Yine müthiş bir başlangıç piyasa uçuyor policanspek uyanmamış.
Printable View
Yine müthiş bir başlangıç piyasa uçuyor policanspek uyanmamış.
Merhaba arkadaşlar temettü için en erken hangi gün satabilirim Temettüyü alıp :)
Teşekkür ederim 🙏
yarın temettü verecek,herkesi zengin edecek ya, bugün isteyen herkese polho verirler, yarında temettü düşüşü yaparlar. Bunu not alın bir yere.ytd.
Adamın kafaya bak 1 basamak temettü için tahtacı ne op yapacakmış:kahkah:
Not alın diyor .2.60 da not alın 2.30 yolu var dediğin gibimi :kmk:
Adam bilanço öncesi kötü gelecek kulisi yaptı rekor bilanço gelince temettü üzerinden çamur attı:rules:.şimdi bu adam elindekini sattı diye kötüleme moduna girmiş:seyt: dedee sana inat gidiyor ne yapsan ne etsen gidiyor birde pendik haberi gelse yüzünü görmek isterem:halay: abi biri bu adam bilancoyu yerdiğinden ve 2.30 hedefi verdiğinden beri grafiği atarmı bilanco geldiği tarihten bir hafta önce basladı hisseyi kötülemeye:rules:
Şu piyasa da polho yatırımcısı kadar düzülen var mı ? Tahtayı yapan speğinde geri alım yapmayan yönetiminde ta
Slm tüm hisseler uçuyo polho çikmiyo şimdi biz geldik buraya çok kişi kazandigiyla gelcek buraya polhoda siz kaç olcak saniyosunuz 5 olsun uçar giderim herkese bol kazançlar.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
merhaba Çok amatörce bir soru olacak ama bugun satsam temettü alırmıyım.yoksa seans bitimine kadar elimde mi olmalı :)
Temettüye hak kazandın satabilirsin kardeş
Tamam teşekkür ediyorum
Sosyal medya da edilen tüm beddua ve küfürleri hakeden bir yönetimi ve sahibi olan polhonun fiyatı bu kişilerce baskılanmaktadır. 60 cente geçen yıl satış yapan bu sene 20 cente geri alım yapmayan küçük yatırımcının parasını hiç eden hırsız bir patronu vardır. Herkese kalbinin güzelliği kadar iyi bir hayat diliyorum. Para kazanılır şerefli onurlu yaşamadıktan sonra hayrını göremezsin.
Gyolarda yürüdü bistte kar satışı yakındır. Polhospuda gayrimenkul olmadığı için hiç tıklamadı. İlk satışı bekliyor aşağıya doğru koşmak için.
Dap gidiyor… polho saçını tarıyor…
Yine güzel bir günü pas geçtik, sağ cepten sol cebe bıkmadı …
Ver gelsin polhospu
Nerde millet herkes paskalya tatilinde mi?
Yumurtaları tek sepete koyarsan kırılinca kara kara düşünursün burdakilerde öyle oldu zamanında burda çok söyledik 11 de alarko 26 da algyo 75de pegasus ne yaptilar engelleyin bunu hisseyi kötülüyo tek hisse pişmanliktir ögrenecekler dünyanin en zengini bile parasini dolara altina hisseye yatirima bölmüş kurnazlarda bide kerizlere polhoyu kakalayanlar burada isterse benim için gitmesin çokta tın eskiden elimde olan paranin 3 kati var bekleme sırası bende bir yıl 2 yıl 3 yıl biliyorum arsada evler uzun vade getirisi olcak herkese bol kazançlar yatırim tavsiyesi degildir.uyanik olmakla borsada para kazanmak çok farklı bişey sabır.
Hisselerimi uzun zamandir yazdim burda alarko.algyo pgsus bunlardan ciktigimi polho yaptim cok az birakip geldim sayilir polhoya bilancolari bekleyecektim ama primlendi tamamini polho yapar beklerim artık kac yıl olsada. kalanlari bistin düzeltmesinde pol alırım diye bıraktim.
Tamamini yapacak zaman var düzeltme olcak bistte mutlaka bu enflasyonu her kağit fiyatlayacak kimi alarko gibi %100 gececek kimi algyo gibi pgasus gibi %50 yapcak ozaman bakcaz her kağıt ucuz diye alinmaz ihlas ucuz ama 2008 yili öncesi 2 liraydi simdi 0.50 bunun gibi olmayacak diyebilirmiyiz sabredecez sonucu görecez ama tek hisseyle sadece hayel gorürsünuz 😊ytd .
Gırgırına girdiğim hisse Ufak ufak yükseliyor daha bide üstüne Ufak bir temettü vermiş teşekkür ederim
polho rallisinde ben %100 buradaydım demek için yuvarlak konuşmalar:) reis net konuş % kaçı polho diye sormuş temel abi.
Sayin kartal yuvarlak cumelelerin olsa dahi anladığım kadarıyla "tamamını yapacak zaman var diyerek" yani daha net olarak "tamamını" diyerek %100 den bahsediyorsun. Hani tek hisse olmazdı bu işin tek savunucusu sen değil mıydın?
Neyse onu geçtim ben sana elimde tek lot polho yokken (o dönemki yazılarımda da belirtmişken bakın tekrar diyorum realiter özellikle okusun)
"kartal bak burada diğer hisseleri övme madem oveceksin arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsun şu andan sonra hangi hisseleri alsınlar yaz karsilastiralim polho ile" dediğimde hatta ısrarla sordugumda yazamadın doğru mu?
Şimdi buraya yine geldin şu şu kadar gitti bu bu kadar gitti şurdan şöyle kazandım buradan böyle kazandim diyorsun. Daha buraya bakın ısrarla ısrarla polho ile kıyaslamaya hisse yazamayan yani buraya yazmaya cesareti olmayan gidipte burdan ci-ka-maz git onla yeni basliyanlari kandır. Dibine kadar bu hissedeydin ve hala dibine kadar bu hissedesin. Ha diğer dediğin hisselerden de biraz almissindir o ayrı.
Amaaaa o dediğin zaman gelip buraya 3 tane yada 5 tane hisse yaz dediğim zaman bir tane bile hisse yazamadın o dönemin yazılarını getirtme bana şimdi gelip o hisselere geçtiyse bile buraya yazıp durmayı kes. İşine bak...
Hayır o dönem tek hisse saçmalık diyen adam zamanı gelince tek hisse buraya geçeceğim diyorsun. Ya yazmiyayim yazmıyorum diyorum milletin aklı ile dalga mı geciyorsunuz?
Merhaba temel analizci,Ben buraya polhoya ilk girişim iki iki buçuk sene önce idi. ilk alış yerim 2.72 sonra 4.90 gördük, çıkmadık. kağıt 4.00 lere geri geldi. 3.80 saglam destek yaptı diye düşündük. sizinde bildiğiniz gibi.O günlerde uçacak kaçacak, pendik arsanın yeri felan filan. kağıt 4.30 ile 3.80 arasında gidip gelmeye başladı. Kendi kendimize, yüklü girelim, 4.90 çıkmadık, acısını çıkaralım dedik. bayağı yüklü girdik, polho da bize girdi. uzun süre zararda bekledim sonra Eregli, karardemir koç biraz çalıştık. genel olarak zarardayım kardayım bu benim tercihim.
Şimdi gelelim sizin göndermenize. Daha öncede yazdım. Büyük kısmını verdim polhonun. bana göre küçük kısmı hala elimde,umudumda yok. Benim burada olmam artık bir seçenek değil bir zorunluluk oldu. yani uçacak kaçacaktan ziyade , Biraz olaylar zoruma gitti. adamlar resmen tuzak kurdular ve beni içini çektiler. şimdi burada çoluğun çoçocugun, anasının babasının terbiye vermediği tiplerle uğraşmak zorundayım. Tabi onlara göre hava hoş, benim gibi 4.04 den maliyetlenmediler. onlar için siğara parası çıksın iyi kağıt modundalar.
Ben, kattal41'in hissesinin nekadarı polhoda olduğuyla ilğilenmiyorum. Çünkü Biliyorum ki; Kartalda benim gibi zede. İyi olsaydı burada benimle birlikte olmazdı.Dolayısı ile onun tercihi, kartalın ' ÖZEL BİR GÖREVLE BURADA OLDUĞUNU' düşünmüyorum. Belki oda benim gibi bir zorunluluktan buradadır.
Kabul edelimki hepimiz yanıldık, polho iyi yönetilen bir şirket değil. Şimdiden Birinci çeyrek Blançolarını dillendirmeye başladılar,İyi gelse ne olacak. içerde son iki senenin karı duruyor, kime ne faydası var. Adamlar parayı şirketin tahtasından götürüyorlar. ytd
Benim sizi yazmamın tek sebebi benim elimde olmadığı zaman polho yu kotuledigimi yazmanizdan dolayı o kisima sizin okumanız için yazdım yani diğer kısımlar sizinle alakalı değil.
Ayrıca geçen sene o proje yapılacaktı Mart en geç Mayıs gibi ama bir seyler ters gitti ve ne hikmetse Dap Yapı tarafindan iptal edildi. Bunu sadece ben demiyorum şirketin bir numarali adami diyor. Yoksa o hisse öncesinde nasıl 2 lerden 4 lere çıktı bir düşünün. Ne oldu yani o dönem var mıydi olumlu bir haber? :) Proje bir sureligine iptal olunca madem öyle işte böyle deyip hisseleri devrettiler yoksa bence o hisseleri 10 lardan cakacaklardi. O terslik bizi bitirdi işte
Bence, operasyonlarını düşündükleri gibi yaptılar. Önce reklamları(pendik) piyasaya verdiler, sonra kağıdı 4.90 kadar sattılar. sonra piyasaya 25 milyon lot daha boca ettiler. onuda geri alım haberiyle erittiler. sonra aşağı çaktılar. dolar bazında 60 centten sattılar, şimdi 20 cent %150 kar. 10 lira yapamazlardı, kağıt onlardan önce boşalırdı. kimse 10 tl beklemezdi. koranadan dolayı piyasadaki malın %90 ellerindeydi. Adamlar profesyenel davrandı.ytd
O konular tartışmaya açık herkes in fikri ve bilgisi farkli.
Elinde mal olmadıgını yazıp sonra zede olan adam yazdıkların forumda duruyor.her fırsatta kötüleyip bizim gibilerin moralini bozup satmasına sebeb olan adam yazdıkların duruyor.hissede ralli hazırlığını hissedince bir anda elinde hisse oldu yazma hakkın doğdu:)
pendik = polho pd
boyanın yuzde 50si + hellas = polho pd
kimya = polho pd
poliport = 3 polho pd
ıvır zıvır = polho pd.
benim degerlemem 3 aşağı 5 yukarı bu. hisse duser mi çıkar mı bilmem. umurumda da degil.
Eywallah bu sizin tasarrufunuz kimse birşey diyemez ama, şöylede bir durum var. Mesala diğer şirketlerin piyasa değerleri serbest piyasaya yansırken (sasa, kçhol,kardemirler, eregli,koç ,sabancı vb.gibi)neden polhonun değeri yerinde sayıyor. Neden Polho da 2+2=4 etmiyorsa bunu dile getirmek suçmu oluyor. üstelik bu düşüş" üç aşağı beş yukarıdan" farklı ise.Bu polho bu kadar değerlide neden bu kurumsal ve büyük yatırımcılar fark etmiyor. 20 milyondan ,milyar lık şirketler uçarken, 160 m polhoyu kimse neden fark etmiyor.
Bu polho neden günlük üç beş kademede 5 milyon lot hacimle günü kotarıyor.Polhoda ya bizim bildiğimizi kurumsal yatırımcılar ve para babaları bilmiyor,yada onların bir bildiği var bizim bundan haberimiz yok.yabacılar Bistti terk ederken hiç birimiz bir anlam veremiyorduk siyasi sebepler olarak düşünüyorduk. Olay tamame ekonomikmiş yaşayarak gördük. dolar ve enflasyon uçtu. Uyuz beceriksiz patronların şirketleri yerlerde çakıldı olan yatırımcının birikimine oldu.Bazı şirketlerde beklemek zül oluyor istediği kadar şirket değerli olursa olsun. Son olarak bizim çok değerli şirketimiz bi kristal kola kadar olanmadı.ytd
Trend başladı. 3 liranın altına salarsalar full girebilirim
Kartal reis karışık cevaplar verme:) ben geçen hafta sattım arabayı geçmişe dönemiyoruz dimi :) şimdi tek polho aldım benim portföyü geçecek portföy önerirmisin yüzde kaç polhodasın.