dede olmadim ama..
"2 şey satilmaz, arsa ve dolar" :kahkah:
Konu hırslanma, daha önce yapılan KKM lerin getirisi değil.
Mucize buluş olarak lanse edilen (ki bu da doğru değil, TR ye benzer ülkeler de daha önce kullanmışlar) KKM nin eski getirisi değil.
Sisteme çaresizce giren ve her geçen ay meblağ olarak rekor seviyeye ulaşan KKM lerin de YENİ GİRECEKLER İÇİN söylendiği gibi ana para garantisi OLMAYABİLECEĞİ ve RİSK barındırdığı konusunda BİLGİLENDİRME yapmak.
Hep herhangi bir konuda futbol taraftarlığı gibi YANCI olursak, bazen para da kaybedebiliriz.
Kar ve zarar artık flulaştı memlekette.Kim karda kim zararda herşey göreceli belirsiz nereden baktığına kime neye göre değerlendirdiğine göre değişir.Bu ekonomi yönetimi ultra uber süper ekonomik modeli ile bunu başardı.
O fiyattan dolar almana göre zarardasın.Enflasyona göre zarardasın.Ama dediği gibi bir arkadaşın tl bazda yüzde 70 kardasın.
Kerem kınık istifa etmiş.
Bahar güzel mevsim.
https://twitter.com/tele1comtr/statu...jVyDeLD1bqGYBA
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
31 aralik kkm kuru 13.35 bugun 19.60 %47 .o günden beri n.k bono /ppf/mevduat tutuyorum %net %40 almisim .
Borsa, Emlak ve araç alımı ile kıyaslandığında yüzde 40 da yüzde 70 de çok zarar ettirdi.
Ancak normal fiyatlanmasının yapılabilmesi için diğerlerinin değerli TL ve TL mevduat kazançlarına yakınsaması gerekir.
O nedenle son belediye seçimlerindeki gibi hiçbir şey olmasa da mutlaka bir şey olmuştur yönündeki itirazlar olmazsa en iyi kazanç önce dolar sonra faiz olmalı.
3 ihtimalde de piyasa faizlerinin kademeli olarak artışının devam etmesinde hemfikir mi çoğunluk olarak forum sakinleri acaba ?
- bay kemal
- rte
- 2. tur
8.5-9.5 arası verdiğim yeşil soğanları yerine koyamayınca Galericilere koşup arabayı sıfırladım a.q..Şimdi kardamıyım zararda mı!!!
%8 le Eurobond stokladım a.q şimdi kardamıyım zarada mı!!!
Dİğeride borsada dolarda bu kadar atraksiyon olduktan sonra kağıtlar dan kardamıyım bilemiyorum sadece aldığım temettüler ile avunuyorum :oleyo:
Neden bugüne kadar beklemiş yada rte neden dün istifasını istedi.Ptesi zaten çıkarırlardı işten
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onun hesabı şu
O tarihte o parayla marketten hangi ürünlerden ne kadar alıyordun şimdi ne kadar alıyorsun.Yeniden değerleme oranının %122 olduğu bir ortamda hesabı sen yap
Seçim şimdiden hayırlı olsun.
Döviz + KKM ve tadımlık hisse ile seçime giriyorum.
Ülkemizin kuruluşunun 100. yılını kutlarken sevgi kazansın diyorum.
Farklı siyasi görüşlemiz olsada bizler kardeşiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende ddkkm + kkm + dolar + çok az yatırım fonu ile seçime hazırım
Düz TL mevduat + TL kkm+dolar fonu(aylık kar payı ödeyen yüzde 5 getirili ) ile bekliyoruz ..hayırlısı olsun vatana millete .
FULL TL klasik mevduat mayıs sonu bitişli
Türkiye’miz için hayırlı olsun
🇹🇷
%50 EUrobond , %40 borsa kalanı da dövize endexli fonlar...Kısa vade için nakit usd
Şu ana dek görülen rekor makas bu sanırım kapalı piyasa olmasının da etkisiyle
Yapı Kredi Bankası
https://i.hizliresim.com/1flwcgy.jpeg
Reis’i sinirlendirmeyin
https://youtu.be/eGAEC4GEk_k
Hafta döviz in kaderi belli olup artmayacagini görürsem tüm yabancı fonlarımi satıp ,duruma bakacagim,kesin olan 3 ay likit kalacağım
Portföyün çoğunluğu fonlarda, o yüzden dağılımı tahmini olarak hesapladım:
Yerli Hisse : %15
Yabancı Hisse: %33
Emtia : %20
Döviz : %12
TL : %20 (%10 likit fırsat çıkar diye, %10 fonların içindeki tl varlıklar)
Dolar degerlenebilir.13 -18arasi bosluk var.o ara kapanabilir.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fb12dbc41c.jpg
Bu mudur?
Budur.
Bu da Aktif Fx makası...
Alış 19:02 Satış: 22:02
İçimden son paramla da tekrar 22 den de alsam diye geçirdim.
Ancak şu varki satamıyorsun.
19 dan alıyorlar.
Swift de muhabire masraf ödüyorsun. Nakit de çekemiyorsun.
En iyisi serbest piyasa...
Ben bir miktar devlet bankasından dolar aldım saat 5 te.Gün boyu izledim kıllansamda devlet bankaları dövizde ucuzdu.Sebebini bilmiyorum.Dolar 21,37 satışta iken özellerde en ucuz 22,20 vardı Altınkaynak ta 22,80 civarında idi.
Dolarım varsa, bu saatten sonra ben alışına bakarım bankanın.. İsterse 10 lira yapsın makası.. Yani kaça satarsa satsın, alan düşünsün.. Benden kaça alıyor önemli olan o..