Þaka gibi ülke hahahhaha... Susturun birini yeter... Bu kadar mý sahipsiz kaldik anasýný satayým?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þaka gibi ülke hahahhaha... Susturun birini yeter... Bu kadar mý sahipsiz kaldik anasýný satayým?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
128 niye beyanlý satmadýk?
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Suudi Arabistan'da ilk kez Omicron varyantý tespit edildi
Suudi Arabistan'da ilk kez bir kiþide yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) Omicron varyantýnýn tespit edildiði bildirildi.
Suudi Arabistan Saðlýk Bakanlýðýnýn konuya iliþkin açýklamasý, ülkenin resmi haber ajansý SPA'da yayýmlandý.
Açýklamada, Kuzey Afrika'dan gelen bir yolcuda Kovid-19'un Omicron varyantýnýn tespit edildiði belirtildi.
Söz konusu yolcunun hangi ülkeden geldiðine iliþkin ise bilgi paylaþýlmadý.
Suudi Arabistan Ýçiþleri Bakanlýðý, Güney Afrika Cumhuriyeti ile Botsvana'da rastlanan yeni varyant nedeniyle 26 Kasým'da 7 Afrika ülkesine gidiþ-geliþleri askýya almýþtý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
Yine konuþuyor susmuyor ve yine dolares çýkýyor
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoðan:
- Yatýrým, istihdam ve üretim odaklý büyüme stratejisiyle yolumuza devam edeceðiz
- Yüksek faizden ne kadar rahatsýz olduðumu tüm cümle alem bilir
- Hiçbir zaman faizci olmadým, bugün de deðilim yarýn da olmayacaðým
Erdoðan:
- (Faiz ile mücadele) Bugüne kadar girdiðimiz hiçbir yoldan nasýl geri dönmediysek, bu yoldan da geri dönmeyeceðiz
- Kur ve fiyat artýþýndan kaynaklanan olumsuzluklarý dikkatle izliyoruz, bizim iþimiz bu tabii ki bunlarý izleyeceðiz, takip edeceðiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kurla ilgili beklentinin rakamýn seviyesi deðil istikrarý olduðunun farkýndayýz
- Çarþý pazarda yaþanan fahiþ fiyat artýþýnýn mantýklý bir izahý olmadýðýný biliyoruz
- Türkiye yüksek faiz üzerine kurulu para politikasýný artýk terk etti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan:
- Siyasi olarak riskli ama ülkemiz için en doðru planý yaptýk, yapýyoruz
- Faizi düþürerek yatýrýmý ve üretimi kolaylaþtýrýyoruz, faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapan bir melanettir
Erdoðan: Faiz düþtüðünde paradan para kazanan dýþýnda kimsenin karý olmaz, kur dediðin bugün artar yarýn düþer, enflasyon dediðin bugün artar yarýn düþer
Erdoðan: Kurdaki ve fiyatlardaki yükseliþin makul sýnýrlarý aþan kýsýmlarý yeni ekonomi politikamýzýn sonucu deðil, o politikalarý engelleme giriþimlerinin neticesidir
Yer Ýmleri