Sayfa 284/614 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,265 - 2,272 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1. Sabancıyı geçmiş! Ultra zenginimiz palavracı yine portfoyünü katladığını yazmış batakmısın oglum sen

2.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Sabancıyı geçmiş! Ultra zenginimiz palavracı yine portfoyünü katladığını yazmış batakmısın oglum sen
    Sahtekar sin sen benim 3 hissem var algyove alarko bunlardan %25 kar yaptim bir ayda sen polhodan ne kazandin gevezelik yapma boşuna daha çok beklicen polhodan kazanmak icin iyi bak giriyo sana benim karlarim çok patronun yalakasi oldugun çok belli fazla uğraşma.

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL41 Yazıyı Oku
    Sahtekar sin sen benim 3 hissem var algyove alarko bunlardan %25 kar yaptim bir ayda sen polhodan ne kazandin gevezelik yapma boşuna daha çok beklicen polhodan kazanmak icin iyi bak giriyo sana benim karlarim çok patronun yalakasi oldugun çok belli fazla uğraşma.
    Arkadaş ne güzel kazanmışsın işte biz zaten yeteri kadar hüzünlüyüz ve mutsuz niye müsün hala bizi daha hala üzmeye veya moralimizi bozmaya çalışıyorsun ben bunu anlayamıyorum işte kazandıysan Allah bereket versin güle güle harca buraya gelipte bize niye ısrarla keriz muamelesi yapıyorsun ben buna sinir oluyorum yoksa şahsınıza bir sıkıntımız yok biz de isteyerek kazık yemedik herhalde bir beklentimiz vardı her zaman her şey istediğimiz gibi olmuyor bu sefer tutmadı ne yapalım

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

4.  Alıntı Originally Posted by özden efe Yazıyı Oku
    Arkadaş ne güzel kazanmışsın işte biz zaten yeteri kadar hüzünlüyüz ve mutsuzuz niye hala bizi daha hala üzmeye veya moralimizi bozmaya çalışıyorsun ben bunu anlayamıyorum işte kazandıysan Allah bereket versin güle güle harca buraya gelipte bize niye ısrarla keriz muamelesi yapıyorsun ben buna sinir oluyorum yoksa şahsınıza bir sıkıntımız yok biz de isteyerek kazık yemedik herhalde bir beklentimiz vardı her zaman her şey istediğimiz gibi olmuyor bu sefer tutmadı ne yapalım

5. Ozden efe bey çünkü bu batak kimsenin hissede olmasını istemiyor biz satınca hissenin hafiflediğini düşünen zeka küpü para kazanıp sabancıya yetişen adam burada çay parasına yazı yazarmı

6.  Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
    Ozden efe bey çünkü bu batak kimsenin hissede olmasını istemiyor biz satınca hissenin hafiflediğini düşünen zeka küpü para kazanıp sabancıya yetişen adam burada çay parasına yazı yazarmı
    Boş boş konus benim araba 1 yilda 2 ye katladi 300 bin artti fiyati polde zararim yok paramida katladim burada çok once yazdim 2.26 danykb pgasus dedim sonra 1 ay oncesi algyo ve alarko dedim bu polun cikmayayacagi belli daha belediyeden imar ve proje gelcek de insaat başlama ruhsati alinicak bunlar öyle bir ayda olmuyo bekleyeceksiniz ha bu haberler gelsede sana verecegi en fazla %20 alirsin kasaya para girmeden bilanco gelmeden alirsin çok beklicen amacin bu ama daha yenisin ögreneceksin herseyi pole baglarsan böyle gelip gelip bana cevap verirsin sana kolay gelsin polde unutma algyo yu yaz bi tarafa aklinda kalmiyo senin.

7. 10 yılmı 12 yılmı oldu o proje buraya gelirse görücem ben elinde hisse olmayan ama nedense bu forumdan ve polhodan ayrılmayan 3 kişiyi

8. Adam öyle bir saplantı halindeki, artık senaryo yazmaya başlamış.sanıyorki: ben birilerini elinde olan kağıdı satmaya zorluyorum, o yüzden burdayım. Bu en haif tabiri ile iş bilmemezlik.
    Bilirim ki kağıt satıldıkça başka birileri kağıdı alır, satıldıkça birileri spek kağıdı yukarı satmak için çırpınır.kağıdın sayısı hep aynıdır. Spek yıllarca kağıt taşımaz. kağıda girir, kağıdı toplar en kısa sürede yukarı taşır, hedefi ve şirketin durumu ve piyasaya göre hedef belirler kağıdı satar çıkar. Kağıdın büyük kısmı küçük yatırımcıdaysa: küçük yatırımcıyı taşımacı yapmak için beklentiye sokar hayeller satar. şu proje, şu yatırm diye. küçük yatırımcı hayaller kurarken, spekler çaktırmadan ellerini boşaltır ve çıkar. Bunun hikayesini arkasından aptallar, çevirir çevirir okur. Yok şu şunun adamı yok bu bu diye. oysa atılan üsküdarı geçmiştir şuan olduğu gibi.
    HOROZA SORMUŞLAR, "HOROZ EFENDİ TAVUKMU YUMURTADAN ÇIKAR, YOKSA YUMURTAMI TAVUKTAN ÇIKAR" Diye. Horoz, şöyle bi düşündükten sonra "Banane ben işimi yaparım kim kimden çıkarsa çıksın" der. Şimdi spek de böyle diyordur.
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 284/614 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •