Yoldaş zaten digital 26.5 ,24.5 e baglanırmı
Printable View
Şimdi sordum Halkbank 100K yeni vadeli hesaba 32 gün % 26.50 dediler...
Hocam mevzuu kabuklu fıstık yeme-yememe olayı değil anlaşılsın diye basit bir örnek verdim.Benim görece halim vaktim yerinde.Bu ülkede asgari ücretle çalışan milyonlarca insan var ekmek alıyor gramajı küçülmüş ekmek yemesin mi?Yoğurt alıyor yiyor su alıyor içiyor zeytinyağı alıyor kullanıyor insanlar yiyip içmesin mi temel birşeyden bahsediyorum ben.Birde konforlu sağlıklı ve iyi bir yaşam her insanın hakkı et yeme,sütü haftada bir iç,tatile gitme vs. ben bu ülkede yaşayan insanların istisnasız tümü iyi yaşasın konforlu bir yaşam sürsün istiyorum en azından Avrupa ülkelerinde olduğu gibi buna hakkımız yokmu?İktidar a partisi b partisi onun peşinde değilim.Devlet elbette bunları engellemekle görevli senin benim işim değil ki bu.Bilinçli tüketici olmak başka şey ona itirazım yok.Saygılar..
Şekerbank tan 25,75 e bağladım
Burada zaten nurolle çalışan ikimiz varız.Sizin 33,50'i görünce, ben de o yüzden çok bastırdım ama sonuç vermedi..Dediğim gibi haftaya salı filan bi oran sorarım...Ben nurolden en az 3 puan fark istiyorum,risk primi niteliğinde olsun diye...Gelecek ay bunu sağlayamazlarsa nurolle vedalaşacağım,açıkcası nurolden biraz tırsıyorum...Hayırlı forumlar...
Halin vaktin yerinde ise evine temizlige gelen vardir. Bak bakalim cep telefonu hangi marka?
Ben asgari ucretli yemesin, fakir ac kalsin demiyorum ki. Onceliklerini belirlesin. Beslenme, barinma onceliklidir. Temel besinleri alsin, israfi azaltsin. Gereksiz harcama yapmasin. Bu ulkenin %90'i 2 nesil once koyden gelmedir. Koylerde insanlar nasil yasardi az bucuk bilirler. Bugun evinde yufka ekmegi yapan kac kisi var? Kac aile tarhana yapiyor, salca yapiyor evinde? Elektrigi suyu idareli kullanan, odun sobasi yakan kac kisi var?
Iktidar o olmus bu olmus bunlar degil mesele. Ayakkabi bulamayan neslin torunlari bugun cifter cifter aliyor. Ellerde son model cep telefonu, herkeste iyi kotu araba, elektriksiz ev yok neredeyse. Yani fakir acindan olsun mu muhabbeti bence cok da uygun degil.
Tuketici kendi parasina gore bakacak, ihtiyaci olmayani almayacak, pahaliysa almayacak, gereginden fazla alip curutmeyecek atmayacak. Eskiden tabakta yemek birakilmazdi, arkandan aglar derdi anneler. Simdi cocuklar 3-5 kasik yiyor gerisi cope gidiyor. Bu kadar zengin bir toplumsak bedelini odeyecegiz. Ama bilincli olur ve ihtiyaclari onceliklendirebilir, tuketimi ihtiyaclara gore duzenlersek hersey yola girer.
Vakıfbank 100k aranıyor:whistling:
https://img.donanimhaber.com/upfiles...9b87df1a4f.PNG
Listedeki dolar faizleri oldukça hatalı...10K dolara bile vakıf 6.5 veriyor...Burganda 7 üzerinde odea 6.5 den başlıyor 9 a kadar veriyorlar...Anadolu dan temdit 7.5 dolar bağlandı....
Herkese bol faizli günler dilerim
Ben artık problemin yönetim problemi olduğunu düşünmüyorum. Biz millet olarak hazır yiyici, tembel, plansız programsız yaşayan çocuklarını düşünmeyen benden sonrası tufan diyen insanlarız. Biz böyle olduğumuz için bizi de böyle yönetiyorlar hak ettiğimizden daha bile iyi yönetildiğimizi düşünüyorum hatta.
Yapılması gerekenleri yapan bir iktidar ilk seçimde sandığa gömülür bu ülkede. O nedenle de düzgün insanlar siyasete bile girmezler gerek yok...
O kadar abartmayın eve temizlikçi gelmeler falan evimizi eşimle birlikte temizliyoruz.En azından çalıştığım bir işim düzenli aldığım bir maaşım var o anlamda söyledim..
Konuya gelince 360 derece farklı noktalardan bakıyoruz..Forumun konseptini bozmamak için daha fazla bir şey yazmak istemem.
Saygılar...
Maalesef aynen öyle geçmişe göre hem katlanmış fiyatlardan alıyoruz hem gramajı eksilmis şekilde bugün bende bime gitti elemanlar in elinde en az 30 adet etiket vardı fiyatları değiştirmek için...a haber i ilk bu işi hep haber yapıyor ama yaptırım yapmadiktan sonra ne işe yarar
Devlet bankaları dahil dolar faizlerine %7-9 arari oran alındığı bu günlerde %30 lu TL faizleri hiçbir şey değil ....buda daha yukarilarilarinin olduğunun işareti
32 gün 400k aktifbank mk 31.30 bol kazançlar.
63 gün nispeten daha uzun vadeli bir borçlanma. Ayrıca enparayı genelde bankaya gitmeye üşenen, ya da gidemeyecek durumda olan bir sürü beyaz yaka kullanıyor. Etrafta faiz oranlarının seviyesinden, ya da kendi oranının düşük olduğunun farkında olmayan bir sürü insan var. Genelde bu grup bonoya zaten girmez. enpara dan ucuz fonla toplayabildiğini topluyor, üstünü daha yüksek faiz talep eden nitelikli yatırımcıyla tamamlıyor.
Merhaba Burgan ile şimdiye kadar çalışmadım ,
enpara ve cepteteb ile çaliştım aralarındaki farkı biliyorum,bunlarda genelde şube avantajlı oluyor, ve aynı anda hem şube ile hemde internetten çalışabiliyorsun,
sizce burganın şubesinden mi yoksa dijital şubeden mi hesap açmak avantajlı ve aynı anda her ikisi ile beraber çalışa biliniyor mu?