Sen gelip burada gaz verdikten sonra, nedense hep tahta çöküyor.. Bak yine işkillenmeye başladım...
Printable View
Yazım açık ve net,sen speksen işkillenebilirsin,çünkü ben bayağı ciddiyim,zararlarımın 100 katını alacağım...ytd.
http://fertilizerworks.com/sites/def...ril%202018.pdf
haftalık üre fiyatları...
Gübre zammı olumlu olurmu ortak hisseye ve karlılığa nedersin
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak % 18 kdv % 1 oldu iyi olacak dedik kar yüzü göremedik....bu yönetimin işi değil bu şirketi yönetmek....ben açıkçası tamamen çıkmak üzereyim ortak 23000 lotum kaldı onuda haftaya çıkıp gubrf maceramı bitiriyorum şimdilik....4-5 tane hisse ye yayıyorum....bunların yıl sonu olabilecek hedef değerlerini tahmin ederek adım attım....yıl sonu gubrf tahmini 5,5 tl civarı....eğer diğer hisselerde artıdaysam 5,5 tl civarı tekrar girerim gerideysem nasip değilmiş deyip mevcut hisselerimde beklerim.....gubrf de aslında çok önceden çıkılması gerekiyordu ama hep duygusal davrandık yönetim gaz verdi ona inandık sonuç kabus oldu...hisselerim savunma sanayi-bilişim-banka-demirçelik-yalıtım sektörü hisseleri...........
sn ekrem55 geçen yıl 6 tane % 100 ve üzeri prim yapan hisse buldum ama mevcut paramım % 99 gubrf de bağlı olduğu için hiçbir anlamı olmadı çok cüzzi paralarla kendimi denedim hisse seçimlerimin doğru olduğunu gördüm....en basiti thyao 2 kere geçmek istedim duygusallık gubrf den el çektirmedi.....bu kararım tamamen şirketten değil çok kalitesiz bir yönetimin şirketin başından eksik olmuyor olması bu hep böyle oluyor önceki yönetimde aynıydı baktım bu kafa değişmeyecek bunlar becerileriyle değil torpille geliyor anladım çizdim kafada hisseyi şimdilik....siz umarım kazanırsınız bana kısmet olmadı 10 yıl birşey yok...gözü kapalı hisse alsaydım 10 yıla köşe olmuştum....
https://i.hizliresim.com/oODAB7.png
ortak investing günlük grafikte boşluk var sanki o boşluk dolmak istiyor....ben yıllardır hissedeyim hiç öyle bir boşluk olmadı ama investing günlük grafik boşluk gösteriyor bu boşluk ne demek biliyor musun....
Ortak açıkcası bende çıkmak istiyorum lakin zarar çok büyük oyuzden el mahkum beklicez diğer takip ettiğim hisseler 100/100den fazla pirim yaptığı için kımıldıyamıyorum nasip diyelim ortak buraları ihmal etme senin değerli paylaşımların burdaki diğer ortaklar ve benim için önemli
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak haklısın dereyi geçerken at değiştirmek kolay değil..tekrar geleceğim daha fazla lot alarak yukarıdan olması önemli değil lotum artıp gelmişsem sıkıntı yok....şu ana kadar aldığım hisselerden halkbank gubrf den biraz eksi performans gösterdi ama ondanda çok fazla ümitliyim...2,6 fk banka hissesi mi olur çok sert alım gelecek ama zaman tahmin etmek zor....şimdilik gubrf sattığıma pişman değilim....gubrf 3,30 lara giderse benim hisseler çıkarsa çok daha fazla hisse alır yine gelirim....ama benim planlarım hep aldığım hisselerin ve gubrf nin yukarı gideceği varsayılarak yapılmış bir taktik...
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
abd iran nükleer anlaşmasından çekilmekten bahsediyor....deli yapamaz dediğimiz herşeyi yaptı....hisse bunu olumsuz fiyatlar mı acaba yoksa fiyatlarda mıdır acaba....
Ortak daha neyi olumsuz fiyatlayacak kol gibi girdi zaten sen bile mal sattın bizi müjde ara çevirmezler ya...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak bilmiyorum sence risk yok mu...bu deli çekilecek demedi deme....bizde beğenmediğimiz ankara anlaşmasını bozalım 100 yıl olmuş kağıt üzerinde musul verilmiş hatta fırat kalkanı bölgesi de dahil....adam uluslararası anlaşmayı bozmak istiyor bizde 100 yıl önce kağıt üzerinde verdiğimiz yerleri gündeme getirebiliriz...bu anlaşma bozma işi bizde kendi açımızdan bakabiliriz.....
2015 de hektas 2 liraydı gübre 9 lira, şimdi gübre 4 lira bile yok ,hektaş 12 lira, ne boktan yönetim ve şirketmis arkadaş.bunlar hain insanlar.
Bok çuvalı düştüğü yerden kalkamıyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu mübarek gecede dua yerine beddua edicez .
arkadaş kalkamiyorda üç yildirmi kalkmaz, ben boyle hisse görmedim, hani şirket batsa, kotu birşey olsa anlarım, iran desen zaten orası alındığından beri durumu ayni iranin, düşünüyorum bulamıyorum, sadece yönetimin sirketin paralarını muhasebe oyunu ile yedikleri geliyor aklıma,ciroya ve yönetim giderine bakınca, bunun d8sinda başka da birşey yok, yiyorlar kimsede kim yiyor neler oluyor demiyor arkadaş, madem yemiyorlarsa buradan açıkça yazıyorum beni iftira atmaktan yönetim mahkemeye versinler, diyorumki sirketin kârını yiyorlar diyorum.
ben gübretas yönetiminde bulunan 2015 yılından bugüne gelen giden ve yönetim kademesindeki her yöneticiye sizlerin Allah belasını versin, evinize ekmek götüremeyesiniz, ve çoluk çocuğunuzdan çıksın diye beddua ediyorum bu mübarek günde, yeter artik ya, bu kadarmi olur insan.
100 kişiye bu atasözlerini okuyunca aklınıza ilk hangi BİST30 borsaya açık bir şirket geliyor diye sorsalar cevap çok şaşırtıcı olmazdı!!??
yavuz hırsızı ev sahibini bastırır
Bazı kimseler suçlu olduğu halde kendilerini güçlü hissederler. Onları böyle düşünmeye sevkeden, kendi şarlatanlıkları ve edepsizlikleridir. Böyle kimseler zarar verdiği kişiyi susturmak bir yana, onu suçlu çıkarırlar.
minareyi çalan kılıfını hazırlar
bir yolsuzluğu yapan kimse, onun ortaya çıkmaması için gereken önlemi de önceden alır.
Tutulmayan hırsız beyden büyüktür.
İşlediği suçu saklayabilen, yakayı ele vermeyen biri, namuslu insanlar gibi saygınlığını sürdürür.
Bilanço nezaman bilen varmı
gubrf den çıkıp aldığım brksn tavan yaptı ortak...devamı da gelecek inşallah....bugün biraz daha gubrf sattım aselsn aldım...sağlam beklentili hisselere girip arayı kapatmamız lazım ortak bu oturan boğa kalkana kadar işimiz yaş....hızlı hareket etme olasılığı olan hisselere geçmek gerek....aselsn aşağıda yukarıda hızlı orada tekniği yakaladın mı olay bitiyor....
kısmetse tekrar geleceğim...gubrf ye güvenim tam yönetim sıkıntılı....4-5 hisseye bölüp riski azaltmak lazım ortak tek hisse ile bu dönem risk almak mantıklı değil...iran üzerine çok gidiliyor bu dönem rahatsız etti beni....türkiye olarak iran ın arkasında durmamız lazım...hükümetten herhangi bir açıklama yok....suriyeden kaynaklı iran gündemde...abd kudurdu...rusya -iran-rejim-türkiye pyd ye kuzeyden güneyden saldırmalı....bunları bahane edip abd nükleer anlaşmadan çekilmek istiyor.....
O değilde bist %3 eksideyken gübrenin kapanışı hayret ettirdi.
SM-A5100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Endeks deki son dip 101.490 puan gördüğü gün 3.56 yı görmüşüz.. (Sadaka niyetine 3.60 dan sattığım 5 lotu hala yerine koyamadım :)) Endekste tekrar aynı seviyelere gelirsek ki... gelme ihtimali yüksek. bakalım, gübre fiyat olarak nerede olacak...
Pozitif ayrışma başlayacaksa, başlaması lazım artık...
abd iran ile nükleer anlaşmayı bozmaktan bahsediyor....bizde 100 yıl önce yaptığımız ankara anlaşmasını ve lozanı gündeme getirip bu anlaşmayı bozalım....bu bize örnek olsun...ankara anlaşması ile musul kerkük verilmiş şartlı....
Şu kağıda bak ya endeks yükselirken gram tepki yok geri gelirken patır kütür.Allahım sabır ya
Kitapsız % 5 aşağıda kitapsız
Borsaya davet edip milleti ve parasını burada hırsızlara caldiranlar, hirsizlara çanak tutan yönetimdeki hainlere ses çıkarmayan siyasiler secim geldi oy isterler simdi, vatan millet olur adida, bunlara göz yumup milleti soyan ve soyduranlar hangi yüzle oy istiyorlar bilmiyorum.yazıklar olsun hepsine, benim gözümde bunlar vatan hainidir. Hic bir farkı yok bunların hainlerden
Yarın genel kurul var saat 10 da..........................
Yatırımcı arkadaşlara duyrulur.....
E-devlet şifreniz varsa e genel kurula katılabilirsiniz soru sorabilirsiniz...........................
28.03.2018 23:57
***GUBRF*** GÜBRE FABRİKALARI T.A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul
Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi 01.01.2017
Hesap Dönemi Bitiş Tarihi 31.12.2017
Karar Tarihi 28.03.2018
Genel Kurul Tarihi 03.05.2018
Genel Kurul Saati 10:00
En yenisi TLMAN da oldu. Başbakan bile olumlu görüş sundu. Sonuçta ne oldu. Halka çok güzel arz ettiler.
Bunca sene ekonomi diyerekten oy verdim bunlara ama artık kral çıplak olduğunu gördüm.
Gübretaş ise ülkenin nasıl yönetildiğinin küçük resmidir.
Yatırımcı soygunu artık arsızca yapılıyor ve saymaya kalksan yönetimde olan onlarca müdür sıfatlı kişilerden bir tanesi de insafa gelip yeter bu soygun demiyor.