Üstad biz çıktık düşüş durdu hakikaten senle mi alıp veremedıklerı var acaba :)
Printable View
hisse grubuna yatırımcı geldi alım yaptılar diyip arkasına satmanda manidar oldu keko bey kazanckapısı arkadasınla alım yaptığınız kağıtları x'de güzel reklam yapıyorsunuz
ben ne diyorum sen ne anlıyorsun tamam çok seviyorsunuz birilerinin kağıt yazmasını ama gerçeği de görmezden gelmemek lazım yazdığı mı tekrar oku anlarsın
Sen niye yapmıyorsun. Yaz üç beş satır güzelleme çiz bi koftiden grafik. Aha burası hisse net aha orada x . Tak milleti peşine , millet alsın, senden yukaridan kitle ,vur voleyi zengin ol. Ama bunlar zor işler, en iyisi en kolayı ilk fırsatta laf geçirip insanlari zan altinda bırakmak. Belkide adam doğru söylüyor. Söylediği grubun hissede söz sahibi olmasını engellemek için , adamlari hisseden dökmek için kasıtlı operasyon yapılıyor. Hissede normal dışı işler dönüyor, bofaya bile operasyon çekiliyor. 1 milyonnlot hisseyi ortalama 20 25 lira zararina bofaya sattirdilar. Bütün bunlarin sebebi keko sanki. Ancak suçlu arayın . Bütün teknolojilere operasyon çekildi. Reeder miatk smart vbtyz bi zirvelerine bak birde 1haftada nereye düştüklerine. Bunlarida keko yapti zaten. Birakin bu işleri, kagit 175 i gördü verseydin , olmadı 150 de ver o da olmadi 130 da ver olmadi mi 123 de ver. Kagit 113 olmuş eee keko sen böyle dediydin. Keko elinimi tuttu. Neyse daha yazacak çok şey varda , sonuç herkes kazandiginda kekoya sanki 5 kuruş para veriyorda,kaybedince hesap soruyor.
bende anlayamadım dostum...ben ve belki de beni takip eden dostlar satınca hisseye yeni el atmaya başladılar...gerçi burada tahtacıları da kınadım...belki de akılları başlarına gelmiştir..sonuçta biz bir kayıp ediyorsak onlar yüz kayıp ediyordu...bu işin böyle gitmeyeceğine kanaat getirerek hisseye destek atmış olabilirler..
dertleri sadece ben olsaydım hisse daha 30-40 aralığında iken baskı uygulayacaklardı...demek ki dertleri ben değilim..piyasa genelde beni sever...çok nadir tahtacılar bana gıcık olur...hisseye baskı uygulamak isteyen ve günlü trade ile yolunu bulan ve dar görüşlü ,ufku dar tahtacılar ise beni sevmez..geçmişte gedza hissesinde 1,5 yıl kalmama rağmen o çapsız spekleri yüzünden ancak %10 kar yaparak lanet edip ayrılmıştım hisseden..
o günden beridir öyle bir tahtacı ile karşılaşmadım....
biliyorum buradaki bir çok yatırımcı benim çok çok yukarımdan satış yaptı..bir çoğu da hisseyi defalarca trade yaparak hisselerini artırdı...bir yandan da iyiken yukarıdan satmamışım diyorum...çünkü ben 170 ten satsam ve ardından da ben sattım deseydim ve hisse de buraya gelmiş olsaydı herhalde burada idam edilirdim...:kahkah: benim giden hisseye takoz koyma veya zirveden satıp kaçma huyum olmadı...kaldı ki tradeyi de pek beceremiyorum...gördüğünüz gibi belki de 10 ay oldu daha yeni sattım...oda eğer bu kadar sıkmasaydılar daha da tutacaktım...ama gerçekten de benim de sabrımı taşırdılar...ben de et ve kemikten yapılmış ,sinirleri olan bir insanım...robot değilim arkadaşlar...
doğrudur öyle dedim..bu bilgiyi en samimi olan bir dostum aracı kurumda dostu olan birinden öğrenip bana bu bilgiyi vermişti....o bilgi olmasaydı belki de daha erken hisseyi ben de satacaktım..o bilgi geldikten sonra 136 lardan 176 yı da görmüştü...ben de aha hisse el değiştiriyor yeni gelen gurup bu hisseyi götürecek düşüncesine girdim...o düşünce ile satmayıp ancak 123 ten stop olabildim...
ben almadığım veya almayı düşünmediğim hisseleri burada da x de de yazmam...nasıl ki dürüst bir çiftçi yemeyeceği sebzeyi gidip pazarda satmıyorsa ben de hisselerde öyleyim...altı boş, potansiyeli olmayan ve uzun vadeli yatırıma layık olmayan hisseleri ne alırım nede yazarım...
alıp almama kararı da her zaman yatırımcıya aittir...yatırımcı ister söylediğim hisseleri inceler ,beğeniyorsa alabilir veya gider başka kişilerin söylediklerini alır veya kendisi araştırır güzel bir hisse bulur ve alır...başkalarını ister burada isterse de x de okuyorsak onlardan bir fikir almak için okuyoruz...kendim de çok okurum...fırsat buldukça da araştırırım...sonuçta kendim de inceleyip kararı ben veririm..
bu tür hisseleri söyleyen bir çok yatırımcı bu işi komisyon karşılığı yapıyor....%20 karı alıyorlar...ücretsiz de herhangi bir bilgi vermiyorlar...bu güne kadar benim ücretim daima dua olmuştur...kimseden en küçük bir maddi talebim olmadı...ömrü boyunca asgari ücret ile gecinmeye alışmış benim gibi birisi için milyon tl ler bitiremeyeceğim bir servettir...o yüzden de kendimi zengin hissedip kimseye muhtaç değilim..bu yüzden de herhangi bir talebim olmadı..
kazançkapısı ise benim 8-10 yıllık dostumdur...onun ile hisse netten tanıştık...kendisi de çok değerli bir yatırımcıdır...kendisi ile sık sık istişareler yapıyoruz...birbirimiz ile fikir alış verişi yapıyoruz...o yüzden de zaman zaman aynı hisselerde bulunuyoruz...ama zaman zaman da fikirlerimiz örtüşmüyor ,ayrı ayrı hisselerde takılabiliyoruz...
ben buyum arkadaşlar...dediğim gibi isteyen bana değer verir isteyen de vermez kendi kafasına ve bildiklerine göre hareket eder...ben tüm ky dostlarıma başarılar diliyorum...
son iki aydır bir çok yatırımcı arkadaşımız yeni hisse konusunda bana baskı yapıyordu...belki de o vakit taleplere kulak vermem gerekiyordu...biraz da inat ettik...baskıyı görmemize rağmen inandığımız için bir türlü satışı atatp ye yakıştıramadım...biraz daha duygusuz olsaydım atatp yi zirvelerinde satabilirdim...ama dediğim gibi eğer bunu da yapmış olsaydım burada hain ilan edilirdim...herşeyde vardır bir hayır diyorum...olan karımızın azalmasına oldu...çok şükür dürüstlüğümüze bir laf gelmedi...tek tük laf gelse de tüm yatırımcıları %100 memnun edemeyeceğimi de biliyorum...o yüzden de doğru bildiğim yolda yürümeye devam etmek istiyorum...gerisi de nasiptir diyorum...benim de nasibim buraya kadarmış....bazen çok kazanmak için illa ki çok bilmeye gerek yok...aramızda bir çok arkadaşın benden daha çok kazandığına inanıyorum...hem trade ettiler hem de 123 ün çok üzerinden sattılar...ben onlara afiyet şeker olsun diyorum...bakalım bu borsada daha neler göreceğiz...???
Keko gibi bir üstadı küstürmeyin. Kimsenin görmediğini gören insan sayısı bir elin parmakları kadardır. Beş kurus almadan hisseyi en ınce ayrıntısına kadar inceleyen kaç kısı var? elbet geri dönecektir , verdıgı bılgıler ıcın Allah razı olsun bol kaznçlar
100'ün altına gözünü dikmiş. Geçmiş olsun.
sen kimsin hadsiz saygısız kişi .yeni üyesin gelmişsin keko usta yı eleştiriyosun ...sen önce saygılı olmayı bil .keko ustat bu hisseyi 30 ,00 40.00 tl arası söyledi ..ozaman alan 100.00 tl kadar alan hala zararda değil ken ..hisse pazarlıyormuş ihtiyacı olmadığını zaten kendisi söylüyor ..buarkadaşımızı tanısan ve nekadar samimi ve dürüst olduğunu görsen .bu eleştirileri yazdığına vallai utanır ve özür dilersin ...önce tanı ,araştır ondan sonra eleştir .keko ustayı tanıyanlar çoğunluk hep takdir etmişlerdir bu güne kadar bir iki kişiler hariç ;onlarda tanımadıkları için tanıyınca sen de hak vereceksin ..
Keko burda kac insana yardimci oldu, degerli fikirlerini paylasti ,
ama insan oglu boyle , cikarken kimse . keko super adam demiyor , diyenler var tabi , ama cikinca , "ben super yatirimci dehasiyim, nasilda iyi yatirim yapiyorum " diye dusunuyor
ama dusute, hep keko yuzuden aldim, diye hayiflaniyor :evil:
keko salla gitsin . cok umursama boyle mesajlari ,,
sen hisseden ciktin mi tamamen ?
Keko iyidir sayesinde çok kazananan oldu şimdi kırmızı endeksde bile kagıtları yeşil yeşil
sonuçta paylaştıkları tahtaları o yapmıyor elinde olsa uçurur öyle bir insandır..
12 günün 11 inde düşüş. Hiç tepki gelmezmi ya. Hiç yakışmıyor ATATP ye. 70 tl düşüş. Tekrar aynı yere çıkması nasıl olacak bakalım. Her düşüşte ya çıkışa başlarsa diye satmayıp, tekrar düşüşe devam etmesi çok kötü. Hayırlısı bakalım, inşaAllah bir cengaver çıkar bu kötüşe dur diyecek
Kötü gidişe dur diyecek demek istedim
Şirketin bilançoyu geç açıklamasını sonuna kadar kullanıyorlar.
Kurlar hergün bu kadar artarken, %33,20 ihraç kalemi olan şirketin bu kadar hırpalanması gerçekten ilginç.
Sattığın anda bunu burda paylaşman durumunda sorun yok Keko. Teknosa'da maalesef böyle olmamıştı.Sattıktan aylar sonra bilgi vermiştin. Bilgi verme zorunluluğun yok tabiki. Ama en azından yardımcı olmak adına iyi olurdu be.:Sad:
mümkün olduğu kadarıyla açıklama yaparak kimseyi paniğe sevk etmek istemiyorum..çünkü verdiğim karar yanlış da olabilir...hatırlarsanız gesanda ben 230 dan sattıktan sonra bile bölünmemiş haliyle 440-480 leri gördü...sorulmadıkça bunu açıklamak istemiyorum...dikkat edilirse bazı arkadaşlar burada sorunca ister istemez şefaflığım gereği açıklamak zorunda kaldım...burada satmadan haftalar önce sabırlarımızı zorladığını ve olası bir satış işaretleri de vermiştim...zaten bir çok arkadaş 140-160 aralıklarında sattılar...en düşük fiyatlardan ben sattım..
teknosada olay tam olarak nasıl oldu inan şimdi hatırlamıyorum...32,50 leri gördükten sonra 28,50 den teknosada ben satmıştım...geçen haftalarda 60 lara dayandığını görmüştüm...sonuçta sabır edildiğinde kayıp etmek çok zor benim hisselerimde...
dediğim gibi sorulmadıkça açıklamak da istemiyorum...çünkü yüzde yüz doğru karar veremeyebiliyorum..
Arkadaslar kim neden aciklamak zorunda olsun aldigini sattigini, telegram tavan grubu mu burasi 😀
Anliyorum insan buyuk sermayesi olanlari takip edince bir nebze guvende hissediyor ama bu biraz da yanilsama unutmayalim, herkes hatali kararlar verebilir sonucta. Kazandigimizdan da kaybettigimizden de yalnizca kendimiz sorumluyuz.
O degil de bu hissenin huyu son zamanlarda degismeye baslamisti, tahtacisi mi degisti nedir 😄 nereden baksan 8-9 ay buradaydim, 140'tan 170'e surup sonra yokus asagi 100 lira hareketi daha once olmamisti diye hatırlıyorum.
Foruma göz atarken rastladım..
Dostum ben atatp ederinin 90 tl olduğunu ve yukarısının köpük olduğunu yazalı 2 ay oldu,aklın neredeydi hisse 170 leri görerek çok büyük fırsatlar verdi..
Ben temmuz ayında hisseyi keşfettiğimde 26-27 tl fiyatlar idi ve ekmeğini yedim,bir çok kişiye de yedirdim..
Ayrıca şu var sn.keko ile fikir ayrılığı yaşadığım hisselerden biri atatp’dir son 2 ayda..
Hep imtina ettiğim fiyat verme konusunda çok muhafakarımdır bilen bilir..o yüzden dikkat etmekte fayda var..
Sn.keko bir çok kişiye yardımcı olan bir arkadaşım,kimseyi günah keçisi yapmaya kimsenin hakkı yok..
İşiniz rast gelsin..
Holding pattis kolunun bilancosunu acikladi, yazilim da ardindan gelir mi acaba
https://i.hizliresim.com/2lrplz0.png
Dün alanlar satmış görünüyor,buralarda dengelenirse yukarı iştah artar.
Tavanda 500 bin var hayırlı olsun..
Kekonun kağıda girdiğini hissettim:)
Bugün tavan çözülmezse,yarın için dirençler 115--118,5 ve 128(yarın tavan 124 civarı olur).Trendin,dönme onayı için 128 üstüne yerleşmesi gerek.
şimdilik uzun vadeli olarak onu görebildim..bir de pltur...tabiki belki de bunlardan daha potansiyelli hisseler olabilir ama 600 hisseden benim gözüme çarpabilenler şimdilik bunlar...artık nasipte ne olur bilemiyorum...başarı oranım %70 civarıdır..gerçi son bir yıldır neredeyse %100 oldu...ama yine de insan bilemiyor...gerisini de piyasa belirleyecek...kısmetimizde varsa yine kazanacağız....yoksa yapacak bir şey olmaz..
https://i.hizliresim.com/fy9rxp0.png
https://t.co/ugAWHauu5V
Green x müşterileri gelmeye başlamış.
Keko hocam sen satınca hisseler kuruyor mu ne? Brlsm atatp aklima gelenler. Umarim kcaeri satmazsin orada ortagiz :)
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.