muratla bir sorunum yok benim. Benim hakkimda ne iftira atti, ne yalan soyledi, ne beni manipule etmeye kalkti. Small time crook.

Peki tamam, dedigin mantikli da... madem ortada gercekten boyle paralar donuyor, adam niye milletten 10-20 milyon lira vurmakla ugrasti o kadar zaman? Mazhar Holding, IC Holding, falan filan bir ton sirketi almaya calisti bu dumenleri cevirmek icin. Aciklamasi neymis?

4. "Fizikçi, matematikçi, kimyacý, jeolog ve antropologdan oluþan bir heyet bir araþtýrma için arazide bulunmaktadýr. Birden yaðmur bastýrýr. Hemen yakýndaki bir arazi evine sýðýnýrlar. Ev sahibi bunlara bir þeyler ikram etmek için biraz ayrýlýr. Hepsinin dikkati soba üzerinde toplanýr.

Soba yerden 1 m. kadar yukarda, altýndaki dizili taþlarýn üzerindedir. Sobanýn niçin böyle kurulmuþ olabileceðine dair bir tartýþma baþlar.

Kimyacý, ""adam sobayý yükselterek aktivasyon enerjisini düþürmüþ, böylece daha kolay yakmayý amaçlamýþ"";

fizikçi, ""adam sobayý yükselterek konveksiyon yoluyla odanýn daha kýsa sürede ýsýnmasýný saðlamak istemiþ"";

jeolog, ""burasý tektonik hareketlilik bölgesi olduðundan herhangi bir deprem anýnda sobanin taþlarýn üzerine yýkýlmasýný saðlayarak yangin olasýlýðýný azaltmayý amaçlamýþ"";

matematikçi, ""sobayý odanýn geometrik merkezine kurmuþ, böylece de odanýn düzgün bir þekilde ýsýnmasýný saðlamýþ"";*

antropolog, ""adam ilkel topluluklarda görülen ateþe tapmanýn daha hafif biçimi olan ateþe saygý nedeniyle sobayý yukarýya kurmuþ"".

Bu sýrada ev sahibi içeri girer ve ona sobanýn yukarda olmasýnýn nedenini sorarlar., Adam cevap verir: - ""Boru yetmedi.""

polar muratla bir sorunum yok benim. Benim hakkimda ne iftira atti, ne yalan soyledi, ne beni manipule etmeye kalkti. Small time crook.

Peki tamam, dedigin mantikli da... Madem ortada gercekten boyle paralar donuyor, adam niye milletten 10-20 milyon lira vurmakla ugrasti o kadar zaman? Mazhar holding, ýc holding, falan filan bir ton sirketi almaya calisti bu dumenleri cevirmek icin. Aciklamasi neymis?
    ben size açýklama yapmam; geri düþünceli kiþiler bizim ileri fikir ve zekalarýmýzý çözemezler.. Ben bu tahtada 27 yatýrýmcýnýn çözüm ortaðý oldum istesinler kalan 20 yatýrýmcýyýda mutlu ediyim almak devretmek benim uzmanlýk alaným ancak iþlemler spk mevzuatýna uygun olmalý sülün osman senin gibi bir gün deniz bir gün 666 olmuyoruz herkesi kandýra bilirsin beni asla sen deniz yeþilürdü sün ... Nokta her yazýný incelettim inceledim 666 neredeyse denizde orada yazý yazmýþ markaya girip baksýnlar yaptýðýn ayýp insanlarýn duygularýný sömürürek tuzaða düþürüyorsun her neyse kötü davranýþ sahibinindir. Ben murat doðan olarak herkese yardýmcý olurum yeter ki onlar mutlu olmak istesinler saygýlarýmla murat doðan
    Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.

Alýntý Originally Posted by Murat DOÐAN Yazýyý Oku
    ben size açýklama yapmam; geri düþünceli kiþiler bizim ileri fikir ve zekalarýmýzý çözemezler.. Ben bu tahtada 27 yatýrýmcýnýn çözüm ortaðý oldum istesinler kalan 20 yatýrýmcýyýda mutlu ediyim almak devretmek benim uzmanlýk alaným ancak iþlemler spk mevzuatýna uygun olmalý sülün osman senin gibi bir gün deniz bir gün 666 olmuyoruz herkesi kandýra bilirsin beni asla sen deniz yeþilürdü sün ... Nokta her yazýný incelettim inceledim 666 neredeyse denizde orada yazý yazmýþ markaya girip baksýnlar yaptýðýn ayýp insanlarýn duygularýný sömürürek tuzaða düþürüyorsun her neyse kötü davranýþ sahibinindir. Ben murat doðan olarak herkese yardýmcý olurum yeter ki onlar mutlu olmak istesinler saygýlarýmla murat doðan
    Muahahaha. Ne oldu seni de mi dolandirdi 50 liralik yemegi taktiktan sonra? 2 bitlik beynin vardi, onu da usutmussun.

ünal Guest
    Muahahaha. Ne oldu seni de mi dolandirdi 50 liralik yemegi taktiktan sonra? 2 bitlik beynin vardi, onu da usutmussun.
    Yahu 666; sen sadece Deniz ve Murat'ýn bildiði yemek mevzuunu nereden biliyorsun. Bu konuyu Deniz-Murat ve Müjdat biliyor. 50 TL kýsmýný ise sadece Deniz ve Murat biliyor. Ýlk günden sen Denizsin demiþtim, burada senin itirazýn dýþýnda bir çok kullanýcý biz 666 yý biliriz, deniz meniz deðil dediler, ben de bu konu üstündeki savlarýmý ertelemiþtim. Hakikaten ilginç adamsýn. Böyle bir oyundan haz aldýðýn belli de, çýkarýn yok yahu. Sen de deniz misali iþsiz güçsüz boþ gezenin boþ kalfasý mýsýn?

ünal Guest
    Polar Muratla bir sorunum yok benim. Benim hakkimda ne iftira atti, ne yalan soyledi, ne beni manipule etmeye kalkti. Small time crook.

Peki tamam, dedigin mantikli da... madem ortada gercekten boyle paralar donuyor, adam niye milletten 10-20 milyon lira vurmakla ugrasti o kadar zaman? Mazhar Holding, IC Holding, falan filan bir ton sirketi almaya calisti bu dumenleri cevirmek icin. Aciklamasi neymis?
    Milletten 10-20 milyon dolandýrmak için adam koca koca tesisler kurdu mu diyorsun? Bir kere borsa itibardýr. Adamýn hedefi genyh ve genpower jeneratörü birleþtirerek 350 milyonluk bir þirketin senetlerini halka satmaktý olmadý. Bari genpower holding ile jeneratörü birleþtireyim dedi, yine olmadý. Ama en azýndan bankalardan bol bol kredi kullandý. Borsa sayesinde tv lere gazetelere gündem oldu. Koca bakaný kendine danýþman etti oradan oraya gezdirdi. Halka açýk ve borsada olmasýndan ötürü, açýlan dava, haciz vs ler kiþisellikten çýktý. Herkes tabelayla uðraþtý, beyfendi kendi keyfine baktý. Bildiðim baþka þeyler de var da, o Müjdatýn bana söylediði þeyler. Onlarý burada yazarsam etik olmaz.
    Bir ton þirket almaya çalýþtý. Hepsine talip oldu. Becerebildiði Genyatýrým (ýc ile ayný), Genpower holding (Latek holding) oldu. Hepsine teklif attý hepsi kabul etseydi hepsini almayacaktý. Ýki tane alacaktý. Birisi çatý holding, birisi baðlý holding. Bunlar borsaya açýk olmalýydý. Sonunda aldý. Ama iþ yürürken artýk rüþvete verilecek parasý mý bitti, akýl hocalarý yanlýþ mý yönlendirdi. Her ne olduysa birleþmeler hususunu bir türlü yapamadý. Yapabilse þu an 1 milyar liralýk halka açýklýðý olan bir þirket sahibi idi Müjdat.

Ayrýca hayalleri vardý. Tüsiada baþkan bile olacaktý. Ýyi niyetli hayaller. Jeneratör üretiminde dünyada sayýlýr firma olacaktý. Kendi panosunu kendi alternatörünü üretecekti. Belki motor fabrikasý bile açardý. Ama çevirebildiði para hayallere yaklaþmayýnca, paranýn üstüne yattý. Tekrar söylüyorum; 38 liradan 1 lot mal satmadý. 2.5 liradan millete mal filan da geçirmedi. Borsa ayaðýndan Müjdat 10 lira sokmadý cebine. Bankalarý ve leasing þirketlerini dolandýrdý. Bizim maðduriyetimiz atla katýrýn tepiþmesindeki ezilen çimler gibi görüyorum. Her iþi düze çýkarsa, bizim paylarý birileri gelir alýr. Bize harcayacaðý para da onun için harçlýk bile sayýlmaz.

Sayfa 359/470 ÝlkÝlk ... 259309349357358359360361369409459 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •