Alıntı Originally Posted by Yazık Yazıyı Oku
2023 yılının tamamında neredeyse yaklaşık 1.3 milyar TL net kira getirisi mevcut olacaktır. Hani bitecek satılacak projeleri falan koymayalım onları da toplasan 1 milyar TL rahat yapar da, kaç senelik kirasına satarsın onu düşünüyorum da, şu anda mevcutta 3 senelik kirasına satılıyor neredeyse ve bu kiraların bir kısmı dövize çoğunluğu tefe/tüfe endeksli. Yeni gelecek depolar yeni sözleşmeler falan harici bu arada. Allah bu piyasa OYUNCULARINA akıl fikir versin. Genel kurula katılım sağlamak isteyen arkadaşlar beraber buradan toplanalım, hem tanışmış oluruz hem de topluca katılım sağlamış oluruz, hem şirkete hem kendimize faydamız olur.
2022 son çeyrek 225 milyon TL hasılat ile beklentimin üzerinden bir gerçekleşme olmuştur.

Basit matematik ile 1 milyarın üzeri hasılat 2023 yılı için hayırlı olsun diyebiliriz. Beklentim 1.3 milyar TL olarak devam ediyor, ancak gerçekleşmeler hep beklentimin üzerinde belki revize ederim.

Mevcut sonuçlar ile birlikte;

Hisse başı kazanç 16 TL'nin üzerinde,

Şirket özkaynakları ise hisse başı 24.5 TL

Hayırlı olsun, yaklaşık 8 çeyrek boyunca hasılat kaleminin hızlanarak artması bilmeyenler için şaşırtıcı olabilir, ama benim için şaşırtıcı olmaz

Yatırım tavsiyesi değildir.