Şirkete güvenip yatırım yapan yatırımcı 2024 Mayısta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayında 5.515 olan hissenin ortağı harcanmış bir insandır." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Bana ters kose yapacaklar gibi geliyor. Dolar 100 puan indirimi fiyatladi bence zaten. Daha fazla da indiremez. Dolarda 10-10.5 arasi takilir SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hazine ve Maliye Bakanlığı: Döviz büroları tebliği serbest piyasaya müdahale değil
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İyi günler
Galatasaray Fenerbahçe macını hakem Halil Umut Meler yönetecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ak parti kurtulmuş: Dövizin nerede seyrettiği tabii ki önemlidir, bir çok yerde enflasyonist baskının ortaya çıktığı çok aşikardır, bunların hepsini biliyoruz
Yer İmleri