Kankalar, Herkes siperde tam siper galiba:(:28:
Printable View
Kankalar, Herkes siperde tam siper galiba:(:28:
Sustum gari...yorudu iyice.... kapanisi en yuksekten bekliyordum ama yine feyk atti...Herkese hayirli haftalar
Deniz hiç almadan 271600 Lot çevirmiş. Gedik 94380 Lot çevirmiş.
Demek yükselişi sağlayan bu kurumlar👏👏
http://imageturko.com/?di=Z92G
gunaydın ortaklar....
acılısta 7,36 yı gosterip...yedire yetire 7,30 a dusurduler...Vizdansızlar ne yapacaklar bakalım...
28 şuban bilanco tarihi
nasıl bir tahta anlasılmaz...7,43 u goster 7,22 e dusur
Çok önemli gelişme! Esad askerlerini Afrin'e gönderiyor
Suriye devlet televizyonu, rejim yanlısı güçlerin birkaç saate kadar Afrin'e gireceğini açıkladı.hürriyet.com
Reuters'ın haberine göre Suriye devlet televizyonu, Esad rejimi yanlısı güçlerin birkaç saate kadar Afrin'e gireceğini bildirdi.
Suriye devlet televizyonu kanalı Ikhbariya haberi kendi muhabirine dayandırdı.
Geçtiğimiz günlerde Esad ve PKK arasında Afrin için işbirliği yapacaklarına ilişkin iddialar çıkmış; Reuters, terör örgütü PKK'nın uzantısı SDG'nin Esad rejim güçleri ile anlaştığını, Esad güçlerinin Afrin'e gireceğini iddia etmişti.
TERÖR ÖRGÜTÜ SIKIŞTI, PAZARLIĞA BAŞLADI
Anadolu Ajansı'nın haberine göre ise Afrin'de TSK ve ÖSO'nun kuzey, batı, kuzeybatı, güneybatı ve doğu yönlerinde 70'ten fazla noktayı ele geçirmesi üzerine terör örgütü PYD/PKK sıkıştı. Bunun üzerine örgüt, kendini korumaya alabilmek için Esad rejimiyle müzakere trafiğini yoğunlaştırdı. Geçen hafta içinde, İran destekli Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen Mayadin televizyon kanalı, PYD/PKK'nın Afrin'i Esad rejimine devretmesi için ilk görüşmeyi yaptıklarını öne sürmüştü.
AA'nın haberine göre Halep'in kuzeyindeki Şehba kasabasında bir araya gelen terör örgütü PYD/PKK ile Esad rejimi arasındaki toplantıda uzlaşma sağlanamadı.
Esad rejimi, Afrin'deki tüm PYD/PKK üyesi teröristlerin silahlarını bırakarak teslim olması şartı koşarken, örgütün bunu kabul etmediği, görüşmelerin sürdüğü iddia edildi.
MENBİÇ MODELİ İDDİASI
Esad rejimi, Fırat Kalkanı Harekatı sırasında da Bab ilçesinin batısında TSK ve ÖSO ile PYD/PKK arasında yaşanan çatışmalarda terör örgütüne yardımcı olmuştu. Türkiye'nin Menbiç'e yönelik operasyon ihtimaline karşı, Esad rejimi, Menbiç'in batısında Fırat Kalkanı Harekatı bölgesine sınır hatta asker konuşlandırmıştı.
AA muhabirine bilgi veren yerel kaynaklar, Afrin'de terör örgütünün silah bırakmak istemediği gibi, yönetimi de rejime devretmek istemediğini, bunun üzerine Menbiç modelinin müzakere edilmeye başlandığını ifade etti. PYD/PKK ve Esad rejiminin uzlaştığı iddia edilen Menbiç modeline göre, rejim, Afrin'e temsili sayıda askeri unsur sevk edecek. Rejim askerleri, Zeytin Dalı Harekatı'yla cephe durumundaki bölgelere yerleşecek.
Cok tepki vermedi ama piyasalar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neden alctl degil de bizim alalım sorusunu bizim 8.20 alctl 7.20 iken sormuştum. Hiçbirimiz düşen fiyat dışında açıklama yapamamıştık. Borsa böyle birşey şirket adam olur mu ona bakmak lazım bugün zarardaki alctl kara geçicek bu ise sürünecek. Bi daha asla hisse düşmüş diye almam
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=YNG0
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=XSYA
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=N5IL
Zarar rekorunu tazelemiş lanet kağıt😡😱
Ölmüş eşşek kurttan korkmaz olacağı 6.50 onu da daha önce tattık. Yöneticilerinin gerizekalılıkları ve hırsızlıkları bu bilançoyla tescillenmiş oldu
Tam anlayamıyorum ama bu nihai sonuç değil. Finansal tablolar vs. yok ortada Zaten "Aşağıdaki Tablo Geçici Vergi Beyannamesi ekinde Vergi Dairesine Sunulmuş olup Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir" açıklaması var. Yani konsolide olmayan sonuç. Aradaki farkı bilen arkadaş varsa açıklasın.
Bilanço 28 şubatta açıklanacakti ama
Resmen hirsizlik yapiyorlar gercekten ve SPK da 6 yildir sen napiyorsun demiyor...O Kadar da kendilerine guveniyorlar.bilancola kar zarar hepsi hikaye arkadaslar,bu kagidin buyuk patronlari ne zaman isterse o zaman yurutecekler...yani bizim in yatirimci iliskileri gibi konusursam (en nefret ettigim cevap) hisse fiyatlari arz talep dengesi göre belirleniyor.yani bilanco kil tuy Yun hepsi hikayeden ibaret...Bizim Ulkemizde bu isler böyle arkadaslar malesef...Herkese bol sans.kalbinizin sesini dinleyin...kimseye kulak asmayin....
soyle birsey buldum belki faydalı olur...Dediğin gibiymiş...
http://www.borsaajans.com/vergi-dair...arki-6928.html
K.Y. Çöküntü içinde ses seda çıkmıyor. Türkiye nin 1 no lu zengininin firmasından peşpeşe kötü haberler gelmektedir. Müessese nin yeni tayin edilmiş yönetici zevatları niçin çıkıp planlarından bahsetmezler. Nerede bu ilan edilen 40 milyonluk geri alım sözü, nerede bu sorumlu ve yetkili SPK zevatı😡😡😡😡😱😱😱💩💩💩
Son 3 yıldır zaten SOS veriyordu, çok da uyardık şimdi hızla kuculecekler, mağazalar kapatıp ıvır zıvır direktor/müdürlerini azaltacaklar o zaman belki biraz nefes alır yoksa 140 km hızla beton duvara doğru gidiyor.
Hisse 9 ayda 30 milyon zarar etmişti son çeyrekte 10 milyon toplam 40 milyon zarar etmiş. Akşam adese grafiğine bakmıştım aynen bizim grafiğine benziyor. Migros ve bim sanki aşağı yönlü göründü gözüme. Artık prim yapmamış hisselere yönelebilirler.
goruslerinize saygı duyuyorum,hisseyi savunacak değilim ama sandığınız sekilde olmayacağını dusunuyorum.Her yıl magaza sayılarını arttırıyorlar yatırımları artıyor.Yonetimi değiştirdiler.Sirketin basına Mobius un adamı franklin tempelten fon yoneticisinin Turkiye yoneticisini getirdiler.(Erman Kalkandelern).hisselerini Uzun zamandır kendileri toplamaya basladı.Falan falan...yani artık birseyler olması lazım umudundayım.Ama tabi bun bunu bayadır savunuyorum ama malesef beklentimin tersi hareket ediyor.Bu soylediklerimi haklı cıkaracak tek bir hareket yok...Ne diyeyim YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
geçici beyannameye göz attıgımda benim düşüncem şu oldu .. adamlar zarar göstermek istiyor , bunu da yapıyorlar .. başka açıklaması yok ..
2.914.972.893,94 satış gelirleri
2.711.107.164,68 satış maliyeti
248.931.254,83 reklam pazarlama + yönetim giderleri .. (211+36 )
işin özü adamlar satış geliri ile satış maliyeti arasındaki farkın tamamını reklam pazarlama iskonto adı altında grup firmalarına aktarıyor ..
yoksa 8 tl ye aldıgın malı 10 tl ye satıp 2 tl de reklam yapmanın ne mantıgı var ?
üstüne bir de işçi çalıştırdığın için zararın aslında yönetim gider zararı ..
bu haysiyet yoksunlarının yağtığı şey çok bariz.. vergi vermek istemiyorlar ve karı da bu firmada göstermiyorlar..
Son 3 yıldır ayı piyasasında zaten. Burası net..! Fakat küçülecek ıvır, zıvır vs.. Bunlara katılmıyorum...
Her sene büyüyen mağaza sayısı var ve açılan her mağazanın şirkete bir maliyeti var. Kendi kendine oluşmuyor bunlar..Son yıllarda kar bir nevi büyümeye akıyor.. Cingöz M.Ülker elindeki hangi malı çöp etmiş ki bunu edecek... Civcivi tavuk haline getirip pazarlama derdinde.. Bana göre...
Vergi dairesine sunulan ile konsolide arasında farklılıklar olabiliyor genelde.. Bekleyelim görelim...
O 2 lira reklam değil, mağaza kiraları çalışan maaşları depo lojistik masrafları vs.bu bir ticaret firması üretim firması değil unutmayın.
Bişiler olcak gibi suan 7.20 ams ortalık kalabalıklastı
yine gosterip vermeyen cinsten hareketler...
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/reu...riyor-40748237
sanırım düşüş borsa genelinde bu sebeple geriye geldik
Bu kağıt neden bu kadar çürük
ÜLKER e sahip çıktıkları gibi BIZIM ede sahip çıksalardı bu halde olmazdı Allah belâlarını versin beter olsunlar inşallah eğer milletin parasına göz diktilerse
Evet borsa düşüştede bu adi hissenin borsanın yukselisindeki halinide gördük
Kendi paramı dert etmiyorumda sizin paranız olmasa batmanları için yalvaracam