Sayfa 347/701 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. yaw arkadaşlar bu kadar nakit ve gayrimenkulü olan bir firma nasıl böyle fiyatlanir özsermaye 2 milyar geçmiş yıl karları kaleminde 1.6 milyar kar birikmiş,
    bütün turizme hizmet eden otel vs vs nerelerde bunun hillside bile bu fiyattan çok çok fazla eder...
    860 mil tl döviz fazlası var
    4. çeyrek kar patlaması yapar bence

2. biraz matematik. 2.milyar / 64 milyon = 32 tl hissenin ederi var...

1.6 milyar/ 64 mil. = 25 kat bedelsiz.potansiyeli var

860 mil tl tekabül eden döviz birikimi var kur farkı gelirinide siz .hesaplayın

3.  Alıntı Originally Posted by herboydalan Yazıyı Oku
    2020 Hillside değerleme raporundan;

2021 yılı beklenen kira geliri 4.833.844 USD olup bugüne indirgemiş değeri ise 4.476.000 USD olarak
    hesaplanmıştır. Güncel kur üzerinden TL para birimine çevrildiğinde 33.450.000 TL olarak
    hesaplanmaktadır. ( güncel : 78.940.590 TL )
    Dolar bazı gelirler ikiye katlayacak gibi ...

Ekspertiz değerini hesaplarken TSKB GM Değerleme AŞ bakalım ne yapacak.

Orantılarsak ; değerin yaklaşık 2'ye katlanması gerekir!
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Dolar bazı gelirler ikiye katlayacak gibi ...

Ekspertiz değerini hesaplarken TSKB GM Değerleme AŞ bakalım ne yapacak.

Orantılarsak ; değerin yaklaşık 2'ye katlanması gerekir!
    Ben de öyle düşünüyorum sn.British

5. Bodrum'da tatil köyü konsepti benim bildiğim Yalıçiftlik tarafında var.

https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...tiyor-25328077

Bu otel satıldı mı bilen var mı?

6. yine dandik hareketler,benim beklentim 21 ler ordan yüklüce alacağım
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7. Herkese selamlar, büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Buraya her uğradığımda gördüğüm isimler hiç değişmiyor, gerçekten hisseyle bağlantılı isimleri burada görüyor olmak çok güzel. ferden, devletmemuru, british, kubilayhan23, UZMAN1974. Hepinize kattıklarınız için çok teşekkür ederim.

Kendim bu hisseyi 30 liralara vurmadan önce 15-20 liralarda dolaşırken sigara alışkanlığım varmış gibi gelip her gün 1-2 lot alır biriktirirdim sonra 30 liralara vurunca satıp takipten de çıkarmıştım. Mevcut gerileme ve dolar kurunun mevcut durumu dikkate alınınca tekrar cazip olduğunu düşünüyorum ve bu sefer ciddi bir yatırım yapma düşüncesindeyim. Özellikle otelin ciddi para kazanması beni yeniden değerleme konusunda ümitlendiriyor. Sizlerde beklentilerinizi yazarsanız okumaktan mutluluk duyarım değerli büyüklerim. Tahtası zor bir hisse olsa da cazibesinden ötürü fazla buralarda tutunamayacağına inanıyorum, hepinize selamlar saygılar..

Sayfa 347/701 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •