Originally Posted by
agresifyatırımcı
hisse grubuna yatırımcı geldi alım yaptılar diyip arkasına satmanda manidar oldu keko bey kazanckapısı arkadasınla alım yaptığınız kağıtları x'de güzel reklam yapıyorsunuz
doğrudur öyle dedim..bu bilgiyi en samimi olan bir dostum aracı kurumda dostu olan birinden öğrenip bana bu bilgiyi vermişti....o bilgi olmasaydı belki de daha erken hisseyi ben de satacaktım..o bilgi geldikten sonra 136 lardan 176 yı da görmüştü...ben de aha hisse el değiştiriyor yeni gelen gurup bu hisseyi götürecek düşüncesine girdim...o düşünce ile satmayıp ancak 123 ten stop olabildim...
ben almadığım veya almayı düşünmediğim hisseleri burada da x de de yazmam...nasıl ki dürüst bir çiftçi yemeyeceği sebzeyi gidip pazarda satmıyorsa ben de hisselerde öyleyim...altı boş, potansiyeli olmayan ve uzun vadeli yatırıma layık olmayan hisseleri ne alırım nede yazarım...
alıp almama kararı da her zaman yatırımcıya aittir...yatırımcı ister söylediğim hisseleri inceler ,beğeniyorsa alabilir veya gider başka kişilerin söylediklerini alır veya kendisi araştırır güzel bir hisse bulur ve alır...başkalarını ister burada isterse de x de okuyorsak onlardan bir fikir almak için okuyoruz...kendim de çok okurum...fırsat buldukça da araştırırım...sonuçta kendim de inceleyip kararı ben veririm..
bu tür hisseleri söyleyen bir çok yatırımcı bu işi komisyon karşılığı yapıyor....%20 karı alıyorlar...ücretsiz de herhangi bir bilgi vermiyorlar...bu güne kadar benim ücretim daima dua olmuştur...kimseden en küçük bir maddi talebim olmadı...ömrü boyunca asgari ücret ile gecinmeye alışmış benim gibi birisi için milyon tl ler bitiremeyeceğim bir servettir...o yüzden de kendimi zengin hissedip kimseye muhtaç değilim..bu yüzden de herhangi bir talebim olmadı..
kazançkapısı ise benim 8-10 yıllık dostumdur...onun ile hisse netten tanıştık...kendisi de çok değerli bir yatırımcıdır...kendisi ile sık sık istişareler yapıyoruz...birbirimiz ile fikir alış verişi yapıyoruz...o yüzden de zaman zaman aynı hisselerde bulunuyoruz...ama zaman zaman da fikirlerimiz örtüşmüyor ,ayrı ayrı hisselerde takılabiliyoruz...
ben buyum arkadaşlar...dediğim gibi isteyen bana değer verir isteyen de vermez kendi kafasına ve bildiklerine göre hareket eder...ben tüm ky dostlarıma başarılar diliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri