Hayırlı geceler Hocam. Sermayenin yüzde onuyla trade etmek istiyorum. ECİLC başladık ama benim gibi acemi birisi için biraz riskli olsada borsa cesaret ister. Nasip kısmet diyelim. Hocam CUSAN takaslarda yabancılar toplamış gözüküyor. Bu hisse senedi için teknik olarak bir yorum mümkün mü? Şimdiden teşekkür ederim.
EREĞLİ için üst limiti 11.95 olmak üzere 3.yılda 350.milyon lot geri alım için genel kurulda yonetim kuruluna yetki verildi.
Son düzenleme : esma; 16-07-2020 saat: 00:51.
Gecenin bu vaktinde cevap verdiğiniz her bilgi paylaşımı için Allah sizden razı olsun değerli hocam. EREĞLİ İÇİN ABD deki mahkeme kararından daha önemli olan yukarda belirtigim geri alım programı. Bu karar tescil edildikten sonra daha iştahlı alıcılar bulacaktır. Teşekkür ediyorum hocam.
arkadaslar gyo ve yo larda yüzde 10 stopaj var mı yokmu?
Sayın Celik Comak hocamıza buradan herkesin önünde teşekkür etmek istiyorum.
Hocamızı yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Arabamı değiştirmek için kredi çekeçektim. Bu 6-7 aylık süreç içerisinde Hocamızın yorumlarını dikkate alarak yapmış olduğum yatırımlar sonucunda elde etmiş olduğum karlı birikimler ile kredi belasına bulaşmadan arabamı değiştirme imkanım oldu.
Hocam bilgi birikiminizi, tecrübenizi bizlerle paylaşıp, bizlere zaman ayırıp sorularımıza sabırla cevap verdiğiniz için, bizlere maddi anlamda katkı sağladığınız için çok teşekkür ederim. Allah sizden razı olsun.
Yer İmleri