Sayfa 349/461 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon
Arama sonucu : 3681 madde; 2,785 - 2,792 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. bugün ciddi bir realizasyon olur diye bekliyordum, dünkü artışı millete kakalamak için ama henüz olmadı. bu saatten sonra olur mu yoksa yemez mi bilmiyorum

Sent from my iPad using hisse.net

2. Buraya kadarmış solugu mergyonun, yetmedi yukari, umarım ky gidecek diye atlamamistir, 1,30 lardan

3. MRGYO - Martı GYO A.Ş.

bugünün soytarısı yatırım olacak galiba. ama bu galip değil. daha çapsız birinin hareketleri gibi
    Gücü ne kadar göreceğiz, eksiden artıya geçirebilecek mi, öyle bir niyeti var mı?

Sent from my iPad using hisse.net

4.  Alıntı Originally Posted by PARDUS16 Yazıyı Oku
    Grafiğe göre ilk direnç 1,36 ama büyük ihtimal açılış o seviyeler civarı olacağından geçmek için çok zorlanacağını sanmıyorum.
    Asıl kritik nokta 1,50 Tamam mı devam mı kararı o noktada belli olacak. Eğer 1,50 geçilebilirse çıkış daha hacimli ve daha sert olacaktır. Ben şahsen maliyetimi (1,42) geçtikten sonra 3 basamak geride stoploss olarak takip edicem. İnşallah 2 tl ve üzeri olanlarda zararlarını kurtarabilirler. Bu arada yeni girmeyi düşünenlerde çok dikkatli olmalı fazlaca küçük yatırımcı girişi hem yeni girenlere hemde zararda olup bekleyenlere zarar verecektir.
    ne de bildin yaw, kim bilir seni okuyup sabah sabah 1,30 dan atlayan kaç kişi oldu,

5. hala mal topluyorlar, bakalım asıl çıkış trendi ne zaman olacak.eli kulağında gibi.

6. Brüt takas da olduğundan dün alanlara az bir yem verip silkeleme çabasındalar

7. 1,28 kademesine çalışıyor... burayı doldurursa 1,22 ye dönmezse çıkacak gibi.....ytd....

8.  Alıntı Originally Posted by Vizyonist Yazıyı Oku
    Brüt takas da olduğundan dün alanlara az bir yem verip silkeleme çabasındalar
    yem verip silkeleseler elli defa 1,26 lara indirmezler birader, inşallah öyledir.

Sayfa 349/461 İlkİlk ... 249299339347348349350351359399449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •