İşte işin en zevkli yanı bence bu
Bugün olmaz düe bekliyor ya millet
Tam tersi Göm Göm Göm 💓🐻 edeceksin ki zevki doruklarda yaşayacaksın Ayhan abi 🙃
Kim teşekkür etmedi etti ya millet genelde forum long olduğu için sana az gelmiştir
Printable View
Herkes long olunca nasıssa hareket edemeyecek kadar sıkışırdım diye düşünüp işlemlerini ağır ağır zevkini çıkararak yapacak bu palacık... dedim ya niyetini sevmedim bunun :)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Göm Göm Göm Göm 💓🐻🤞
Yani long derken hisselere gömülmüş yeni KY kardeşlerimiz de dahil. Yani hisse alıp üzerine yatınca da long ya o bakımdan... zaten diğerleri de viop long :))
Ford u ne almış be ya palacık yüzde 7 almış vay be
Göm Göm Göm 🐻💓🤞
https://i.hizliresim.com/gCqoPL.jpg
Timothy Ash
@tashecon
Turkey - weird things happening in the local market this morning. The overnight offshore rate spikes to 150%, 1m implied TRY yields are up at 35%, 1m TRY is at 7.17, yet the spot rallies to 6.93. This really is a broken market. Hard to make any sense in this.
:he:
Demir yumruğunu indirmiş doların başına sayin ekonomi yönetimimiz. Tl Faizleride londrada %170 oldu diyor nuri sevgen.
1,230 gelir mi bugün yani eski rakamla 123,000
Çıkarken yaşananların tam tersi düşerken yaşanıyor!!!
Bim endeksi aşağı çekiyor, o da destek verse iyi olacak.
Düştükçe alacaz bu döngü böyle maalesef ky kaybetmeye mahkum en güzeli ev al araba al altın al döviz al...bir şekilde bu varlıklar illaki net yükseliyor reel getiri sağlıyor..ama hisse ciddi çok ciddi riskler barındırıyor... sonuçta 2 tane robot yapay zekanın avcunun içindesin ne bekliyon ki...2 tane çizgi çekip kazancan mı yani? 2 tane de indikatörle... şu 2 tıkla bollinger çızıp bant mant hikayeleri de efsane ... en son elliot a takıldık... o da grafik değiştikçe sayımlar değişiyor... iyi de analiz her yeni barla değişecek ise neye göre işlem yapacan...işin aslı biz kyleri sürü gibi gütmek... Biz hareket ettikçe de etimizin lezzeti artiiiii.... tabi vakti gelince palacım kesip afiyetle yer... tabii long short farketmez...bugün long kardeşleri yer yarın shortları yer....bu sisteme parayı soktuğun an...geçmiş olsun... yeni KY kardeşler anladınız siz eskiler zaten beni çok iyi anladı :))
Tcell polho sabah aldilar
Oglen olmadan Geri iade
Benjamin spotta geri dondu ama vadelide tık yok
THAYO,PGSUS,TAVHL...bunlar uçuşta bugün... %3,5 ve 5 arası primliler....
Ohhh serinleye verdik 💓🐻🤞
eceli gelen hisse uçmaya başlarmış
thy iptal edilen uçuşlardan ne kadarını geri ödemiş bir açıklama yapsın ayın 3 ünde ve 8 inde olan 2 uçuşumu birden iptal ettiler iade işlemini yapın dedim eylül ayına kadar iade etmeyeceklermiş isterseniz 1 yıllığına açığa alalım diyorlar ama sadece benim adıma ve sadece aynı hatta açığa alıyorlar. 250 tl lik uçuşa bayramın son günü diye 440 tl ödedim. şimdi aynı hatta 3 ay sonra gittiğimde bilet fiyatları 300 tl ise 440 tl yi geri ödeyecekmisiniz diyorum hayır sadece bir bilet açığa alıyoruz diyorlar başka ile uçmama müsade edecekmisiniz hayır sadece iptal ettiğimiz yere bilet veriyoruz diyor adamlar resmen aştideki doğu ve güneydoğu anadoluya giden adı belirsiz otobüs firmaları gibi hareket ediyorlar
112 bin desteğine geri gelmiş. Bu defa kuşlarla dengeliyorlar. 112 kırılmazsa sıkıntı yok ama kırılırsa !!!
Dur bir grafik atayımSP500 FUT. günlükte bir formasyon gördüm onu paylaşayım
bist 30 ,bist 100,vadeli hepsi günlük satda ...........ytd
Bereket versin arkadeşler
https://i.hizliresim.com/Q5s4wL.jpg
Bayram öncesi yurtdışı patlar ise biz ne yaparız diye sormuştum... Şimdi bakıyoruz biz bayram yaparken yurtdışı da finansal piyasalarda bayram yapmış :) kısa vadede yeni zirveler gelmiş... Ama şimdi yeni problem şu....
Biz kapalıyken yurtdışı yukarı gitmişken biz bugün açıldık ve eksideyiz...
Şimdi bayram öncesi sorum biraz cevap buldu. Yani globale böyle zirveden sert satış başlar ise ne olacağını anladım. Neyse ki biz açık olacağız. Bu bakımdan palanın yine de az da olsa acıması var. Ama tabii akıllı ve tecrubeli kardeşlerimize karşı... Saygı gereği olsa gerek...
Bütün indikatör ler sat gösteriyor zaten. Tekniğe uyan zaten short tur. Vadeli çok işlem yapan biri değilim ama bu piyasada long olan tepkiye oynuyordur. Tepkiye oynayan kesin kaybeder bunu tecrübe etmeyen kaldı mı. Long kovalayan bile flat de beklemeli. Değer mi 500 puan tepki için o riski almaya, alsan da zaten yarın kaybedersin..
ho lar teyitli sat verdi alım düşününler temkinli olsun...........ytd