Yıl sonuda 2300 ila 2400 milyon olma ihtimalide fazla.
Değerleme uygun yapılır dolar buralarda kalırsa.YTD.
Printable View
.....
Şimdi bana kaybolan yıllarımı verseler
Şimdi bana seninle bir ömür vadetseler
Şimdi bana yeniden ister misin deseler
Tek bir söz bile söylemeye hakkın yok
Değerleme raporunun 43. sayfasına göre 200 Dolar olarak belirlenmiş. Muhtemelen 200 dolardan fazladır çünkü beklenen kira getirisinin çok üstünde bir kira geliri olmuş. (Dolar kurunda beklenenden çok artış olması ve otel doluluk oranının beklenenden yüksek olması da kira artışında etkilidir.)
http://www.alarkoyatirim.com.tr/port...0/Hillside.pdf
2020 Hillside değerleme raporundan;
2021 yılı beklenen kira geliri 4.833.844 USD olup bugüne indirgemiş değeri ise 4.476.000 USD olarak
hesaplanmıştır. Güncel kur üzerinden TL para birimine çevrildiğinde 33.450.000 TL olarak
hesaplanmaktadır. ( güncel : 78.940.590 TL )
yaw arkadaşlar bu kadar nakit ve gayrimenkulü olan bir firma nasıl böyle fiyatlanir özsermaye 2 milyar geçmiş yıl karları kaleminde 1.6 milyar kar birikmiş,
bütün turizme hizmet eden otel vs vs nerelerde bunun hillside bile bu fiyattan çok çok fazla eder...
860 mil tl döviz fazlası var
4. çeyrek kar patlaması yapar bence
biraz matematik. 2.milyar / 64 milyon = 32 tl hissenin ederi var...
1.6 milyar/ 64 mil. = 25 kat bedelsiz.potansiyeli var
860 mil tl tekabül eden döviz birikimi var kur farkı gelirinide siz .hesaplayın
Bodrum'da tatil köyü konsepti benim bildiğim Yalıçiftlik tarafında var.
https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tiyor-25328077
Bu otel satıldı mı bilen var mı?
yine dandik hareketler,benim beklentim 21 ler ordan yüklüce alacağım
Herkese selamlar, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Buraya her uğradığımda gördüğüm isimler hiç değişmiyor, gerçekten hisseyle bağlantılı isimleri burada görüyor olmak çok güzel. ferden, devletmemuru, british, kubilayhan23, UZMAN1974. Hepinize kattıklarınız için çok teşekkür ederim.
Kendim bu hisseyi 30 liralara vurmadan önce 15-20 liralarda dolaşırken sigara alışkanlığım varmış gibi gelip her gün 1-2 lot alır biriktirirdim sonra 30 liralara vurunca satıp takipten de çıkarmıştım. Mevcut gerileme ve dolar kurunun mevcut durumu dikkate alınınca tekrar cazip olduğunu düşünüyorum ve bu sefer ciddi bir yatırım yapma düşüncesindeyim. Özellikle otelin ciddi para kazanması beni yeniden değerleme konusunda ümitlendiriyor. Sizlerde beklentilerinizi yazarsanız okumaktan mutluluk duyarım değerli büyüklerim. Tahtası zor bir hisse olsa da cazibesinden ötürü fazla buralarda tutunamayacağına inanıyorum, hepinize selamlar saygılar..
Çok zorlu tahta sn tarila. Biliyorsunuz siz de. Şu yukarı trendde hiç bisey alamadık görüyorsunuz. Yine o bildik bıkkınlık verici seansları yaşatacak. Görünen o.
Keşke düşse de ortaklığımız daha da artsa dediğim hisse. Varlıklarını gerçek değerlerden satsalar hisse başı kaç para düşer, oturup düşünmek lazım. Eve, arabaya para bağlayacağıma yatsın burada en kötü temettüsü yeter. O derece.
Mi A2 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
zor hisse...alıp atacağım diyene kazandırır...trade edeyim diyen malını kaptırabilir. 12 aylıkta dolares ve değerlemeler beraberinde rekor bilanço beklentim var. Burada full mal ile gitmek sıkıntılıdır. Sert verdiklerinde eklemeler için yedek şarjörlü gitmek gerekir.
Pandemi dönemi öncesi zirvesi 3.2 dolar civarı, son zirvesi 4.2 dolar civarı ve yıl sonu bilanço hareketi zamanı yaklaşıyor. Hillside değerlemesinde kötü bir sürpriz olmayacaksa 6 ay içinde dolar bazlı olarak en az %25-30’luk yükseliş bekliyorum. Daha da yukarı potansiyel olmakla birlikle üstüne kısmet diyeyim.
öngörü ve beklentim.
https://i.hizliresim.com/ghq20p9.png
Anlamadigim konu şu arkadaşlar neredeyse tüm gyolarda kurumsal alışlar oldu fonlardan şu son 1 2 ayda fakat bizim alarko gyoda hiç kurumsal alış olmadı işin ilginç tarafı bu.Siz ne dersiniz? Pegyoya bile bir dünya alım gelmiş ozkgy trgyo demiyorum bile
Özellikle borsaya yeni başlayanlar bir kenara not etsin: Borsa tıpatıp bir güzellik yarışması gibidir. Sizin yapmanız gereken size göre en güzel kızı bulmak değil de jürinin en güzel bulacağı kızı bulmaktır. Size göre en güzel kız gerçekten de o kızların en güzeli olabilir ancak jüri o kızı en güzel seçmedikçe sizin kararınızın size bir faydası olmaz. Tırışkadan bir yorum değildir bu, tam tersine Borsada geçerli felsefenin ta kendisidir.
Alıntıdır.
dggyo
Açıklama SPK'nın Özel Durumlar Tebliği'nin (II-15.1) 23üncü maddesinin 7nci fıkrası gereği bilgilendirme amacıyla yapılan açıklamadır.
06.02.2017 tarihli ÖDA ile; Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından 17.10.2016-17.11.2016 tarihleri arasında askıya çıkarılmış olan Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirketimizce yürütmenin durdurulması ve iptali istemiyle İstanbul İdare Mahkemesinde dava açıldığı bildirilmişti.
30.01.2018 tarihli tebligatla; İstanbul 3.İdare Mahkemesi tarafından, dava konusu işlemin iptaline karar verildiği bildirilmiştir.
Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı tarafından İstanbul 3 İdare Mahkemesi kararının bozulması talebiyle İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanlığı'na başvurulduğu bildirilmiştir.
26.12.2018 tarihli tebligatla; İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Dördüncü İdare Dava dairesi tarafından davalı Sarıyer Belediye Başkanlığının istinaf talebinin reddine karar verildiği bildirilmişti.
Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Dördüncü İdare Dava Dairesi kararına karşı Danıştay Başkanlığı nezdinde temyiz yoluna başvurmuştur.
Şirketimize bildirilen son tebligatla; Danıştay Altıncı Dairesi tarafından, İstanbul Bölge idare Mahkemesi 4. İdari Dava Dairesince verilen 27.11.2018 tarih ve E:2018/1092, K:2018/2536 sayılı karar ve dayandığı gerekçe hukuk ve usule uygun bulunmuş olup bozulmasını gerektirecek bir sebep bulunmadığından, anılan kararın onanmasına ve taraflara tebliğine karar verilmiştir. İlgili Karar neticesinde dava şirketimiz lehine sonuçlanmıştır.
Kamuoyuna
saygıyla duyurulur.
https://www.kap.org.tr/Bildirim/973374
Biz dava açtıkmı?
Elbette bizide ilgilendirir tahminim.
Dostum benden daha hakim konuya bende merak ettim şimdi araştırmalıyız.YTD.
İmar ve hukuk konularına hakim değilim.
Biz dava açmadık.
Dolar 9.70 değerli kardeşim, bilgi vermek istedim :notr:
P.tesi 23:30 du bugün usd 9.70 oldu algyo 22:20.peh peh peh bu manipülasyondur.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 70-80 arasına kadar alır çok güzel pin bar olur :halay:
Silkelendik mi gençler?