Şaka gibi ülke hahahhaha... Susturun birini yeter... Bu kadar mı sahipsiz kaldik anasını satayım?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka gibi ülke hahahhaha... Susturun birini yeter... Bu kadar mı sahipsiz kaldik anasını satayım?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
128 niye beyanlı satmadık?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Suudi Arabistan'da ilk kez Omicron varyantı tespit edildi
Suudi Arabistan'da ilk kez bir kişide yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Omicron varyantının tespit edildiği bildirildi.
Suudi Arabistan Sağlık Bakanlığının konuya ilişkin açıklaması, ülkenin resmi haber ajansı SPA'da yayımlandı.
Açıklamada, Kuzey Afrika'dan gelen bir yolcuda Kovid-19'un Omicron varyantının tespit edildiği belirtildi.
Söz konusu yolcunun hangi ülkeden geldiğine ilişkin ise bilgi paylaşılmadı.
Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Güney Afrika Cumhuriyeti ile Botsvana'da rastlanan yeni varyant nedeniyle 26 Kasım'da 7 Afrika ülkesine gidiş-gelişleri askıya almıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yine konuşuyor susmuyor ve yine dolares çıkıyor
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan:
- Yatırım, istihdam ve üretim odaklı büyüme stratejisiyle yolumuza devam edeceğiz
- Yüksek faizden ne kadar rahatsız olduğumu tüm cümle alem bilir
- Hiçbir zaman faizci olmadım, bugün de değilim yarın da olmayacağım
Erdoğan:
- (Faiz ile mücadele) Bugüne kadar girdiğimiz hiçbir yoldan nasıl geri dönmediysek, bu yoldan da geri dönmeyeceğiz
- Kur ve fiyat artışından kaynaklanan olumsuzlukları dikkatle izliyoruz, bizim işimiz bu tabii ki bunları izleyeceğiz, takip edeceğiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kurla ilgili beklentinin rakamın seviyesi değil istikrarı olduğunun farkındayız
- Çarşı pazarda yaşanan fahiş fiyat artışının mantıklı bir izahı olmadığını biliyoruz
- Türkiye yüksek faiz üzerine kurulu para politikasını artık terk etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoğan:
- Siyasi olarak riskli ama ülkemiz için en doğru planı yaptık, yapıyoruz
- Faizi düşürerek yatırımı ve üretimi kolaylaştırıyoruz, faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan bir melanettir
Erdoğan: Faiz düştüğünde paradan para kazanan dışında kimsenin karı olmaz, kur dediğin bugün artar yarın düşer, enflasyon dediğin bugün artar yarın düşer
Erdoğan: Kurdaki ve fiyatlardaki yükselişin makul sınırları aşan kısımları yeni ekonomi politikamızın sonucu değil, o politikaları engelleme girişimlerinin neticesidir
Yer İmleri