Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Göm Göm Göm Göm 💓🐻🤞
Herkes long olunca nasıssa hareket edemeyecek kadar sıkışırdım diye düşünüp işlemlerini ağır ağır zevkini çıkararak yapacak bu palacık... dedim ya niyetini sevmedim bunun
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani long derken hisselere gömülmüş yeni KY kardeşlerimiz de dahil. Yani hisse alıp üzerine yatınca da long ya o bakımdan... zaten diğerleri de viop long)
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ford u ne almış be ya palacık yüzde 7 almış vay be
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Timothy Ash
@tashecon
Turkey - weird things happening in the local market this morning. The overnight offshore rate spikes to 150%, 1m implied TRY yields are up at 35%, 1m TRY is at 7.17, yet the spot rallies to 6.93. This really is a broken market. Hard to make any sense in this.
![]()
Demir yumruğunu indirmiş doların başına sayin ekonomi yönetimimiz. Tl Faizleride londrada %170 oldu diyor nuri sevgen.
Yer İmleri