Bedelli gelebilir mi?
Reysas yapacakmış.
Printable View
Bedelli gelebilir mi?
Reysas yapacakmış.
Egemen in son aldığı fiyatın altına gelmesi enteresan oldu. Reysaştan gelen bedelli ile bunu alırlar inşallah. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kira düzenlemesinin ticari ünitelerle alakası yok
Şirketin sözleşmeleri özel karşılıklı anlaşmalar 12 aylık tüfe ort. veya üfe + tüfe /2- Bazıları döviz bazında
Lojistikte mal kalmadı ,Lojistikte gelen ralli ana lokomotif olan gyo yada sıçrar mı fikri olan ?
Rysas aynı zamanda gyo da buyuk ortak. Pabrai lojistiği toplayınca egemen de öncelik lojistiğe verdi. Her kademeden aldı. Gyo üvey evlat muamelesi gördü bu zamanda. Sıra elbet buna da gelecek. Pabrai biraz da şuna el atsa hisse çok kolay gider. Eğer çok farklı bir durum olmazsa heryıl takip eden bilanço diğerinden daha iyi gelecek. Sabırla beklemek laxımSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik olarak doğru
ama temel olarak doğru şu ki lojistiğin ana lokomotifi RYGYO daki payı
hintli röportajlarında sadece depolardan ve onların bileşik enflasyon getirinden bahsediyor, m2 ler büyüyor X enflasyon ile kiralar büyüyor
bir gün temettü gündeme gelirse GYO dan gelecek gibi. ilgi arttıkça gyo da da hisse sayısı azalabilir , kaldıki hintlide GYO hisseleride var ama oran %5 olmadığı için piyasa görmüyor
Lojistiği hintli alınca mecbur kaldılar demek daha doğru sanırım. Temeli bu kadar iyi potansiyeli yüksek bir hissenin bu kadar baskılanması ve düşük fiyata işlem görmesi bizim borsamıza özgü olsa gerek. Her Türk patron gibi buda hep bana diyor. Bitmeyen veya bitirilmeyen muhit ve Ankara oto projesinin nasıl açıklarız. Bence asıl beklenti 2024 bilançosunda olacak. Temettü vermesi veya yabancı alışı hisseyi hızlı bir yukselişe geçirilebilir. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kira gelirlerinin ne kadari doviz bazlı idi hatirlayan var mı?
Bir ara bir arkadaş paylaşmıştı burada ama bulamadım.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ula uşaklar bi yorum yaptık diye hemen yedunuz beni...
hisse o gün düştüğü için kendimce yorum yaptım sadece
benim 300-500-1000 lotlarım ile satsam ne düşer alsam ne de yükselir hisse...
saygılar iyi bayramlar
Bu kadar olumlu günlerde baskı kuran spek, inşallah kazanacağın parayı yiyemezsin.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn balıkadam gibi benim de 2023 beklentim balçık ve bayındır depolarının devreye girmesiyle kira geliri + geslerden gelen gelir ile1.5 milyar civarı. D*****n kuyruğu 2024 de kopacak bence oto galeri, seyrantepedeki projelerdeki satışlar, kira geliri artı ges 3 miyar civarı bir kar gelebilir. 2025'de de durmuş şapkadan tavşan çıkarmaz ise borç sıfırlanır.
tavan çekti...
bilmediğimiz bir gelişme mi var ?
Yatırım finansman 34 TL hedef fiyat vermiş
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket hakkında ilk rapor
Piyasada gyo lar hakkinda rapor görmek zor
Bu rapor cok farkındalık yaratacak
Raporun türkçesine ulaşabilen var mı?
Yatırım finansman ciddi bir kurum ve gerçekten kalburustu musterileri var. Zaten bugün en iyi alıcıda y. finansman
Sayın balıkadam bulabildiniz mi bilmiyorum ama burada paylaşmıştım.
https://twitter.com/kazancliportfoy/...ucf7_qFeg&s=19
Yatırım Finansman raporunun tam haline ulaşan var mı 9 sayfa
Sirkete mail atıyorum balçik ve izmir depolariyla ilgili ama maillerim geri ulaşmıyor bir türlü geri geliyor.
Mail ile ulaşabilen var mi?
Bu depolar Mercedes, anpa gross ve Carfoursa ya teslim edilmesi gerekiyordu, ne oldu haber yok.
Bilanço geldi. Ben begendim.
431.9 mln tl.
Dikkatimi çeken noktalar,
185 mln esas faliyetlerden diğer gelirler
115 mln yatırım faliyetlerinden gelirden gelmiş,
343 mln finansman giderlerine gitmis.
Ikinci yarıyılda Kocaeli Balçik (mercedes ve anpa gross) ve Izmir (Carfoursa) depolari faliyete geçerse sene sonu 1 mlr üstü kira geliri gayet olasi görünüyor.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...445cd1e3c9.jpg
Birinci çeyrege göre Kira Gelilerinde %90 lık bir artış var......Mevcut yapımı süren projelerde 900 milyonluk liralık bir değer artışı yazılmış........Kur riski kalmamış...Mevcut devam eden projeler tamamlanır planladıkları gibi Son bahar sezonunda satışa başlarlarsa Yeniden değerlenme raporları ile birlikte 4Ç/2023 bilançosunu hava fişeklerle karşılamaya hazırlamak gerek.....
GYO sektöründe büyüme ve kar potansiyeli açısında RYGYO ve TRGYO açık ara öndeler....Ayrıca sektörde halka açık çok sayıdada riskli ve içi boş şirket de vardır....
6/2023 Bilançosunda Diğer Faaliyetlerden Gelir ve Karlar kısmında 22 No'lu Bilanço dip Notlarında ''Diğer Olağan Dışı Gelir ve Karlar'' adı altında 110 milyon TL lik bir kar artışı var.....ancak açıklmasıda yok....Bu kar artışın kaynağı ne olabilir....Fikri olan varmı ??
Hocam yanlış baktınız sanırım, gelirler 1.ceyrek 219 mln tl, 2.ceyrek 245 mln tl .
Keşke elektrik uretiminden de ne kadar gelir elde edildigini belirtselerdi.
Bu sene balçik ve izmir depolarıda muhtemelen degerlemeye dahil olacak. Projeleride dahil edersek çok güzel özkaynak ve kar artisi göreceğiz inşallah.
110 mln tl lik karın nereden geldigini bende merak ediyorum.
Evet haklısınız...Şehven yanlış yazmışım...2.çyerekte 1.çeyreğe göre kira gelir artışı %90 değil, %112 dir....
Yok o da değildir...KKM geliri ''Yatırım Faaliyetlerden Gelirler'' kaleminde 115 milyon TL gösterilmiş....Bilançolarda ender görülen gelir kalemlerden biri olmalı....Şirketin Yatırımcı ilişkilerini aramak lazım..
* 1. çeyreğe göre 2. çeyrekteki artış %11
* 22 No'lu Bilanço dip Not'u değil, 21 No'lu dipnot söz konusu olan dipnot
* 110 milyon değil 113 milyon söz konsuu olan tutar
bu 113 milyon da bence elektrik gelirleridir. nereden çıkardın diyecek olursanız, 113 milyon tl / 51 milyon kWSaat elektrik üretimi = 2,2 TL/kWsaat oldukça denk düşüyor da ondan.
2023 yılı hazirana kadar elektrik üretimi 51 milyon kWsaat. 2022 tamamı için bu sadece 11 milyon kWsaatti. Yıl sonunda büyük olasılıkla 2022'ye göre 10 kat artış kesin gibi elektrik gelirlerinde. bu da 220-250 milyon tl gibi bir değere ulaşacaktır.
ges detayları için bkz: https://www.reysas.com/green-logistics-project