https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...103762c4d0.jpg
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...103762c4d0.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...56135fed1f.jpg
Son zamanların en çok kazandıran ları arasında 1.ci olacak demiştim olacak gibi
İnşallah..
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesici 15 dakika değil mi neden acilmadi
Evet 15 dakika neden acmadi acaba bilgisi olan paylasirsa seviniriz
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6 da açtı
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanis rakami nedir
1.30
41 geçe devre kesici girdi. 56 geçe açması lazımdı. Fakat açmadı.
Tsk ederim yarin icin beklentiniz nedir
1.2-1.30 güzel mal aldı yarında güzel olabilir. tabi bekleyip görücez
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...eec7b23b85.jpg
Asıl heyecan yarın başlıyor yolcu yolunda gerek nerede hareket orada bereket, hayırlı akşamlar.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grafiğe göre ilk direnç 1,36 ama büyük ihtimal açılış o seviyeler civarı olacağından geçmek için çok zorlanacağını sanmıyorum.
Asıl kritik nokta 1,50 Tamam mı devam mı kararı o noktada belli olacak. Eğer 1,50 geçilebilirse çıkış daha hacimli ve daha sert olacaktır. Ben şahsen maliyetimi (1,42) geçtikten sonra 3 basamak geride stoploss olarak takip edicem. İnşallah 2 tl ve üzeri olanlarda zararlarını kurtarabilirler. Bu arada yeni girmeyi düşünenlerde çok dikkatli olmalı fazlaca küçük yatırımcı girişi hem yeni girenlere hemde zararda olup bekleyenlere zarar verecektir.
Çıkışlarını nerdeyse 1 haftada varacağı yere varmis...kimbilir iki haftaya 2 bile olabiliriz....defter değeri 2.80 ve 2.50 den gelmiş bir kağıt var...endeks taa nerde...onumuz yaz...zor yılı atlattık..pkk bitiyor evel ALLAH...
açılış 1,36 olsa ne iyi olur. dün atladığı kademeler var.. ya açılışta yada gün içerisinde 1,25 yada 1.22 ye dönebilir...
bugün pek ümitli değilim...
ama kağıttan ümitliyim....
yapabilen varsa bugün tam trade günü.....
kesinlikle ytd......
Inerkende çok kademe atladı...ve 1 e kadar düştü...cikarkende atlasım...zirveye gitsinde düzeltmede yapar onu....y.t.d..
1.29 acilis yorumlariniz nedir
1,22 ye kadar gevşeyebilir..... kytd....
bugün ciddi bir realizasyon olur diye bekliyordum, dünkü artışı millete kakalamak için ama henüz olmadı. bu saatten sonra olur mu yoksa yemez mi bilmiyorum
Sent from my iPad using hisse.net
Buraya kadarmış solugu mergyonun, yetmedi yukari, umarım ky gidecek diye atlamamistir, 1,30 lardan
bugünün soytarısı yatırım olacak galiba. ama bu galip değil. daha çapsız birinin hareketleri gibi
Gücü ne kadar göreceğiz, eksiden artıya geçirebilecek mi, öyle bir niyeti var mı?
hala mal topluyorlar, bakalım asıl çıkış trendi ne zaman olacak.eli kulağında gibi.
Brüt takas da olduğundan dün alanlara az bir yem verip silkeleme çabasındalar
1,28 kademesine çalışıyor... burayı doldurursa 1,22 ye dönmezse çıkacak gibi.....ytd....
1,28 halloldu gibi....kytd....
Sıkıntı yok 10 kuruş gitti diye kağıttan çıkacaksan borsa oynanmaz daha yolun başı trader sabır bekle gör, bol şanslar herkese
Arkadaşlar benimki kendi düşüncem bendede 20,000 1,42 maliyetle var ben dünkü alımlarda fazla küçük olduğunu düşünmüyorum o yüzden bu gün gaplı açıp 1,50 ye gidemese bile 1,40 lar civarına hızlı getirip dün aldıklarını satar diye düşünüyordum. Ki sabah tahta çok boş açtı yani saldıran küçük yt yoktu. Alan varsada 1,24 ü görüp 29-30-31 den vermiştir. Hala umut var ama biraz silkelenecek gibi yeni girenler için tehlikeli olduğunu zaten belirttik. Biz zararımızı kurtarma derdindeyiz. Bu fiyatlar tabiki çok riskli 2,50 de gören bu hisse 1,00 da gördü. Bu arada spek MARTI tahtasında meşgul..
Bu arada martı da kalktı 1.01 oldu
Yürüyecek gibi duruyor, umarım merdiven gibi çıkıp inmez. zÇıktığı yerde azıcık direnir. Yoksa işlem hacmi düşer bence
artık 1,36 ya doğru gitsek.... ytd...
teb maliyet düşürmek için alıyor a1 kapital baskı yapıyor.
tebin bugünki alımlarıyla maliyeti 1.55 tl.
umarım pes edip kusmaz.