Printable View
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr::byr::byr:
Yap bozdan
oyuncağa
oradanda deneme tahtasına döndük.
Akil almayacak seyler yasiyoruz...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizofren
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydınlar
VİOP 1.5 artıda,dolar yükseldikçe ayni oranda yükseliyor:plc:
Turkey 5y CDS 494,68
5 lt yudum la biryag 119 tl olmus vay anam vay. 140 a gidecek aman dikkat[emoji2]
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bülent Arınç :
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6657b7adcf.jpg
Kime yazmış?
Bu güruhla işim olmadığından kim kimi ısırıyor merak ettim
Euro az daha artarsa, avrupanın fakir fukarası hepsi gelecek.
Avrupada bir aile Türkiyeye gelip 1 hafta tatil yapsa, orda 1 haftada harcadığı paradan ucuza gelir, üste para bile kalabilir.
Kış sezonu geliyor, biraz reklamla Erciyes i dolup taştırabilirsiniz, gerçekten avrupaya göre bedavayız.
Biz ne olacağız ? ezilmeye devam....
TCMB:
- Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir
Mb piyasalara satış yönünde müdahale ediyormuş..
Neyle?
Şaka gibi ülke hahahhaha... Susturun birini yeter... Bu kadar mı sahipsiz kaldik anasını satayım?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
128 niye beyanlı satmadık?
Suudi Arabistan'da ilk kez Omicron varyantı tespit edildi
Suudi Arabistan'da ilk kez bir kişide yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Omicron varyantının tespit edildiği bildirildi.
Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığının konuya ilişkin açıklaması, ülkenin resmi haber ajansı SPA'da yayımlandı.
Açıklamada, Kuzey Afrika'dan gelen bir yolcuda Kovid-19'un Omicron varyantının tespit edildiği belirtildi.
Söz konusu yolcunun hangi ülkeden geldiğine ilişkin ise bilgi paylaşılmadı.
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Güney Afrika Cumhuriyeti ile Botsvana'da rastlanan yeni varyant nedeniyle 26 Kasım'da 7 Afrika ülkesine gidiş-gelişleri askıya almıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yine konuşuyor susmuyor ve yine dolares çıkıyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan:
- Yatırım, istihdam ve üretim odaklı büyüme stratejisiyle yolumuza devam edeceğiz
- Yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu tüm cümle alem bilir
- Hiçbir zaman faizci olmadım, bugün de değilim yarın da olmayacağım
Erdoğan:
- (Faiz ile mücadele) Bugüne kadar girdiğimiz hiçbir yoldan nasıl geri dönmediysek, bu yoldan da geri dönmeyeceğiz
- Kur ve fiyat artışından kaynaklanan olumsuzlukları dikkatle izliyoruz, bizim işimiz bu tabii ki bunları izleyeceğiz, takip edeceğiz
Kurla ilgili beklentinin rakamın seviyesi değil istikrarı olduğunun farkındayız
- Çarşı pazarda yaşanan fahiş fiyat artışının mantıklı bir izahı olmadığını biliyoruz
- Türkiye yüksek faiz üzerine kurulu para politikasını artık terk etti
Erdoğan:
- Siyasi olarak riskli ama ülkemiz için en doğru planı yaptık, yapıyoruz
- Faizi düşürerek yatırımı ve üretimi kolaylaştırıyoruz, faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan bir melanettir
Erdoğan: Faiz düştüğünde paradan para kazanan dışında kimsenin karı olmaz, kur dediğin bugün artar yarın düşer, enflasyon dediğin bugün artar yarın düşer
Erdoğan: Kurdaki ve fiyatlardaki yükselişin makul sınırları aşan kısımları yeni ekonomi politikamızın sonucu değil, o politikaları engelleme girişimlerinin neticesidir
Erdoğan:
- Biz bu mücadeleyi verirken yüksek kurdan döviz alıp daha da yükselmesini bekleyenlerin, haksız kazanç peşinde koşanların sonu hüsran olacak
- Stokçulara bu ülkeyi mezar edeceğiz
- Stokçuluk yapanlar varsa bunun bedelini ödeyecektir
MB müdahale etmiş, nerden buldu ki doları
Avrupa Birliği Kavala yaptırımi gelecek şimdiden yerini yapıyor. Saflarını siklastiriyor. Dış minnaklar falan filan.
Narcos mexico dizisini izlediğinizde göreceksiniz aynı ulkedeyiz. İktidarın davranışları, suçluların dışarıda pervasız davranması falan hepsi aynı. Bir avuç zümre hayatını yaşayacak, diğerleri karın doyuracak yemek yedim zannedecek, hayatta kalacak, yaşıyorum zannedecek. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan:
- Alım gücü düşen, dar gelirli vatandaşlarımızı rahata kavuşturacak adımları birer birer atmaya hazırlanıyouz
- Yeni ekonomik programımızı uygularken ihtiyaç duyulan destek paketleriyle her kesimin yanında yer alıyoruz
O kadar belli ki asgari ücrete yüzde elli zam yapacak bu comarlarda yaşasın diyecek.. enflasyon falan derken sarmala girecek ülke. Tek dert iktidarda kalmak. Ne acaipmis bu hirs
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tcmb'nin piyasaya müdahalesinin şu ana kadar 500 milyon doların altında olduğu belirtiliyor -kaynaklar