bir ata sözü der ki ; "biliyorsan konuþ da ibret alsýnlar, bilmiyorsan sus da adam sansýnlar."
Sayýn delikan sayfalardýr yazýyorsunuz, belki çok bilgilisiniz hatta çelik çomak tan daha bilgili olabilirsiniz ama çelik çomaký eleþtirmekten baþka hiç bir faydalý yazýnýz yok. Muhtemeldirli bu topiði takip eden arkadaþlarýn bende dahil grafik çok umurlarýnda deðil. Çelik çomak öyle güzel bizim dilimizle anlatýyorlki, evde grafiklere kendi çalýþýyordur ancak topikte bilgilerini ve yorumlarýný bizle paylaþýyor ve ben þahsen bundan çok faydalanýyorum. Buraya ben hiç yazmýyorum, bir kere kfeini sordum o kadar. Elimde çok saðlam kaðýtlar vardý ama çok hantaldý. Çelik çomaký keþfettikten sonra onun bilgi ve yorumlarýný takip ederek kaðýtlarýmý drðiþtirdim Allah ondan razý olsun bende kazanmaya baþladým. Ben sizede dua etmek isterim sma faydalý hiç birþey yazmýyorsunuz, kimse sizden biþey alamýyor. Boþ boþ sayfalarý dolduruyorsunuz. Buradaki atmosferi bozdunuz. Tamam siz çelik çomaktan daha iyisiniz hepimiz kabul ettik diyelim ama lütfen topiði rahat býrakýn ve gidin artýk çelik çomak hocamýda rahat býrakýn. Saðlýcakla kalýn
Farklý fikirler ve farklý görüþler iyidir.
Beni de farklý bir ses olarak kabul edin.
Ancak 3-5 kiþinin "kazandým dediði" bu topikten (sesini çýkartamayan) kaç kiþinin kaybettiðini biliyor musunuz. ?
Þubat ayýna dönün ve okuyun, anlarsýnz o zaman.
Ýnsanlar kaybettiðini yazamaz, söyleyemez.
Çünkü ;
- Utanýr, kaybettim diyemez.
- Gurur yapar, prestijim zedelenir diye düþünür diyemez,
- Dersem beni salaklýkla suçlarlar diye çekinir, diyemez.
Yazýktýr günahtýr.
Bilir bilmez hisse adý yazýp, dangur dungur hedef koymayýn.
Düþen trendini iki ay önce kýrmýþ hisse için, "3.05'i geçince düþenini kýracak" diye, hayali Teknik Analizler yapmayýn.
Yazýktýr günahtýr.
Yer Ýmleri