12.25 kesin stopla takip edilir yukarda 13.02 drenç konumunda kırılırsa şayet 15.90 hedefe doğru hareket edebilir ytd
Printable View
Hayırlı geceler Hocam. Sermayenin yüzde onuyla trade etmek istiyorum. ECİLC başladık ama benim gibi acemi birisi için biraz riskli olsada borsa cesaret ister. Nasip kısmet diyelim. Hocam CUSAN takaslarda yabancılar toplamış gözüküyor. Bu hisse senedi için teknik olarak bir yorum mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.
EREĞLİ için üst limiti 11.95 olmak üzere 3.yılda 350.milyon lot geri alım için genel kurulda yonetim kuruluna yetki verildi.
Gecenin bu vaktinde cevap verdiğiniz her bilgi paylaşımı için Allah sizden razı olsun değerli hocam. EREĞLİ İÇİN ABD deki mahkeme kararından daha önemli olan yukarda belirtigim geri alım programı. Bu karar tescil edildikten sonra daha iştahlı alıcılar bulacaktır. Teşekkür ediyorum hocam.
arkadaslar gyo ve yo larda yüzde 10 stopaj var mı yokmu?
Sayın Celik Comak hocamıza buradan herkesin önünde teşekkür etmek istiyorum.
Hocamızı yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Arabamı değiştirmek için kredi çekeçektim. Bu 6-7 aylık süreç içerisinde Hocamızın yorumlarını dikkate alarak yapmış olduğum yatırımlar sonucunda elde etmiş olduğum karlı birikimler ile kredi belasına bulaşmadan arabamı değiştirme imkanım oldu.
Hocam bilgi birikiminizi, tecrübenizi bizlerle paylaşıp, bizlere zaman ayırıp sorularımıza sabırla cevap verdiğiniz için, bizlere maddi anlamda katkı sağladığınız için çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.
Sayın Çelik müsait olduğunuz da endeks yorumu yaparsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın çelik bankalar bugün biraz hareketlendi skbnk ile ilgili yorumunuz nedir
Hocam Isfin hakkındaki yorumunuz nedir? Bu senedin tahtacisi ne zaman yürütecek senedi?
Hocam ciddi sinyal dediniz sesinizi duyan oldu .YÜKSELİŞİN BİR KISMINI YAKALADIK ALLAH RAZI OLSUN.KISADA STOPUMUZ NE OLMALI? BİRDE ZAMANINIZ VARSA YARIN İÇİN KISADA YUNSA 60 DAKİKALIKTA MACD GÜZEL DURUYOR .BİR YORUM RICA EDİYORUM.RABBİM SİZLERE HAYIRLI BİR YAŞAM NASİP ETSİN İNŞAALLAH.
Hocam Trakya cam bugün güzel açtı fakat eksi kapattı ne düşünüyorsunuz kar alınmalı mı hedef fiyat var mi ? Teşekkürler
Hocam iyi akşamlar goody ve dyoby yorumu alabilirmiyim yakın zamanda sıçrama yaparmı
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam bu trgyo nerelere kadar gidecek böyle bu kanatlanmak değil bildiğiniz ışınlanıyor
Sn Çelik çomak hocam TMSN ile ilgili görüşlerinizi alabilirmiyim
Teşekkür ederim iyi akşamlar...
Sayın çelik hıcam. Yayla için de değerli yorumlarınızı alabilir miyiz? Teşekküe ederim.
Hocam ateksin brüt takası bitti. Senelerdir yatırımcısını bıktıran ve çile çektiren böle bir hisse varmı merak ediyorum. Hedef nedir hocam ateksde sabredene üç hane olurmu bu hisse teşşekür ederim iyi akşamlar
bu hissede bir dönem bekledim park yapılacak muhabbetinden belediye ile anlaşmayla alakalı aynı haberi 2 yıl kap gönderdiler şimdi belediye değişti gecenlerde sisteme takıldı o zaman benim hedefim 60 civarıydı şimdi ne desem yalan olur ekranıma aldım izliyecem YTD
Iyi geceler hayırlı cumalar cümleten
Hocam CUSAN için stop seviyesi rica ediyorum. Teşekkürler.
Sn celik comak hocam merhaba kardemird ve selec hakkinda yorumlarinizi rica ederim saygilarimla
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kent hakkında yorumu olan varmı girilir mi kısa süreliginie hedef nedir nerde patlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çelik hocam merhaba. Gerel için 5 haziranda kağıt 4,13 iken 4,90 a kadar çıkış gözüküyor demiştiniz. Gerelin sizin takibinizdeki ve güvendiğimiz bir kağıt olduğunu düşünüyorum. O rakamı nerdeyse ikiye katladık. Ben bu rakamlardan önce satmıştım ama çocuğum sizin verdiğiniz orta vade hedefine kadar bekleyeceğimi söyleyerek satmadı iyide etmiş. Ben bugün 7,20 den az birşey aldım yine. Kağıdın bundan sonraki seyri için değerlendirmeniz nedir hocam. Teşekkürler, sağlıcakla kalın