Deðerli arkadaþlar buradaki en kötümser insan bile haklý olsa ve diyelim ki seneye iki sene TÜFE artýþý bile olmadan kira gelirleri ayný kalma zorunluluðu olsa, Muhit projesi 2 sene daha bitmese, Oto galericileri seneye anca yapýp satsak, firma bir daha arsa almasa, bir daha hiç GES kurulmayacak olsa bu firma yukarýda saydýðým þartlarda dahi
BENCE bedava. Bunun da sebebi basit. Bu dediklerim olsa bile, firmaya uzun vadeli olarak yatýrým yaptýysanýz 2 sene sonra tüm bu olumsuzluklar gidince (ki ben çok daha olumlu bir projeksiyona sahibim firma geleceði hakkýnda, hatta genel kurula çift haneli fiyatlarla gireceðimizi düþünüyorum

) firma senelik 2 milyar NAKÝT AKIÞI YARATAN (deðerleme hariç) bir firma haline gelecek. Prospektif FK'sý en olumsuz senaryoda dahi (üstelik deðerleme artýþlarýný FK'dan dýþlayarak) 3 demektir bu. Borçsuz sayýlabilecek (eninde sonunda Muhit ve Oto galericiler borcu kapatacaktýr), arsa arzý ve kurulum maliyetleri dolayýsýyla bu ölçekte rakibi Gebze - Çorlu arasýnda ileride bile olamayacak bir tekelvari depocuya bu fiyatlarla ortak olmak benim hayalimde bile göremeyeceðim bir fýrsattý. Türk sermaye piyasalarýna bu anlamda teþekkür ediyorum. Firmanýn
MKK'dan bloke koyduðum 1 / 5000 ' i ile ileride emeklilik hayatýmda ne yapacaðýmý düþünmeden hareket edebiliyorum. Tek bir zorluk var þu an bence: Sabýrlý bir þekilde beklemek

Tüm ortaklara bol kazançlar. Seneye genel kurulda görüþmek üzere.
Yer Ýmleri