Bu mübarek gecede dua yerine beddua edicez .
Bu mübarek gecede dua yerine beddua edicez .
arkadaş kalkamiyorda üç yildirmi kalkmaz, ben boyle hisse görmedim, hani şirket batsa, kotu birşey olsa anlarım, iran desen zaten orası alındığından beri durumu ayni iranin, düşünüyorum bulamıyorum, sadece yönetimin sirketin paralarını muhasebe oyunu ile yedikleri geliyor aklıma,ciroya ve yönetim giderine bakınca, bunun d8sinda başka da birşey yok, yiyorlar kimsede kim yiyor neler oluyor demiyor arkadaş, madem yemiyorlarsa buradan açıkça yazıyorum beni iftira atmaktan yönetim mahkemeye versinler, diyorumki sirketin kârını yiyorlar diyorum.
ben gübretas yönetiminde bulunan 2015 yılından bugüne gelen giden ve yönetim kademesindeki her yöneticiye sizlerin Allah belasını versin, evinize ekmek götüremeyesiniz, ve çoluk çocuğunuzdan çıksın diye beddua ediyorum bu mübarek günde, yeter artik ya, bu kadarmi olur insan.
100 kişiye bu atasözlerini okuyunca aklınıza ilk hangi BİST30 borsaya açık bir şirket geliyor diye sorsalar cevap çok şaşırtıcı olmazdı!!??
yavuz hırsızı ev sahibini bastırır
Bazı kimseler suçlu olduğu halde kendilerini güçlü hissederler. Onları böyle düşünmeye sevkeden, kendi şarlatanlıkları ve edepsizlikleridir. Böyle kimseler zarar verdiği kişiyi susturmak bir yana, onu suçlu çıkarırlar.
minareyi çalan kılıfını hazırlar
bir yolsuzluğu yapan kimse, onun ortaya çıkmaması için gereken önlemi de önceden alır.
Tutulmayan hırsız beyden büyüktür.
İşlediği suçu saklayabilen, yakayı ele vermeyen biri, namuslu insanlar gibi saygınlığını sürdürür.
Bilanço nezaman bilen varmı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
gubrf den çıkıp aldığım brksn tavan yaptı ortak...devamı da gelecek inşallah....bugün biraz daha gubrf sattım aselsn aldım...sağlam beklentili hisselere girip arayı kapatmamız lazım ortak bu oturan boğa kalkana kadar işimiz yaş....hızlı hareket etme olasılığı olan hisselere geçmek gerek....aselsn aşağıda yukarıda hızlı orada tekniği yakaladın mı olay bitiyor....
kısmetse tekrar geleceğim...gubrf ye güvenim tam yönetim sıkıntılı....4-5 hisseye bölüp riski azaltmak lazım ortak tek hisse ile bu dönem risk almak mantıklı değil...iran üzerine çok gidiliyor bu dönem rahatsız etti beni....türkiye olarak iran ın arkasında durmamız lazım...hükümetten herhangi bir açıklama yok....suriyeden kaynaklı iran gündemde...abd kudurdu...rusya -iran-rejim-türkiye pyd ye kuzeyden güneyden saldırmalı....bunları bahane edip abd nükleer anlaşmadan çekilmek istiyor.....
Yer İmleri