Artan

12,32 10 18:10
133,10 10 18:10
17,95 9.99 18:10
83,65 9.99 18:10
16,25 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

3.600.000,00 -10 18:10
37,48 -9.99 18:10
289,00 -9.97 18:10
4,07 -9.96 18:10
28,32 -9.87 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

7.468.048.809,25 18:10
6.326.164.607,21 18:10
5.831.811.390,32 18:10
5.767.830.718,38 18:10
5.524.156.276,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8234 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Bana özel MT kısmından emin değilim şu an çok fazla müşterisi olmadığı içinde böyle bir olaya girilmiş olabilir. MT bana bu numaradan ulaşabilirsiniz dedi ve parayı bağladım deyince parayi bağlamadan önce keşke arasaydiniz tekrar bir oran almaya çalışırdım sizin için dedi.
     Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    Eğer şubedeki MTâ€â•mi dijitalde de seçebiliyorsam efso olur...
    Evet burası çok önemli, dijital bankacılıktan kasıt ileri vadede mt'yi devre dışı bırakmak ise bu diğer dijital bankacılık uygulamalarındaki gibi biraz topal kalır.
    İleride mt illaki insan olmak zorunda da değil. Ama en azından yapay zekaya sahip ve bizim pazarlık tarzımızı analiz edebilen bir bot olmalı.
    Piyasada hangi faizlerin olduğunu gerçekçi olarak anlayıp bizimle temas kurabilmeli, pazarlık edebilmeli.

Tabii eğer bu yapay zekalı botlar birbirleri arasında iletişime başlar ise (ki kanunen şu an yasak diye biliyorum) o zaman işler zorlaşabilir.
    Şu anda borsada bu tür yapay zeka botlarının birbirleri arasında inanılmaz bir iletişimi ve yardımlaşması var. Bu mevduat piyasasına da sıçrarsa kimin zarar göreceği çok belli olmaz.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Evet burası çok önemli, dijital bankacılıktan kasıt ileri vadede mt'yi devre dışı bırakmak ise bu diğer dijital bankacılık uygulamalarındaki gibi biraz topal kalır.
    İleride mt illaki insan olmak zorunda da değil. Ama en azından yapay zekaya sahip ve bizim pazarlık tarzımızı analiz edebilen bir bot olmalı.
    Piyasada hangi faizlerin olduğunu gerçekçi olarak anlayıp bizimle temas kurabilmeli, pazarlık edebilmeli.

Tabii eğer bu yapay zekalı botlar birbirleri arasında iletişime başlar ise (ki kanunen şu an yasak diye biliyorum) o zaman işler zorlaşabilir.
    Şu anda borsada bu tür yapay zeka botlarının birbirleri arasında inanılmaz bir iletişimi ve yardımlaşması var. Bu mevduat piyasasına da sıçrarsa kimin zarar göreceği çok belli olmaz.
    Bence rekabete ayrı olacağından birbirleriyle konuşamazlar. Çünkü kısa sürede ortaya çıkar, bankalar cezayı yer. Devlet zaten bütçe açığını kapatmak için fellik fellik para arıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Jordan Yazıyı Oku
    Bence rekabete ayrı olacağından birbirleriyle konuşamazlar. Çünkü kısa sürede ortaya çıkar, bankalar cezayı yer. Devlet zaten bütçe açığını kapatmak için fellik fellik para arıyor.
    Yapay zeka botlar devreye girerse onların iletişimini çözmek zor olabilir.

Geçmiş tarihte 2 adet yapay zeka botu gizli iletişim için online bir savaş oyununun içine girip (örneğin call of duty, battlefiled) oradaki sanal karakterler üzerinden oyun içinde buluşup oyundaki duvarlarlara kurşun sıkarak kurşunların duvarda isabet aldığı yerler ve atış sıklığı üzerinden epey detaylı bir şekilde haberleştikleri tahmin ediliyormuş.
    İletişimin ispatı neredeyse imkansız, zira kurşunların duvarda bıraktığı iz ve konumunun yüz binlerce online oyuncu içinde kayıt edilmesi ve incelenmesi mümkün değil.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •